Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Εχοντας ηδη Mac αποφασισα ετσι απο περιεργια να βαλω στο PC μου OSX.

Pc Specs

i7 920
Asus pt6
Quaddro 920

Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτον εδώ τον οδηγό. http://www.tonymacx86.com/threads/unibeast-install-os-x-el-capitan-on-any-supported-intel-based-pc.172672/#download_elcap

Ετσι λοιπον εκανα τα παρακάτω

1) Εφτιαξα το usb σε ενα partittion οχι σε UEFI στην αλλη επιλογη. Unibeast Applicarion

2) Οταν ολοκληθωθηκε εβαλα μεσα στο στικακι το Multibeast

3) Παταω F8 για το boot manager και εκει βαζω το USB μου

4) ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ δεν μου λεει να μπουταρω απο usb οταν ανοιγει το προγραμμα με το τριφιλι. Θα κανω upload εικονα στην οποια εχω μονο τις επιλογες

-boot windows from legacy HD1 ( NTFS icon )
-Boot Clover from EFI ( external icon )

οταν επιλεξω την επιλογη external icon τοτε περνω σε terminal το εξης ερρορ

b1f: init

b1f: error

post-238158-0-21714800-1467043224_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

το τριφυλι ειναι ο clover

δοκίμασε στα settings του να βάλεις στο boot την επιλογη -x

έτσι φορτώνει σε ασφαλή λειτουργία βάλε και -v αν είναι για να βλέπεις τι γίνεται

δηλαδή θα γράψεις -x -v με κενό

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά είναι σκουπίδια του Tony. Ο καλύτερος creator είναι ο Pandora. Αλλά δεν είναι για noobies.

Στο clover πρέπει να σου βγάλει επιλογή install Mac os x η κάτι αντίστοιχο και θα πρέπει να αγνοησεις το boot from efi. Επίσης κακώς έκανες installer με esp και όχι με uefi. Αν είσαι κοντά μου φέρε να στο φτιάξω ΔΩΡΕΆΝ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μενω Αθηνα και επισης νομιζω πως δεν υποστηριζει η μητρικη μου uefi για αυτο.

Επισης σε ποια επιλογη βαζω αυτες τις επιλογες με το -x γιατι στα setting με το γραναζι που ειναι στην επιλογη boot args οταν παω να κανω edit κολαει 

το τριφυλι ειναι ο clover

δοκίμασε στα settings του να βάλεις στο boot την επιλογη -x

έτσι φορτώνει σε ασφαλή λειτουργία βάλε και -v αν είναι για να βλέπεις τι γίνεται

δηλαδή θα γράψεις -x -v με κενό

Αυτά είναι σκουπίδια του Tony. Ο καλύτερος creator είναι ο Pandora. Αλλά δεν είναι για noobies.
Στο clover πρέπει να σου βγάλει επιλογή install Mac os x η κάτι αντίστοιχο και θα πρέπει να αγνοησεις το boot from efi. Επίσης κακώς έκανες installer με esp και όχι με uefi. Αν είσαι κοντά μου φέρε να στο φτιάξω ΔΩΡΕΆΝ

Δεν μενω Αθηνα και επισης νομιζω πως δεν υποστηριζει η μητρικη μου uefi για αυτο.

Επισης σε ποια επιλογη βαζω αυτες τις επιλογες με το -x γιατι στα setting με το γραναζι που ειναι στην επιλογη boot args οταν παω να κανω edit κολαει 

Δημοσ.

Τελικα τα καταφερα και εκανα την εγκατασταση και ειμαι μεσα στο λογισμικο. Τωρα κοιταζω να βρω ακρη με το τι πρεπει να κανω γιατι υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν τα εχει μεσα σε καποια τουλ οπως ηχο καρτα γραφικων 

Δημοσ.

Ουτε εγω μενω Αθηνα... 

Ειναι αδυνατον να φορας i7 και να μην υποστηριζει uefi. Αλλα ακομα και να μην υποστηριζε οταν την αγορασε σιγουρα θα εχει βγει official flash rom για να πατσαρεις uefi. 

Σου δουλευει το QE/CI  ?

Τι chipset ήχου φορας?

Δημοσ.

Ουτε εγω μενω Αθηνα... 

Ειναι αδυνατον να φορας i7 και να μην υποστηριζει uefi. Αλλα ακομα και να μην υποστηριζε οταν την αγορασε σιγουρα θα εχει βγει official flash rom για να πατσαρεις uefi. 

Σου δουλευει το QE/CI  ?

Τι chipset ήχου φορας?

Σαν μητρικη πλακέτα εχω asus pt6 se

Για ηχο εχει την Realtek ALC 1200

Τωρα το QE/Cl δεν ξερω τι ειναι. Βρηκα και περασα το app της invidia αλλα στην επιλογη του app εχει μονο να παρει σαν apply OSX DEFAULT GRAPHICS DRIVER 

ενω το NVIDIA WEB DRIVER δεν το κανει apply μετα το restart 

Δημοσ.

Αν έχεις DVD ROM εγκατεστημενο θα ανοίξεις την εφαρμογή DVD player και θα επιλέξεις από το Help τα supported fetures βγαλε ένα screenshot και σήκωσε το. Τέλος επισύναψε το αρχείο config.plist που βρίσκεται στο partition  EFI>CLOVER και θα σου το φτιάξω και θα σου το στείλω διορθωμένο. Πες μου τι ανάλυση μόνιτοr έχεις με τη καλώδιο συνδέεις μόνιτορ με κάρτα. Για τον ήχο δεν υπάρχει λύση ποιοτικού native driver οπότε πας σε universal driver με μέτρια ποιότητα ήχου. Η λύση για τον ήχο είναι να τοποθετησεις τον kext που σου επισυνάπτω στην διαδρομή . EFI>CLOVER>ΚΕΧTS>10.11. Και μετά να κάνεις reboot.

Ξέρεις να εμφανίιζεις το κρυφό partiition ΕFI? 

VoodooHDA.kext.zip

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και πως σβηνουμε πλεον τον clover γιατι φαινεται λες και εχει μεινει μεσα στην μητρικη. το εμφανιζει και με αλλους δισκους 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφέρω το θέμα με άλλο σύστημα 

Nvdia gtx 730 

X58 system 

Xeon cpu 

Έφτιαξα μια χαρά το usb hight siera όλα οκ τα βήματα για την εγκατάσταση αλλά στο τελευταίο βήμα που λέει απομένουν  1 λεπτό για την ολοκλήρωση Ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση και στον clover έχει μόνο την επιλογή για να κάνω πάλι istall. (Φταίει μήπως η μη συμβατή κάρτα γραφικών? ) 

5oQsMiv.jpg

5qfKuEY.jpg

7i9o8tG.jpg

Επεξ/σία από agelos89
Προσθηκη φωτογραφιων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...