sam75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Όχι, επειδή είναι τέρμα χαζές. Τις ελκυει το περίεργο.
Irene.j Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Όχι, επειδή είναι τέρμα χαζές. Τις ελκυει το περίεργο. περιεργος μου φαινεσαι ή ειναι χαζομαρα μου? 3
DDevil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Επειδή οι πολύ ωραίες δεν έχουν εξασκηθεί στο να ρίχνουν χυλόπιτες λόγω του ότι τους την πέφτουν λιγότεροι. Oι εν λογω ριπτριες χυλοπιτών μαλλον δεν έπεσαν στον ακάλυπτο https://www.youtube.com/watch?v=N3rBA0k51jA 1
sam75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 περιεργος μου φαινεσαι ή ειναι χαζομαρα μου? ειμαι περιεργος ναι, αλλα ξερω τι παιζει
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αναλογα την κοπελα. Ξερω κοπελες που γουσταρουν πολυ το λουλουδι (ασχετα αμα δεν το λενε/δειχνουν) και αλλες που το θεωρουν ξεπερασμενο.Αν γουσταρει τοτε στειλε. Και να μη γουσταρει παντως δε νομιζω να σου πει κατι κακο η να της κακοφανει τοσο.
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ακόμα ανοιχτό είναι αυτό το τοπικ; Μπράβο...
DDevil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αμα το πηγαινουν συνεχεια στο μιλητο δεν θα βγει άκρη πρεπει να ζητησει κανα κινητο ο τύπος και αμα η αλλη δεν ψηνεται θα αποφυγει με καμια δικαιολογια του κώλου. Γενικα παντως οι σερβιτορες και ολες αυτες που δουλευουν βιτρινα σε μαγαζια καμια φορά ειναι περισσοτερο προσιτες αλλα για ενα συγκεκριμενο λογο οπως καταλαβαινεις, για να ξαναπας. Καλα κανουν απο την μια και αμα δεν έχει ψευδαισθησεις και ο άλλος περνανε ολοι καλα πάς εσυ για το ποτάκι σου φαινεται οτι φέρνει κοσμο και αυτη στο μαγαζι κτλπ. λες και καμια μαλακια εκει αμα την δεις και ερχεται στο τραπεζι κανετε λιγο πλακα και ως εκει. Τωρα αμα δεν γουσταρει να πεσει μαζι σου στο κρεβάτι χέστηκες πραγματικά. Θα καταλαβεις με το καιρο οτι ο τροπος που επιλεγει η καθεμια και τα κριτηρια που βάζει δεν έχουν καμια σχέση με το αν αξιζει τελικα ή οχι αυτος που τρωει την απορριψη. Γιατι εγω σε καμια 10αρια τυπισσες που εχω τσεκαρει τον τελευταιο καιρο εγω δεν θα εβρισκα κατι παραπανω στους δικους τους γκομενους απο οτι σε μενα. Ειναι προσωπική γνωμη βεβαια αλλα για μενα αυτη η γνωμη έχει αξια οποτε δεν μπορει να με επηρεάσει ευκολα κάτι διαφορετικο το ιδιο να εχετε και εσεις για τον εαυτο σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα