vasman15 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 εισαι πολυ ρομαντικος... αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι και πολυ νωρις και ακαταληλος ο χωρος... προτεινε της να βγητε και αν δειξει ενδιαφερον να γνωριστητε καλυτερα περνας στο παρασυνθημα με τις ρομαντικες προσφορες και τα δωρακια...
hulk1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 πηγα χθες,μιλησαμε αλλα δεν παιζει οπως το κοβω να προχωραει η κατασταση,τι παραπανω να κανω?δν μπορω να παω ετσι στα καλα καθουμενα και να τις ζυτησω να βγουμε αμα ημουν απο αλλου το εκανα αλλα ημαστε σαν χωριο στον βολο να φανταστειτε εχω φιλο που την γνωριζει,αμα μ εδινε την αφορμη την τελευταια φορα λογικα κατι θα ελεγα,τρ να παω και να τις πιανω κουβεντα θα καταντησει σπαστικο
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Και αυτοκίνητο να στείλεις δώρο αν δεν γουστάρει ξέχνα την. Μην στείλεις τίποτα. Βρες τρόπο να σε κυνηγήσει... Τέτοια θέλουν οι γυναίκες, να κυνηγούν!!
mclein Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 πηγα χθες,μιλησαμε αλλα δεν παιζει οπως το κοβω να προχωραει η κατασταση,τι παραπανω να κανω?δν μπορω να παω ετσι στα καλα καθουμενα και να τις ζυτησω να βγουμε αμα ημουν απο αλλου το εκανα αλλα ημαστε σαν χωριο στον βολο να φανταστειτε εχω φιλο που την γνωριζει,αμα μ εδινε την αφορμη την τελευταια φορα λογικα κατι θα ελεγα,τρ να παω και να τις πιανω κουβεντα θα καταντησει σπαστικο αμα σε γουσταρει εμφανησιακα, αυτη το ξερει στα πρωτα 3'...εσυ τι περιμενεις για να της το πεις ; θες να της μιλησεις για εσωτερικους κοσμους, φεγγαρια κ πλανητικα ταξιδια ; life is simple !!!!
hulk1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ελπίζω να βλέπεται η τύπισσα για να γραφω εδω πως το κοβεις? θα βαζα το ινστα της να μηνεις μ@λ..ς αλλα δδ τ κν αμα σε γουσταρει εμφανησιακα, αυτη το ξερει στα πρωτα 3'...εσυ τι περιμενεις για να της το πεις ; θες να της μιλησεις για εσωτερικους κοσμους, φεγγαρια κ πλανητικα ταξιδια ; life is simple !!!! νο πως το καταλαβαινω ομως ρε φιλε αμα γουσταρει καιι απλα δν κανει την δουλεια της,χθες δεν ειπαμε κτ ιδιαιτερρο οπως την 1η φορα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ελπίζω να βλέπεται η τύπισσα Γιατί αν δεν "βλέπεται" υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλά αυτό το thread ακόμα ανοιχτό είναι ;; Χαχαχαχαχα τόσο καιρό εγώ θα την ειχα πέσει σε άλλες 10 καλοκαίριατικα Ακόμα ασχολησε με μία γκομενα; Ελεος! Πήγαινε κάνε τα μπανακια σου και δες κανα γκομενακι φρέσκο.εξω γίνεται ο χαμοςςς 2
mclein Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 πως το καταλαβαινω ομως ρε φιλε αμα γουσταρει καιι απλα δν κανει την δουλεια της,χθες δεν ειπαμε κτ ιδιαιτερρο οπως την 1η φορα μολις φας 4-5 πιτες ή μολις αποφασισεις να αδιαφορησεις για τον εγωισμο σου, θα καταλαβαινεις. μηπως εχασες την ευκαιρια σου κ ειναι ωρα να πας παρακατω ; και δικαιολογιες τυπου "ο βολος ειναι χωριο" κλπ ειναι παιδικα ! γουσταρεις ---> δοκιμαζεις, το πολυ να χασεις αλλα επαιξες.
DDevil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 πηγα χθες,μιλησαμε αλλα δεν παιζει οπως το κοβω να προχωραει η κατασταση,τι παραπανω να κανω?δν μπορω να παω ετσι στα καλα καθουμενα και να τις ζυτησω να βγουμε αμα ημουν απο αλλου το εκανα αλλα ημαστε σαν χωριο στον βολο να φανταστειτε εχω φιλο που την γνωριζει,αμα μ εδινε την αφορμη την τελευταια φορα λογικα κατι θα ελεγα,τρ να παω και να τις πιανω κουβεντα θα καταντησει σπαστικο Φιλε παλαιοτερα (τις μέρες του πάσχα) ειχα πιάσει και εγω την κουβεντα σε ένα γκομενακι στο λεωφορειο και μη φανταστείς ότι χρειαστηκα καποια τρελη αφορμή εκανε ζεστη εκεινη τη μερα και της κανω παντα τοση ζέστη κανει σε αυτή τη περιοχη? και μου λεει ναι ασε πολύ ζέστη της κανω από εδώ εισαι? και πιασαμε κουβεντα πολύ αβίαστα αλλα ρε φιλε αυτή δεν ρωτουσε σχεδόν τιποτα για μενα και λεω από μεσα μου ασε να συνεχισω τη κουβεντα και βλέπουμε .... τελικα αλλαξαμε λεωφορειο και μετα κατσαμε αλλου ενώ πριν καθόμασταν διπλα. Ο γενικος κανονας λεει ότι αμα η άλλη δεν σε ρωτάει πραγματα τοτε παιζει να μην ενδιαφέρεται για σενα βεβαια εσυ παντοτε μπορεις με το θράσος να της πάρεις το τηλεφωνο και μπορει και να ψαρωσει και να στο δωσει ..... λιγο τυχερος να εισαι μπορει στο τελος να ψαρωσει με ολες τις κινησεις και να καταληξετε στο κρεβατι και μετα να σκεφτει "Τι μαλακιες εκανα που δεν τον γουσταρα εξαρχής και ειχα αμφιβολιες???" Μη μασάς. Αμα με ρωτουσε τι σε νοιαζει από που είμαι θα της ελεγα επειδή μου ειπες ότι παντα κανει τοση ζεστη ... που το ξέρεις? με δουλευεις? που δεν θα απαντουσε κατι τέτοιο αλλα λέμε. Πριν από αυτό το περιστατικο ειχα τσιμπησει ένα φβ από μια πωλητρια σε ένα κατάστημα ρουχων Aμα σε απασχολει τοσο με τη συγκεκριμενη πηγαινε μια μερα από την καφετερια και πες της θέλεις να βγουμε κανα βραδυ? θελω να γνωριστούμε. Μονο αυτό τιποτα άλλο. Στη χειροτερη θα σου πει όχι! 2
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 για να γραφω εδω πως το κοβεις? θα βαζα το ινστα της να μηνεις μ@λ..ς αλλα δδ τ κν νο πως το καταλαβαινω ομως ρε φιλε αμα γουσταρει καιι απλα δν κανει την δουλεια της,χθες δεν ειπαμε κτ ιδιαιτερρο οπως την 1η φορα Σιγά που θα μείνω ξερός Γιατί αν δεν "βλέπεται" υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Δεν ξέρω ρε φίλος, τι να σε πω τώρα
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ακόμα να τελειώσει αυτό το θέμα με την γκόμενα, ήμαρτον. Αν δεν σε θέλει κοίτα για άλλου, υπάρχουν πορτοκαλιές.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε, άμα την γουστάρεις πες της να βγείτε. Στην τελική, μπορεί να σου πει όχι, αλλά και το όχι καλό είναι. Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο? Να κάθεσαι και να αναρωτιέσαι άμα σε θέλει ή όχι, και να μιζεριάζεις για καιρό. Το να πάρεις ένα καθαρό όχι, είναι κάτι θεμιτό. Θα σε βοηθήσει να το χωνέψεις και να πας παρακάτω. Τώρα ότι ο βόλος είναι μικρή πόλη (λες και έχει 100 κατοίκους...) είναι γελοία δικαιολογία, που την λες στον εαυτό σου επειδή είσαι κότα. No offence, αλλά σορυ κιόλας, έλεος 1
hulk1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε, άμα την γουστάρεις πες της να βγείτε. Στην τελική, μπορεί να σου πει όχι, αλλά και το όχι καλό είναι. Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο? Να κάθεσαι και να αναρωτιέσαι άμα σε θέλει ή όχι, και να μιζεριάζεις για καιρό. Το να πάρεις ένα καθαρό όχι, είναι κάτι θεμιτό. Θα σε βοηθήσει να το χωνέψεις και να πας παρακάτω. Τώρα ότι ο βόλος είναι μικρή πόλη (λες και έχει 100 κατοίκους...) είναι γελοία δικαιολογία, που την λες στον εαυτό σου επειδή είσαι κότα. No offence, αλλά σορυ κιόλας, έλεος Οκ.εχεις δικιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα