hulk1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κοίτα να αξίζει,ο κόπος σου ναι ρε,τρ αμα ξαναβρω αφορμη το εκανα το βημα
coveb74 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Άμα είσαι πάνω από 20 είναι λίγο τρομακτικό να θεωρείς πως σου την πέφτει barwoman ή σερβιτόρα σε beach bar,σταθερούς πελάτες ψάχνουν,το ίδιο κάνουν σε όλα τα μαγαζιά και για αυτό και βάζουν εμφανίσιμες κοπέλες,αλλιώς θα βάζανε και παχουλές (το είπα κομψά) Άσε τα λουλούδια και κατέβα από το ροζ συννεφάκι , τα πράγματα σε αυτές τις δουλειές δεν είναι όσο ρομαντικά τα βλέπεις. εγω είχα παει σε καταστημα vodafone για ένα καρτοκινητό, νόμιζα ότι μου την έπεφτε η υπάλληλος και έφυγα με σύνδεση. Έμεινα με το πουλί στο χέρι ... 3
panosno1com Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 εγω λεω γραψε το ονομα της με υγρο πυρ στην αμμο του μπιτσομπαρου . το τι και το πως θα το φτιαξεις ανοιξε αλλο θεμα, δεν γινεται δουλεια ετσι .
DDevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 εγω είχα παει σε καταστημα vodafone για ένα καρτοκινητό, νόμιζα ότι μου την έπεφτε η υπάλληλος και έφυγα με σύνδεση. Έμεινα με το πουλί στο χέρι ... Αυτές στην πέφτουν αλλα για άλλο λογο φιλε.
DDevil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 εγω λεω γραψε το ονομα της με υγρο πυρ στην αμμο του μπιτσομπαρου . το τι και το πως θα το φτιαξεις ανοιξε αλλο θεμα, δεν γινεται δουλεια ετσι . Εγω ειχα πιάσει κατι επαφές με μια που δουλευε σε ενα μαγαζι απο οπου περνουσα που και που να ψωνισω τιποτα .... ειχαμε μια στοιχειωδη επικοινωνια τα λεγαμε λιγο οχι τιποτα τρελο.... λεω θα της στειλω στο φβ αλλα δεν το αποδέχτηκε. Μια μερα που πέρασα απο το μαγαζι πιασαμε την κουβεντα ξερω γω και της λεω αντε θα παμε για κανα τρεξιμο καμια μέρα? γιατι με ειχε βρει στο παρκάκι που τρεχω και με ειχε χαιρετησει απο μονη της (θα μπορουσε να κανει πως δεν με ειδε βεβαια .... ) μου λεει θάλασσα παω εγω της κανω ωραια παμε για κανα μπανακι τοτε? μου λεει ααχχχ δυσκολο της κανω γιατι τι σε περιοριζει? χαχαα και δεν ειχε τι να πει μου κανει να τετοια λες και θα με διώξουν της κανω μην ανησυχεις δεν ακουει κανεις τιποτα μετα απο λιγο ηρθε πελατης και εφυγα κιολας λεω δεν θα κατσω να παρακαλάω κιολας. Μπορει να έπεσε χυλοπιτόνι αλλα φιλε μου σκεψου το και αλλιως .... η κοπελιτσα μπορει να εχει γκομενο μπορει να μη γουσταρει χιλια δυο πράγματα το θεμα ξεκαθαριστηκε οποτε πάμε παρακατω το θεμα ειναι οτι εγω δεν μάσησα την ειδα με εφτιαξε εκανα καταδρομικη να την προσεγγισω. Και οι μεγαλες ομαδες στο ποδοσφαιρο πρεπει να κανουν καμια 10-20αρια κατεβασιες (αναλογα και τη μερα) για να χωσουν το γκολάκι.
visualizer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Στείλε λουλούδια μαζί με ένα cd που να περιεχει ενα ερωτικό τραγουδι .. πχ αυτό https://www.youtube.com/watch?v=V0mnEqUepKc και αν δεν την ρίξεις να μην με λένε Μήτσο .
sam75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Λοιπόν ορματε ειδικά σε πολύ ωραία κορίτσια , αυτές είναι ότι πιο εύκολο γιατι νομίζουν ότι είναι κάποιες, αλλά στα χαρτιά μόνο.
DDevil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Λοιπόν ορματε ειδικά σε πολύ ωραία κορίτσια , αυτές είναι ότι πιο εύκολο γιατι νομίζουν ότι είναι κάποιες, αλλά στα χαρτιά μόνο. Έτσι. Βασικα ορμάτε σε οποιες σας αρέσουν νέες , χοντρες , αδυνατες , ψηλες , κοντες , μιλφ , γκιλφ τα παντα ολα :cry:
sam75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Έτσι. Βασικα ορμάτε σε οποιες σας αρέσουν νέες , χοντρες , αδυνατες , ψηλες , κοντες , μιλφ , γκιλφ τα παντα ολα :cry: OXI ρε φιλε...δεν ειπα αυτο. Ειπα να πηγαινουν στις ωραιες αμεσως , ειναι πανευκολες αρκει να ξερεις να μιλας. Δεν θελει ουτε λεφτα ουτε τιποτα,να μιλας σαν ανθρωπος αυτο μονο.
DDevil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 OXI ρε φιλε...δεν ειπα αυτο. Ειπα να πηγαινουν στις ωραιες αμεσως , ειναι πανευκολες αρκει να ξερεις να μιλας. Δεν θελει ουτε λεφτα ουτε τιποτα,να μιλας σαν ανθρωπος αυτο μονο. To λεω εγω που δεν εχω κολλημα να πηγαινω μονο με ωραιες αλλα μ αρεσουν και άλλα στυλάκια.
sam75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 To λεω εγω που δεν εχω κολλημα να πηγαινω μονο με ωραιες αλλα μ αρεσουν και άλλα στυλάκια. βρε φιλε δεν καταλαβες καν το νοημα...!! Σου λεω οι πιο ευκολες ειναι οι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ...δοκιμασε το μια φορα και θα δεις,ανεξαρτητα πως εισαι εσυ θα πεσουν,αλλα ειπαμε...να μιλας Ελληνικα.
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Διαβάζω για ντροπές και κάτι τέτοια... Ωραία, μπορεί να φας Χ. Και τι έγινε; Ο τάδε γουστάρει την τάδε κι έφαγε Χ! Δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο ούτε το ένα ούτε το άλλο και είναι κάτι σπουδαίο! Δε σου λέω να έχεις κοινό, αλλά αν μπορείς να εξασφαλίσεις έστω και λίγη privacy, τι σε σκαλώνει; Μετά ξαναπάς στο ίδιο beach bar και δεν ασχολείσαι αφού δεν είναι διαθέσιμη και η ζωή συνεχίζεται. Εσύ, φίλε, που φοβάσαι να πεις καλημέρα! ΓΙΑΤΙ; Παιδιά, νομίζω ότι πάσχουμε ως κοινωνία, ειδικά σε νεαρότερες ηλικίες. Καθημερινά καλημερίζω πολύ κόσμο ακομπλεξάριστα και εισπράττω θερμά χαμόγελα στις περισσότερες περιπτώσεις. Υπάρχουν και οι άνθρωποι που σε κοιτάζουν σαν να τους έβρισες, αλλά δεν εστιάζουμε την προσοχή μας εκεί. Δοκιμάστε το σε ανθρώπους που δεν σας ενδιαφέρουν ερωτικά για εξάσκηση. Χαμογελάστε στο δρόμο λίγο παραπάνω, έχει πλάκα. Λουλούδια στη δουλειά είναι και για μένα don't. Σωστά τα λες, αλλά έχει κάποια διαφορά γιατί είσαι κοπέλα. Δυστυχώς πολλές κοπέλες, αν τους πεις καλημέρα σκέφτονται ότι τους την πέφτεις! (Για να είμαι δίκαιος ισχύει και το αντίθετο, πολλοί άντρες νομίζουν πως αν τους πει μια κοπέλα καλημέρα χαμογελαστά τους την πέφτει...άρα έχεις δίκιο ότι έχουμε θέμα ως κοινωνία ). 1
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 βρε φιλε δεν καταλαβες καν το νοημα...!! Σου λεω οι πιο ευκολες ειναι οι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ...δοκιμασε το μια φορα και θα δεις,ανεξαρτητα πως εισαι εσυ θα πεσουν,αλλα ειπαμε...να μιλας Ελληνικα. Επειδή οι πολύ ωραίες δεν έχουν εξασκηθεί στο να ρίχνουν χυλόπιτες λόγω του ότι τους την πέφτουν λιγότεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα