BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθια σου τελικα αποφασησαμε να μην παρει αρχικα οθονη λεμε να παμε σε amd συστημα διοτι το θελει καθαρα για gaming τα λευτα της οθονης θα πανε στην καρτα γραφικων ο λογος που δεν βαλαμε i3 ειναι επειδη θελει να παιξει gta 5 αργοτερα και αρκετα games που δεν υποστηριζουν 2 πυρηνες και για καρτα λεμε να παρει την 750 ti 2gb και παλι ευχαριστω Από όλα τα posts σου φαίνεται ότι δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα. Ότι έχω γράψει τα πήρε ο αέρας. Τα χρήματα που θα ξοδέψετε για τον amd καλύτερα δώστε τα να πάτε διακοπές. Έτσι θα πιάσουν τόπο καλύτερα. Θα το διασεδάσετε κιόλας. Καλή τύχη.
La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθια σου τελικα αποφασησαμε να μην παρει αρχικα οθονη λεμε να παμε σε amd συστημα διοτι το θελει καθαρα για gaming τα λευτα της οθονης θα πανε στην καρτα γραφικων ο λογος που δεν βαλαμε i3 ειναι επειδη θελει να παιξει gta 5 αργοτερα και αρκετα games που δεν υποστηριζουν 2 πυρηνες και για καρτα λεμε να παρει την 750 ti 2gb και παλι ευχαριστω Ότι του φανεί το λολοστεφανή ρε μεγάλε αφού έχεις αποφασίσει τι θα πάρεις τότε τι ρωτάς και ξαναρωτάς; ότι και να σου είπανε εσύ θα πάρεις τα δικά σου... Ήθελα να ήξερα ρε παιδιά πραγματικά δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο εκτός από το να τρολιάζετε συνέχεια!!! Έλεος... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα