DimitrakiDim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Έδωσα πανελλήνιες από ΕΠΑ.Λ (ομάδα Α), συγκεντρωσα 1595 μόρια και ήρθε ή στιγμή να κάνω το μηχανογραφικο μου. Οι πόλεις που έχω περισσότερο στο μυαλό μου μιας και δε παίζει να πιάσω Αθήνα είναι: Θεσσαλονικη, Πατρα, Λάρισα, Σερρες Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το ποια απο αυτες τις περιοχες θα με συνέφερε καλύτερα από αποψη ποιότητας ΤΕΙ, φθηνότερης ζωης (ενοικια,καθημερινότητα κλπ), αγοράς εργασίας μιας και θα ψαξω οπωσδήποτε για δουλειά ως σερβιτόρα ή πωλήτρια ας πούμε για να μπορώ να καλυπτω έστω κάποια έξοδα. Υ.Γ Οι γονείς μου με πιέζουν για Λάρισα λόγω του ότι έχω συγγενείς εκεί οι οποίοι θα με βοηθήσουν στην εγκατάσταση μου εκεί αλλά δεν θέλω να επιλεξω μόνο με βάση αυτόν τον παράγοντα.
Haldol Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Στις μεγαλύτερες πόλεις (συνήθως) υπάρχουν πιο πολλές δουλειές αυτού του τύπου. Όσο πιο κλειστή είναι μια κοινωνία, τόσο πιο πολύ "ανακυκλώνονται" οι δουλειές "από γνωστό σε γνωστό". Από την άλλη, η "εγκατάσταση¨ που λες είναι ζήτημα 2-3 ημερών! Αυτός είναι παράγοντας που δε θα έπρεπε καν να υπολογίζεις, πόσο μάλλον να του δίνεις και τέτοια βαρύτητα. Πραγματικά είναι αστείο θέμα. Σαφώς και είναι χαζομάρα να επιλέξεις πόλη / σχολή επειδή ... έχεις συγγενείς εκεί.
DimitrakiDim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Συμφωνώ απολύτως να σου πω την αλήθεια...Για αυτό ακριβώς και ποστάρω εδώ γιατί το θεωρώ βλακεία το να αποφασισω με βάση μόνο και μόνο τους συγγενείς
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Γιατί είναι βλακεία; Εγώ βασικά προτείνω να πας εκεί που έχεις τους συγγενείς σου. Αν χρειαστείς ποτέ κάτι, αν σου συμβεί κάτι να έχεις κάποιον δίπλα σου.
Dagobert Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Έδωσα πανελλήνιες από ΕΠΑ.Λ (ομάδα Α), συγκεντρωσα 1595 μόρια και ήρθε ή στιγμή να κάνω το μηχανογραφικο μου. Οι πόλεις που έχω περισσότερο στο μυαλό μου μιας και δε παίζει να πιάσω Αθήνα είναι: Θεσσαλονικη, Πατρα, Λάρισα, Σερρες Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το ποια απο αυτες τις περιοχες θα με συνέφερε καλύτερα από αποψη ποιότητας ΤΕΙ, φθηνότερης ζωης (ενοικια,καθημερινότητα κλπ), αγοράς εργασίας μιας και θα ψαξω οπωσδήποτε για δουλειά ως σερβιτόρα ή πωλήτρια ας πούμε για να μπορώ να καλυπτω έστω κάποια έξοδα. Υ.Γ Οι γονείς μου με πιέζουν για Λάρισα λόγω του ότι έχω συγγενείς εκεί οι οποίοι θα με βοηθήσουν στην εγκατάσταση μου εκεί αλλά δεν θέλω να επιλεξω μόνο με βάση αυτόν τον παράγοντα. Διάλεξε την πιο κοντινή πολη στο πατρικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα