Προς το περιεχόμενο

Powerbank 5000mAh + USB fan - 2,68€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι τι ειναι τα 2€; στα σκουπιδια τα βρηκα; Παρηγγειλα κατι για μια συγκεκριμένη δουλεια, οσο και να ειχε οφειλε να κανει τη δουλεια του... Το πετα το δεν ειναι λύση... ψαχνω μηπως καποιος αλλος εχει σχετικο προβλημα και ειναι ολα ετσι... Σε καθε περιπτωση θα ανοιξω case στο μαγαζι...

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μένα άνοιξε κατευθείαν Case και μην ασχολείσαι άλλο με αυτό. Με 2 ευρώ η ποιότητα του θα είναι τραγική χωρίς να έχω δει το συγκεκριμένο. και μπορεί να κάνει ζημιά στο κινητό είτε όπως σου είπα να αρπάξει φωτιά το ίδιο και να έχεις άλλους μπελάδες. Μην ξεχνάς ότι παίζεις με ρεύμα.

Anyway απλά την άποψη μου λέω.

Δημοσ.

γιατι τι ειναι τα 2€; στα σκουπιδια τα βρηκα; Παρηγγειλα κατι για μια συγκεκριμένη δουλεια, οσο και να ειχε οφειλε να κανει τη δουλεια του... Το πετα το δεν ειναι λύση... ψαχνω μηπως καποιος αλλος εχει σχετικο προβλημα και ειναι ολα ετσι... Σε καθε περιπτωση θα ανοιξω case στο μαγαζι...

Δες με τι ρεύμα  το φορτίζεις με πόσα Αmpere .

Δοκίμασε μήπως θέλει 500 mah φορτιση και όχι αυτό που δίνουν οι φορτιστές των κινητών που είναι 2 Α .

Μου έτυχε σε powerbank του Lidl και φορτίζει σωστά μόνο με το λίγο ρέυμα .

Δημοσ.

Καλησπέρα ,πώς παραγγέλνετε απο εξωτερικό γιατι 3 κάρτες mastercard μου τις βγάζει άκυρες ?

Δημοσ.

Παιδες δωστε κατι παραπανω και παρτε xiaomi να έχετε το κεφαλι σας ήσυχο. Πλεον εχω ενα 10400mah το οποίο ειναι παντα πανω μου και ενα 20000 για τις διακοπές μου και τα 2 άριστα.

Δημοσ.

Παιδες δωστε κατι παραπανω και παρτε xiaomi να έχετε το κεφαλι σας ήσυχο. Πλεον εχω ενα 10400mah το οποίο ειναι παντα πανω μου και ενα 20000 για τις διακοπές μου και τα 2 άριστα.

Βρε xiaomi έχουμε και μάλιστα 2 αυτό το πήραμε για το χαβαλέ ξέραμε ότι θα είναι μουφα.

• Like 4
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά όταν λήξει η προσφορά θα κάνει 3.11 (20cents πάνω) άρα δεν είναι και για να βιαζόμαστε. Σωστά ή λάθος κατάλαβα;;

Δημοσ.

παρελαβα και εγω χθες.το φορτισα κανονικα και το δοκιμασα στο κινητο μου σημερα να δω τι λεει.το εφτασε στο 50% και μετα εσβησε το φωτακι στο powerbank.λεω ξεψυχησε.βγαζω το καλωδιο και το ξαναβαζω και αρχισε παλι να φορτιζει το κινητο για μερικα λεπτα και ξαναεσβησε.αυτο που παρατηρησα ηταν οτι ηταν αρκετα ζεστο το powerbank οποτε λεω μηπως ειναι καμια προστασια υπερθερμανσης.οπως και να εχει για να δουλευει το ανεμιστηρακι ειναι οτι πρεπει.δεν το χρειαζομαι για κατι αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε σημερα το power bank μαζι με το fan.Παρα πολυ βολικο που εχει βεντουζακια και το βαζεις οπου θες.Το φορτισα κανονικα και τωρα το δουλευω με ενα ανεμιστηρακι της xiaomi που εχω χωρις θεμα.Το fan του θεματος τριζει αρκετα οποτε χωρις τις βεντουζες το power bank παει οπου να ναι.Δινει 650ma απο τη usb του.Θα το ανοιξω να δω και τι μπαταριες εχει μεσα αλλα προσωπικα οτι και να εχει το πηρα για να εχω τον ανεμιστηρα και το led που εχει η xiaomi τα οποια τα δουλευει μια χαρα.Για 86λεπτα μην το πειτε ουτε του παπα.

Δημοσ.

Και σε μένα έφτασε σήμερα , δουλεύει το ανεμιστηράκι και η μπαταρία αλλα θα δούμε απο φόρτιση κτλ πως πάει , επίσης έχω της Xiaomi οπότε  χαλαρά !

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ οποτε ν´αναφερω μερικές διαπιστώσεις ,για τους επίδοξους αγοραστές .

Έκανα μέτρηση με usb power capacity meter ( από αυτά τα κινεζικά μωρε)

1.Το power bank είναι χωρητικότητας 994 mAh (άρα με μερικές φορτίσεις να πάει λίγο πάνω από 1000)

2.Παιρνει 1 μπαταρία ( δεν ξέρω για τους υπόλοιπους εγώ περίμενα να παίρνει 2)

3.Το ρεύμα που βγάζει δεν είναι σταθερό, τα βολτ συνέχεια μεταβάλλονται σε αντίθεση με το power bank της xiaomi

4.Το ανεμιστηράκι δουλεύει μια χαρά

Δημοσ.

Το παρέλαβα κι εγώ και χωρίς να μπω σε διαδικασίες μέτρησης, πιστεύω πως για τα λεφτά που έδωσα μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του.

Στο μεταξύ μου 'ρθε κι απ' αλλού ένα επαναφορτιζόμενο ανεμιστηράκι που είχα παραγγείλει για να μου δροσίζει τα χέρια όταν κάθομαι στο pc, οπότε όσο και μάπα να βγει, θα 'χω σε μια ώρα δύσκολη καβάντζα μπαταρία για μια ώρα δροσιάς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...