Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 καλημερα σας ενας φιλος μου εχει ενα iphone 6s το πηρε καινουργιο απο Public ολα καλα μια φορα του επεσε δεν επαθε κατι ουτε ραγισε οθονη απλα δεν δουλευει touch ID και παει πιο αργα στο ιντερνετ τι παιζεται εδω γνωριζει κανενας μου λεει οτι πηγε σε καταστημα να το φτιαξιουν και του ζητησαν 250 ευρω στο public η εγγυηση λεει δεν τον καλυπτει και μου το πουλαει φιλικη τιμη αξιζει να το παρω και να το φτιαξιω ?η γνωριζει καποιος το προβλημα του ?
Dinos_12345 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν το πάει κατευθείαν στην infoquest θα του το φτιάξουν πιστεύω, αλλά μην τους πεί ότι μετά από πέσιμο έγινε αυτό. Δεν υπάρχει τρόπος εξακρίβωσης ζημιάς σε τσιπάκια και σε pcbs γενικότερα. Εκτός αν έχει ραγίσει κάτι, απλά δεν θα το καταλάβουν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αν το πάει κατευθείαν στην infoquest θα του το φτιάξουν πιστεύω, αλλά μην τους πεί ότι μετά από πέσιμο έγινε αυτό. Δεν υπάρχει τρόπος εξακρίβωσης ζημιάς σε τσιπάκια και σε pcbs γενικότερα. Εκτός αν έχει ραγίσει κάτι, απλά δεν θα το καταλάβουν. ναι το θεμα ειναι οτι το κινητο το κερδισε απο διαγωνισμο στο Public και μονη αποδειξη που εχει ειναι 18ευρω συμμετοχη στον διαγωνισμο το περνει σαν αποδειξη?
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 ναι το θεμα ειναι οτι το κινητο το κερδισε απο διαγωνισμο στο Public και μονη αποδειξη που εχει ειναι 18ευρω συμμετοχη στον διαγωνισμο το περνει σαν αποδειξη? Εννοείται πως αυτό μετράει σαν απόδειξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα