Dvs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εχω 2 A/C στο σπίτι που τα χρησιμοποιώ κυρίως καλοκαίρι. Με ελάχιστη χρήση φέτος, 1-2 μέρες, έβγαλαν Ε64 Error Μια πρόχειρη αναζήτηση μου έβγαλε Heater Open CircuitHeating element or wiring defectiveCheck heater coils and connections for open circuits. Replace heater and/or wiring and retest. Έχει κανείς καμια ιδέα τι παίζει ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Από αυτά που σου λέει, βλάβη σε κάποιο καλώδιο αγωγό ή κύκλωμα ή πρόβλημα στο στοιχείο. Τι μάρκα είναι το κλιματιστικό; Να απευθυνθείς σε τεχνικό, από το ιντερνετ δεν θα κάνεις τίποτα.
Dvs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Samsung είναι, παντελώς αποτυχία και λάθος επιλογή τα συγκεκριμένα! Για να πω την αλήθεια, πέρσι είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα ένα απο τα δύο και αλλάξαμε πλακέτα με κόστος σχεδόν όσο ενα καινούργιο A/C (200Ε). Φέτος ξανά τα ίδια! Με προβληματίζει να την ξαναφτιάξω και μάλλον προσανατολίζομαι σε αντικατάσταση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έπρεπε να ζητήσεις κατευθείαν αντικατάσταση κλιματιστικού κακώς πλήρωσες, σε εμένα αν μου συνέβαινε σε νέο κλιματιστικό και να μου ζητάνε 200 ευρώ θα τους το έφερνα και θα τους το πέταγα στο κεφάλι στο κατάστημα, να κόψουν τον λαιμό τους να το αντικαταστήσουν, άκου εκεί 200 ευρώ σε νέο κλιματιστικό........ Τέλος πάντων, άσχημη επιλογή όντως. Καλύτερα να αγοράσεις άλλο και ποιο αξιόπιστη μάρκα.
Dvs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αποτι έψαξα στο ιντερνετ τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν βγει ελλατωματικά απο εργοστάσιο.... Αυτή την φορά θα πάρω διαφορετικές μάρκες. Άμα καείς φυσάς και το γιαούρτι..... Έχει κανείς καμιά πρόταση για καινούργιο? Με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο, ελαφριά χρήση καλοκαίρι και χειμώνα, όχι πολλές ωρες Φαντάζομαι ενα Α++ δεν θα το κάνω απόσβεση με την χρήση..... Σε καινούργιο, 9000 BTU προσανατολίζομαι σε Ηaier και σε .... τι λέτε?
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αξιόπιστα μοντέλα, 1η επιλογή toshiba, mitsubishi, daikin 2η επιλογή toyotomi, inventor, hitachi, panasonic, gree, fujitsu 3η επιλογή midea, hisense, carrier, haier
saxos55 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αποτι έψαξα στο ιντερνετ τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν βγει ελλατωματικά απο εργοστάσιο.... Αυτή την φορά θα πάρω διαφορετικές μάρκες. Άμα καείς φυσάς και το γιαούρτι..... Έχει κανείς καμιά πρόταση για καινούργιο? Με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο, ελαφριά χρήση καλοκαίρι και χειμώνα, όχι πολλές ωρες Φαντάζομαι ενα Α++ δεν θα το κάνω απόσβεση με την χρήση..... Σε καινούργιο, 9000 BTU προσανατολίζομαι σε Ηaier και σε .... τι λέτε? http://www.insomnia.gr/topic/296911-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/
Προτεινόμενες αναρτήσεις