ny_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ρε την βοηθεια σας Τις τελευταιες μερες εχω ξεσκιστει ρε φιλε να ψωνιζω οτι μαλακια βρω μπροστα μου, δεν ξερω τον λογο που το κανω αυτο, νομιζω οτι κατι εχω, παλια δεν το εκανα αυτο, δεν ημουν τοσο σπαταλος αν και χαλουσα παλι πολλα λεφτα για ρουχα παπουτσια κλπ, αλλα τον τελευταιο καιρο εχει ξεφυγει το θεμα Να φανταστειτε τις τεκευταιες 7-8 μερες εχω παραγγειλει 2 κινιτα τηλεφωνα, 6 ζευγαρια παπουτσια, 4 παντελονια jean, 9 η 10 δεν θυμαμαι μπλουζακια, 10 ζευγαρια μποξερακια,1 κωλονια(γαματη), αντιλιακα για προσωπο και σωμα, και μετα απο αυτο το ποστ επειδη ειμαι μαλακας θα παραγγειλω ενα power banker για τα κινητα μου, και καμια κινεζια gadgetia γιατι σημερα δεν εκανα καμια αγορα και καπως μου φαινεται Το θεμα ειναι οτι ψωνιζω μαρκες συνεχεια και επι της ουσιας ειναι ακριβα ολα αυτα που παιρνω, δεν θελω να το κανω, αλλα οπου και να ειμαι , ακομα και στην δουλεια,ακομα και στις εξοδους μου θα βρω λιγο χρονο να κανω την αγορα μου, ειναι αρρωστια που δεν ξερω πως λεγεται αλλα σιγουρα θα υπαρχει ονομα ολης αυτης της ανουσιας υπερκαταναλωσης Δωστε καμια ιδεα αδερφια γιατι στο τελος δεν θα μπορω να μπω στο σπιτι μου απο την σαβουρα που ψωνιζω Τα φιλια μου
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν είναι έτσι όπως το λες πατάς σε γραμμές ψυχικής ασθένειας.Αν λίγο υπερβάλλεις, απλώς περίμενε να έρθει Σεπτέμβρης να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα τότε και να θες δεν θα μπορείς να αγοράζεις. Win - win.
ny_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν είναι έτσι όπως το λες πατάς σε γραμμές ψυχικής ασθένειας. Αν λίγο υπερβάλλεις, απλώς περίμενε να έρθει Σεπτέμβρης να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα τότε και να θες δεν θα μπορείς να αγοράζεις. Win - win. χαχα ακριβως οπως τα λεω ειναι , μπορει να ξεχασα να αναφερω κιολας καποια προιοντα , παντως σε ψυχιατρο δεν θα παω ακομα αν δεν χειροτεψει κι αλλο Ξερουμε ονομα αρρωστιας ? Να το googlarw εστω ? χαχαχα Επισης πια νεα μετρα παλι?????
kraken92 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 χαχα ακριβως οπως τα λεω ειναι , μπορει να ξεχασα να αναφερω κιολας καποια προιοντα , παντως σε ψυχιατρο δεν θα παω ακομα αν δεν χειροτεψει κι αλλο Ξερουμε ονομα αρρωστιας ? Να το googlarw εστω ? χαχαχα Επισης πια νεα μετρα παλι????? Τι σε νοιάζει αφού το φυσας το χρήμα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 χαχα ακριβως οπως τα λεω ειναι , μπορει να ξεχασα να αναφερω κιολας καποια προιοντα , παντως σε ψυχιατρο δεν θα παω ακομα αν δεν χειροτεψει κι αλλο Ξερουμε ονομα αρρωστιας ? Να το googlarw εστω ? χαχαχα Επισης πια νεα μετρα παλι????? Δεν πας ακόμη; Δηλαδή πρέπει πρώτα να πτωχεύσεις για να καταλάβεις ότι έχεις πρόβλημα καταναλωτισμού;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 χαχα ακριβως οπως τα λεω ειναι , μπορει να ξεχασα να αναφερω κιολας καποια προιοντα , παντως σε ψυχιατρο δεν θα παω ακομα αν δεν χειροτεψει κι αλλο Ξερουμε ονομα αρρωστιας ? Να το googlarw εστω ? χαχαχα Επισης πια νεα μετρα παλι????? Oniomania ή CBD (Compulsive Buying Disorder) και πολλές φορές τα άτομα έχουν στοιχεία που τους κατατάζουν στα personality disorders. Δεν είναι φυσιολογικό. Αν συνεχίσει θα πρέπει να πας και να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό.
fotaras13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ρε την βοηθεια σας Τις τελευταιες μερες εχω ξεσκιστει ρε φιλε να ψωνιζω οτι μαλακια βρω μπροστα μου, δεν ξερω τον λογο που το κανω αυτο, νομιζω οτι κατι εχω, παλια δεν το εκανα αυτο, δεν ημουν τοσο σπαταλος αν και χαλουσα παλι πολλα λεφτα για ρουχα παπουτσια κλπ, αλλα τον τελευταιο καιρο εχει ξεφυγει το θεμα Να φανταστειτε τις τεκευταιες 7-8 μερες εχω παραγγειλει 2 κινιτα τηλεφωνα, 6 ζευγαρια παπουτσια, 4 παντελονια jean, 9 η 10 δεν θυμαμαι μπλουζακια, 10 ζευγαρια μποξερακια,1 κωλονια(γαματη), αντιλιακα για προσωπο και σωμα, και μετα απο αυτο το ποστ επειδη ειμαι μαλακας θα παραγγειλω ενα power banker για τα κινητα μου, και καμια κινεζια gadgetia γιατι σημερα δεν εκανα καμια αγορα και καπως μου φαινεται Το θεμα ειναι οτι ψωνιζω μαρκες συνεχεια και επι της ουσιας ειναι ακριβα ολα αυτα που παιρνω, δεν θελω να το κανω, αλλα οπου και να ειμαι , ακομα και στην δουλεια,ακομα και στις εξοδους μου θα βρω λιγο χρονο να κανω την αγορα μου, ειναι αρρωστια που δεν ξερω πως λεγεται αλλα σιγουρα θα υπαρχει ονομα ολης αυτης της ανουσιας υπερκαταναλωσης Δωστε καμια ιδεα αδερφια γιατι στο τελος δεν θα μπορω να μπω στο σπιτι μου απο την σαβουρα που ψωνιζω Τα φιλια μου Είσαι ψυχωτικά υπερκαταναλωτικός και άκρως εθισμένος στο shopping με αυτά που περιγράφεις. 6 ζευγάρια παπούτσια και 10 μπλουζάκια σε 7 μέρες; Ξεπερνας πολύ τα ορια, πρεπει να μειωσεις τη μανια σου. Αν υπάρχει λίπος από πίσω τουλάχιστον δεν θα έχει οικονομικό αντίκτυπο πάνω σου, Αν όχι, θα βρεις μπροστά σου τις όποιες σπατάλες με τον καιρό, γιατί η υπερκατανάλωση των πρηγούμενων δεκαετιων στην Ελλαδα κλεινει σπιτια σήμερα... Η λύση είναι να κρατάς τα λεφτά σου έχοντας στο μυαλό να δημιουργήσεις/επενδύσεις κάπου στο μέλλον από το να πετάς τα λεφτά σε κινητά και σόβρακα.
Pa0ki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν έχεις φράγκα, δε βλέπω που είναι το πρόβλημα 9
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παιδιά κόψτε το αυτό με τα λεφτά και ας το λέτε για πλάκα. Προφανώς ο TS έχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται βοήθεια...
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παιδιά κόψτε το αυτό με τα λεφτά και ας το λέτε για πλάκα. Προφανώς ο TS έχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται βοήθεια... Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποια βοήθεια. Απλά αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη και δεν έχει συνέπειες αυτό που κάνει. Αν άφηνε το παιδί του να πεινάει και αυτός αγόραζε power banks και κινέζικα γκατζετάκια τότε ίσως χρειαζόταν βοήθεια, αλλά πιστεύω πως δε συμβαίνει αυτό... 7
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποια βοήθεια. Απλά αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη και δεν έχει συνέπειες αυτό που κάνει. Αν άφηνε το παιδί του να πεινάει και αυτός αγόραζε power banks και κινέζικα γκατζετάκια τότε ίσως χρειαζόταν βοήθεια, αλλά πιστεύω πως δε συμβαίνει αυτό... Το πρόβλημα το αντιμετωπιζεις στην αρχή, όχι όταν πια είναι ανεξέλεγκτο.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Το πρόβλημα το αντιμετωπιζεις στην αρχή, όχι όταν πια είναι ανεξέλεγκτο. Αν είναι όντως πρόβλημα
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ερώτηση κρίσεως: Αγοράζεις και για φίλους; Δώρα/κτλ εννοώ. Αν ναι τότε θέλω ένα ps4. Σοβαρά τώρα, όπως είπαν και οι άλλοι πήγαινε να το κοιτάξεις. Ψυχολόγο θες ή ψυχίατρο αν χρειαστείς και φάρμακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα