Προς το περιεχόμενο

ERROR 3F0 Disc Boot Failure!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εκανα σημερα το πρωι τα Updates στο λαπτοπ μου HP DV6-1310sv και μετα την επανεκινηση μου εμφανισε Disc Boot Failure και στην επανεκινηση που του πατησα εβγαλε μηνυμα:
"Hard disk 3F0 error"  και εμεινε εκει..τιποτα αλλο. εκτοτε κανει το ιδιο πραγμα.

Οταν ξεκιναει το λαπτοπ ακουγετε και θορυβος τικ-τικ-τικ απο τον δισκο!!

Στα bios δεν βλεπει το δισκο.

Εβαλα cd windows ξεκινησε μπηκε στην εγκατασταση οπου εκει ακουγετε συνεχεια αυτο το tik-tik-tik <σαν να κοπηκε κατι> και παλι δεν βλεπει το δισκο.

Στο CMD εμφανιζει αντι για το κανονικο "c:\" το "X:\Sources" με εντολες diskpart και list vol μου εμφανιζει μονο το D: !!

Eβγαλα το δισκο απο το λαπτοπ τον εβαλα σε αλλο pc με καλωδιο usb που εχω αλλα ουτε εκει μπορω να δω τα αρχεια μου. Ο δισκος εμφανιζεται μονο στο DISC PARTITIONS χωρις προσβαση ομως και εκει.
Δεν ξερω τι να κανω..

Προφανως η σκεψη μου ειναι οτι με το update βαρεσε ο δισκος..
Δεν ξερω κατι αλλο..μπορει καποιος εαν ξερει κατι παραπανω να βοηθησει? 
Υπαρχει τροπος να παρω τα αρχεια μου καπως?ειναι το μονο που με νοιαζει..

Ευχαριστω οποιον διαθεσει λιγο χρονο και βοηθησει εαν μπορει!!

Δημοσ.

κατά 99.9% παρέδωσε πνεύμα,ΑΝ δεν έχεις κάπου αλλού κάνει BackUp..δύσκολο για ανάκτηση,απο την στιγμή που δεν το βλέπει το σύστημα.

βέβαια αν είναι πολύ σημαντικά αρχεία,υπάρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν,με το ανάλογο κόστος!

Δημοσ.

Δοκίμασε να προσπαθήσεις να το δεις μέσω Hirens. Αν είσαι σίγουρος ότι δε τον αναγνωρίζει το δίσκο πουθενά, δοκίμασε κάτι με δικιά σου ευθύνη όμως αν δεν έχεις σκοπό να το πας σε κάποια εταιρεία για ανάκτηση. Ξεβίδωσε τη πίσω πλακέτα και φύσηξε λίγο τα βύσματα από μέσα ξανά βίδωσε και τσέκαρε με κάποιο live πρόγραμμα να δεις αν τον αναγνωρίζει. Σε εμένα με έχει σώσει 2-3 φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...