leo066 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 όλα αυτά έχουν 3000 μπαταρία και υψηλότερη ανάλυση οθόνης από το op3 ενώ έχουν κατώτερο επεξεργαστή, για το x style δεν είμαι σίγουρος ότι έχει καλύτερη κάμερα Έψαξα το one plus 3, χάνει και σε κάμερα και σε μπαταρία...μέχρι τώρα είμαι μεταξύ του V10, S6 edge+ & X style. 1
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Άμα θεωρείς ότι θα έχεις θέμα με το 1+3 που έχει 1080p με 3000mah μπαταρία τότε σου εγγυομαι ότι το s6 edge + θα το πεταξεις από το παράθυρο. Δεν μπορείς να ζητας καλή αυτονομία σε συνδιασμό 2K με 3000 μπαταρία, ειδικά όταν θεωρείς ότι δεν σου φτάνει αυτή του op3. Τίμια πρόταση αν θέλεις να κοιτάξεις από Κινα είναι το xiaomi mi5. Και από αυτονομία θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα, specs top, κάμερα υπέροχη, και πανέμορφο (υποκειμενικό). Αλλιώς μ'αυτα που ανέφερες πας σε op3 σ'αυτά τα χρήματα. Η κάμερα και η μπαταρία του είναι μία χαρά. Εγώ τα αρνητικά που έχω ακούσει είναι ότι πάσχει λίγο στην οθόνη. Είναι 5.5 με 1080p 401ppi και πολλοί χρήστες λένε ότι τα pixel φαίνονται αρκετά. Επίσης λένε πως δεν βλέπεις πολύ καλά όταν είσαι έξω και έχει ήλιο. Δεν το έχω ακουμπήσει οπότε στα λέω επιφυλακτικά όλα αυτα. Ψαξτο λίγο και αποφάσισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα