Stabi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, Έχω 2 υπολογιστές.Ο δεύτερος υπολογιστής είναι ο παλιός , έχει μέσα intel core 2 duo quad e6600 2,4ghz , 4gb ddr2 ram , asus p5k motherboard,big case και δεν εχει κάρτα γραφικών.Είναι δυνατόν , να δανειστώ απο τον κύριο υπολογιστή μου την gtx 970 και τον ssd 120gb , να τα πατσάρω στον άλλον , και να τρέξει; Δεν γνωρίζω πόσα watt είναι το psu, πάντως ήταν ένα high end του 2007.Αν μπορεί να τρέξει ο υπολογιστής έτσι , υπάρχει περίπτωση να ζημιωθεί το gpu ή ο ssd? Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ!! Υ.Γ: να ανοίξει και να τρέχει κατευθείαν με τον ssd μου φαίνεται λίγο κοτσάνα,χωρίς να είμαι σίγουρος...χμμ ίσως πάρει την κάρτα αλλά χρειαστεί φορμάτ;;μμ
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μπήκες στο κόπο να γράψεις ,αλλά όχι να ξεβιδώσεις δυο βίδες; Xωρίς να ξέρεις ποιο τροφοδοτικό έχει ο παλιός,απλά λέμε για να λέμε. I'll humour you,αλλά αν θες να σε παίρνουν στα σοβαρά,πράξε ανάλογα. Θα μπουτάρεις λειτουργικό στον ssd; Τότε φορμάτ. Αν δεν αλλάξεις δίσκο,τότε η κάρτα τρέχει με μία εγκατάσταση οδηγών.
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 τσεκαρε το τροφοδοτικό σου να μη κλαις την κάρτα σου αν κάτσει καμια στραβη.
Stabi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Απέχουν 10 ώρες ταξίδι οι υπολογιστές είναι δύσκολο να κάνω πειράματα.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες , θα ενημερώσω.O ssd έχει ήδη το λειτουργικό απο το pc 1.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Η μεταφορά της κάρτας θα είναι μόνιμη ή για άλλο λόγο? Αν θα είναι μόνιμη πρέπει να μας πεις ποιο τροφοδοτικό έχεις αν και δεν το κόβω για ασφαλή αφού είναι 10ετίας. Όσο γοα τον ssd πριν τον βάλεις στο 2ο μηχάνημα, ενώ είσαι στο κύριο pc να κάνεις uninstall όλους τους drivers από το device manager.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Όσο γοα τον ssd πριν τον βάλεις στο 2ο μηχάνημα, ενώ είσαι στο κύριο pc να κάνεις uninstall όλους τους drivers από το device manager. Για ποιο λόγο; Αφού θα πρέπει να κάνει φορμάτ. Απέχουν 10 ώρες ταξίδι οι υπολογιστές είναι δύσκολο να κάνω πειράματα.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες , θα ενημερώσω.O ssd έχει ήδη το λειτουργικό απο το pc 1. Για αυτό ,πρώτα ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου,και μετά βλέπεις τις επιλογές σου. Δεν μπορείς να πάρεις όλο το κουτί μαζί σου,πάρε τη μητρική σου με την cpu και τις μνήμες.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Για ποιο λόγο; Αφού θα πρέπει να κάνει φορμάτ. Όχι δεν λέει αυτό. Λέει την τελευταία πρόταση περι φορματ. Πιο πάνω θέλει να βάλει τον ssd και να τρέξει. .Όπως είναι δηλ. 1
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Όχι δεν λέει αυτό. Λέει την τελευταία πρόταση περι φορματ. Πιο πάνω θέλει να βάλει τον ssd και να τρέξει. .Όπως είναι δηλ. Μαν μου,δε βγάζει νόημα αυτό που γράφεις,παρά μόνο σε εσένα ,που ξέρεις και τι ήθελες να πεις. Όπως και να έχει,δίσκο να τον βάλεις σε άλλο pc και να τρέξει κατευθείαν και απροβλημάτιστα σε παράθυρα,μόνο σε ίδια μητρική. Αν δεν μπουτάρει από τον ssd,και απλά τραβήξει τα παιχνίδια του,δε χρειάζεται να κάνει τίποτα.
Pstathece Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλημερα παιδια.Θελω να κανω μια σχετικη ερωτηση.Αν ενας ssd εχει μεσα λειτουργικο και μερικους φακελους.Και αυτον τον ssd θελω να τον βαλω σε ενα PC πως μπορω να κανω backup τους φακελους πριν να κανω format?
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλημερα παιδια.Θελω να κανω μια σχετικη ερωτηση.Αν ενας ssd εχει μεσα λειτουργικο και μερικους φακελους.Και αυτον τον ssd θελω να τον βαλω σε ενα PC πως μπορω να κανω backup τους φακελους πριν να κανω format? πολυ απλο....! σε ενα φλασακι ή εναν εξωτερικο δισκο, ικανο σε μεγεθος, ωστε να χωραει τους φακελους που θες να κανεις Back-Up. με την προυποθεση, βεβαια, οτι δεν εννοεις φακελους απο εφαρμογες-προγραμματα. αυτα δεν γινονται Back up.
rfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Και γιατι να κανει και φορματ? Με ενα sysprep θα παιζει κανονικα στον αλλον. 2
Pstathece Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 πολυ απλο....! σε ενα φλασακι ή εναν εξωτερικο δισκο, ικανο σε μεγεθος, ωστε να χωραει τους φακελους που θες να κανεις Back-Up. με την προυποθεση, βεβαια, οτι δεν εννοεις φακελους απο εφαρμογες-προγραμματα. αυτα δεν γινονται Back up. Βασικα ο υπολογιστης που ηταν ο ssd τα φτυσε και απ' οτι ξερω δεν μπορει να λειτουργισει ο ssd σε νεο συστημα χωρις φορματ ή sysprep
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Και γιατι να κανει και φορματ? Με ενα sysprep θα παιζει κανονικα στον αλλον. Εγώ σε κάποιον που έχει απορία αν μπορεί να βάλει μια pci και ένα ssd σε άλλη μητρική,δεν προτείνω να περάσει ούτε ιλαρά.
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Βασικα ο υπολογιστης που ηταν ο ssd τα φτυσε και απ' οτι ξερω δεν μπορει να λειτουργισει ο ssd σε νεο συστημα χωρις φορματ ή sysprep επειδη το εχω κανει αυτο το πραγμα......, αν μιλαμε για Windows 7 ή νεοτερα, μπορει να ανοιξει και να δουλεψει. ΟΜΩΣ, να ξερεις οτι, στην αρχη ισως να φας μερικες BlueScreens, και μετα μεχρι να διαβασει τις νεες συσκευες και να εγκαταστησει τους αντιστοιχους Drivers θα ειναι προβληματικο το συστημα (θα freezarei, θα αργει να ανταποκριθει, κλπ). οταν ολοκληρωθουν οι ενημερωσεις θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραματα. Παρ' ολα αυτα.., μην το αφησεις ετσι....!!!! βγαλε οτι θες να παρεις απο το δισκο, και κανε φορματ και καθαρη εγκατασταση, γιατι στην πορεια θα σου βγαλει προβληματα...!!!
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μαν μου,δε βγάζει νόημα αυτό που γράφεις,παρά μόνο σε εσένα ,που ξέρεις και τι ήθελες να πεις. Όπως και να έχει,δίσκο να τον βάλεις σε άλλο pc και να τρέξει κατευθείαν και απροβλημάτιστα σε παράθυρα,μόνο σε ίδια μητρική. Αν δεν μπουτάρει από τον ssd,και απλά τραβήξει τα παιχνίδια του,δε χρειάζεται να κάνει τίποτα. Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με αλλαγή δίσκου/ssd σε άλλο μηχάνημα. Αφού δεν το γνωρίζεις άστο να πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα