Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλυτική η συνεισφορά του ποστ.

"Όχι δεν λέει αυτό. Λέει την τελευταία πρόταση περι φορματ. Πιο πάνω θέλει να βάλει τον ssd και να τρέξει. .Όπως είναι δηλ."

Βγάζει άλλος νόημα;

Ενώ η δική σου συνεισφορά που είναι μες στην ειρωνία σε κάθε ποστ είναι καταπληκτική.

Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω τι λέει.

@TS είχα ανοίξει κάποια στιγμή παρόμοιο θέμα, ρίξε μια ματιά Link.png Site: εδώ  (λέει σε ένα ποστ για disk clone). 

Υποθέτω ότι πας στο μέρος σου για καλοκαίρι και δεν μπορείς να κουβαλάς όλο το PC, άρα θες SSD και GPU για να δώσεις εκ νέεου πνοή και να κάνεις τη δουλεία σου στο παλιό PC.

Κάνε CLONE τον SSD, ώστε όταν τον γυρίσεις στο κανονικό σου μηχάνημα να γίνει όπως ήταν ακριβώς.

Στην συνέχεια κάνε τον Format για να τον βάλεις στο παλιό PC και πέρνα εκ νέου Windows για να μην έχεις θέματα.

Η κάρτα γραφικών δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να την βάλεις σε μηχάνημα με τέτοιο επεξεργαστή καθώς θα την κόβει αρκετά νομίζω.

Αλλά από το ολότελα πιστεύω, τα παιχνιδάκια σου κουτσα στραβά θα τα παίζεις και χωρίς να κουβαλάς όλο το PC μαζί σου.

Και όταν γυρίσει ο SSD στο κανονικό μηχάνημα, κάνεις restore το backup του δίσκου και είσαι όπως πριν χωρίς πολλά πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...