devill0 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπερα. Αγορασα 23/6 το παραπανω ποντικι και σημερα διαπιστωσα οτι το mode shift button το κουμπι που ειναι πισω απο την ροδελα που ρυθμιζει το τροπο κυλισης της δεν λειτουργει πλεον. Δηλαδη οταν το πατουσα τις πρωτες μερες η ροδελα σταματουσε οταν ηθελα να λειτουργει ετσι, ενω τωρα ειτε το παταω ειτε οχι η ροδελα δεν σταματαει συνεχιζει και γυρναει και κανει ενα περιεργο θορυβο σαν να κλωτσαει καθως γυρναει. Τι να κανω να παρω τηλεφωνο το καταστημα απο που το αγορασα ή να μιλησω κατευθειαν με Logitech?
petran91 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Έχω ξανακούσει ότι έχουν αυτό το πρόβλημα τα συγκεκριμένα. Μιλα με τη logitech αμέσως και θα σου πουν αυτοί τι θα κάνεις.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Θα του πουν να παει στο καταστημα αγορας για αλλαγη ή πιστωτικο οπως μου ειπαν και εμενα αν το προβλημα δεν αφορα software αλλα hardware. 1
devill0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Θα του πουν να παει στο καταστημα αγορας για αλλαγη ή πιστωτικο οπως μου ειπαν και εμενα αν το προβλημα δεν αφορα software αλλα hardware. Ετσι ακριβως εγινε το εστειλα πισω με χρεωση δικη τους και περιμενω καινουργιο τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα