SirRiskTookSpy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Kαλησπερα παιδια... Προσφατα επεσε το κινητο μου και εσπασε η οθονη του κινητου μου ( συγκεκριμενα το κινητο μου ηταν το lenovo s60 ) και πλεον εχει κολλησει στο μοτιβο .... Το κινητο ανοιγει και κλεινει κανονικα αλλα δεν υπαρχει καμια ανταποκριση στην οθονη. Δεν θελω να παω να το δωσω για επισκευη καθως θα κανει οσο το ιδιο το κινητο , απλα επιθυμω να ανακτησω μονο τα screenshots... Ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμματακι , ειτε της lenovo ειτε αλλου δημιουργου, για να με βοηθησει ? *Συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος θεμα :/ *
cosmos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Με το pc αν το συνδέσεις τα βλέπει τα αρχεία μέσα?Αν ναι τα παίρνεις από κει...
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλωδιο otg και mouse.... Με το pc αν το συνδέσεις τα βλέπει τα αρχεία μέσα?Αν ναι τα παίρνεις από κει... Αν δεν ξεκλειδωσει η συσκευη,αρχεια δεν βλεπεις. Αλλωστε αυτη ειναι η ουσια του κλειδωματος
SirRiskTookSpy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τα αρχει αν τα συνδεσω στο PC δυστυχως δεν υπαρχουν ... Θα δοκιμασω τις αλλες 2 προτασεις να δω αν βγει τιποτα
SirRiskTookSpy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Nομιζω βρηκα τη λυση γι'αυτο που ειπε καποιος καλωδιο otg... Το ποντικι απλα που χρειαζομαι ειναι ενα απλο ποντικι με κανονικη θυρα Usb ετσι ? Δεν θελει κατι συγκεκριμενο... Aαα και το κινητο μου ειναι σιγουρο πως υποστηριζει otg ετσι ? Η μηπως πρεπει να ψαξω καπου για το ποια κινητα υποστηριζουν otg?
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Η λυση ειναι γραμμενη εδω και τρεις μερες στο 4ο ποστ... Και... σημερα ανακαλυπτεις την αμερικη;;. Oh god
SirRiskTookSpy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τελικα το εν λογω κινητο δεν υποστηριζει USB OTG .... Yπαρχει μηπως καποια αλλη λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα