Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !!!!!

Εδώ και έναν χρόνο περίπου διατηρώ μια ομάδα στο Facebook.

"Παλιά και Αξέχαστα Λαϊκά"

https://www.facebook.com/groups/1501354693488543/

Έχει εδώ και ένα μήνα που δεν μπορούμε κανένας από τους διαχειριστές να βάλουμε καρφιτσωμένη δημοσίευση στην ομάδα.

Όταν πατάω να καρφιτσωθεί μια δημοσίευση μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Πάρα πολλές καρφιτσωμένες δημοσιεύσεις
Έχετε ήδη μια καρφιτσωμένη δημοσίευση. Θέλετε να ξεκαρφιτσώσετε αυτή τη δημοσίευση και να καρφιτσώσετε τη νέα δημοσίευση; "
Και οι επιλογές είναι: Άκυρο ή Επιβεβαίωση.
(Αυτό το μήνυμα το έβγαζε και πριν, όταν υπήρχε ήδη μια καρφιτσωμένη δημοσίευση και πατώντας επιβεβαίωση, την αντικαθιστούσε).
Τώρα πατώντας "επιβεβαίωση", δεν κάνει απολύτως τίποτα.
Ούτε καρφιτσωμένη δημοσίευση υπάρχει, ούτε καρφιτσώνεται η καινούρια.
Σαν να έχει "κολλήσει" κάποια παλιά (η οποία δεν φαίνεται) και δεν μπορεί να αντικατασταθεί.
Έχω στείλει ατελείωτες αναφορές στο Facebook...
Και εγώ και οι άλλοι διαχειριστές.
η απάντηση είναι η γνωστή:
"Με βάση τις παρατηρήσεις σας, βελτιώνουμε το Facebook. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να μας αναφέρετε το πρόβλημα."
ή
"Λάβαμε την αναφορά σας και εκτιμούμε την υπομονή σας μέχρι να να επιλύσουμε κάποια τεχνικά προβλήματα στο Facebook. Παρά το ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να απαντάμε σε όλους τους χρήστες που υποβάλλουν αναφορές, χρησιμοποιούμε τα σχόλιά σας για να παρέχουμε μια καλύτερη εμπειρία για όλους στο Facebook.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για άλλα θέματα εκτός από τεχνικά, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας."
Τι μπορεί να συμβαίνει ? ? ?
Είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα η καρφιτσωμένη δημοσίευση.
Σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Ψάχνοντας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, πολλοί με το ίδιο πρόβλημα ανέφεραν πως φταίει η άμεση διαγραφή ενός καρφιτσωμένου post πριν το ξεκαρφίτσωμα. Είναι δηλαδή ένα σφάλμα του Facebook, στο οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση για πάνω από έναν χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...