groot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πριν 10 χρόνια το είχα αγοράσει από Αγγλία.... μετάνιωσα τα 60£ που είχα δώσει. Πήγα να κανω filt... undefined function or variable. Πήγα να κάνω conv, το ίδιο. Χώρια που ό,τι κώδικα και να κατεβάσεις από το exchange της mathworks χρησιμοποιεί μέσα πακέτα. Οπότε, ούτε μόνος σου μπορείς να κάνεις κάτι αλλά ούτε και να χρησιμοποιήσεις κώδικα άλλων. Απάτη για να σε βάλουνε στο τρυπάκι να αγοράζεις από mathworks. Με την εξέλιξη της python και των επιστημονικών πακέτων πλέον δεν υπάρχει Κ Α Ν Ε Ν Α Σ λόγος να πάει κανείς σε matlab *εκτός* από το simulink. Το οποίο τα σπάει. Αν και τώρα ανακοινώσανε ότι η 2016 έχει μέσα VST plugin export απευθείας από το MATLAB! Καλό feature αλλά ήδη έχουν χάσει το παιχνίδι.
orestis000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 είχα δοκιμάσει octave αλλά δεν μου εμφάνιζε τα δεδομένα σε πίνακες όπως η matlab οπότε το άφησα
Ψιτ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τι διαφορά έχει από την full έκδοση; Στο site απλώς λέει για περιορισμούς στην εμπορική χρήση κτλ. Υπάρχει κάποια διαφορά στο features του προγράμματος. Επίσης με την άδεια αυτή μπορώ να έχω κάθε φορά την τελευταία έκδοση σωστά; Δεν εχει διαφορά, αλλά δεν έχει toolboxes, όπως άλλωστε και η εμπορική εκδοση. Τα toolboxes τα αγοράζεις ξεχωριστά. Είναι ακαδημαϊκή άδεια, δηλαδή μπορείς να κάνει ότι θες, αλλά δεν μπορείς να πουλήσεις το προιόν (μπακαλιστικά αυτό). 1
orestis000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τι εννοείς γέροντα; έχω πχ A=-3:3. στο matlab εάν κάνω διπλό κλικ μου εμφανίζεται ένας πίνακας με τις τιμές. Στο octave δεν γίνεται
Ψιτ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εντάξει, Αυτό δεν είναι πρόβλημα: γράψε disp(A) Πρόβλημα είναι η κακή διαχείριση μνήμης της octave.
orestis000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 είμαι καινούριος στο matlab και προτιμώ να αφιερώσω χρόνο στο να καταλάβω το statistical analysis που πρέπει να κάνω για την έρευνα. Όταν βρω χρόνο θα ξαναδοκιμάσω και το octave
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα