Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα λάπτοπ με windows 10 στα αγγλικά.

Υπάρχει τρόπος να τα γυρίσω στα ελληνικά;

Αν όχι μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα ελληνικά και να δώσω το κλειδί που έχει στα αγγλικά;

Αν εγκαταστήσω δικά μου widows με δικό μου κλειδί υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με την εγγύηση μηχανήματος;

Δεν με ενδιαφέρει οι εγγύηση software μόνο αυτή του μηχανήματος.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα

Καλησπέρα και σε σένα.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα λάπτοπ με windows 10 στα αγγλικά.

Μεγειά και καλορίζικο. :)

Υπάρχει τρόπος να τα γυρίσω στα ελληνικά;

Ότι είπε ο από πάνω... Φυσικά και μπορείς. Με δεξί κλικ στη σημαία της Έναρξης πας "Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Γλώσσα" και προσθέτεις την Ελληνική γλώσσα.

Αν όχι μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα ελληνικά και να δώσω το κλειδί που έχει στα αγγλικά;

Που θα το βρεις το κλειδί; Από τα 8 και μετά δεν υπάρχει αυτοκόλλητο με κλειδί. Το sn είναι αποθηκευμένο στο bios.

Αν κάνεις εγκατάσταση τα 10άρια και είναι η ίδια έκδοση (home/pro), θα βρει το κλειδί και θα ενεργοποιηθεί μόνο του.

Αν εγκαταστήσω δικά μου widows με δικό μου κλειδί υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με την εγγύηση μηχανήματος;

Δεν με ενδιαφέρει οι εγγύηση software μόνο αυτή του μηχανήματος.

Όχι!

Ευχαριστώ

Παρακαλούμε. ;)

Για ότι θέμα έχεις, εδώ είμαστε.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω αγοράσει τελικά το laptop, αλλα ελληνικά windows δεν έχει όπως τελικά έλεγε στις αναφορά με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Υπάρχει τρόπος χωρίς να κάνω φορματ να βάλω την ελληνική γλώσσα;

το μενού απο τις κάρτα γραφικών είναι στα ελληνικά

έχω κάνει τις ίδιες ρυθμίσεις με το σταθεραό που είναι στα ελληνικά

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε μέχρι στιγμής, είναι επιλεγμένη η γλώσσα ελληνικά ως dedault αλλα τα windows δεν λένε να γυρίσουν τα στα ελληνικά, πάντως έχουν γυρίσει μερικά προγραμματάκια όπως "γρηγορα αποτελέσματα, χάρτες, επαφές, αριθμομηχανή κάρτα γραφικών" αυτα με την πρώτη ματια

έχω κάνει ακριβώς οτι γράφει ατο http://www.fomo.gr/w...ka-se-ellinika/ 

ευχαριστώ πάντως

Τελικά όλα οκ γύρισε τελικά

εκανα download 2 η 3 φορές το πακέτο για τις γλώσες και μετά επέλεξα οτι ύπηρχε σε ελληνικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...