Gongor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά , είμαι κάτοχος μίας 6950 την οποία έχω flasharei σε 6970 ( unlocked shaders και override + 20%) . κάθε φορά που τρέχει σε full load και οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 90 βαθμούς , μαυρίζει η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και επανέρχεται αμέσως κάτι το οποίο συμβαίνει κάθε μισό λεπτό καθιστώντας το gaming αδύνατο! Αυτό που έκανα χθες και φαίνεται να έλυσε το πρόβλημα προσωρινά ήταν να αυξήσω το Fan speed από 35-40 που κυμαίνονταν στο auto στο 50-60 οπότε οι θερμοκρασίες έπεσαν στο 76 max σε full load ! 1) Πιστεύετε ότι οι μαύρες οθόνες εμφανιζόταν λόγω υψηλών θερμοκρασιών 2) Θα ήταν οκ να κάνω overclok ή να μην ρισκάρω? ( cpu : i5 4690k, ram : 16gb Kingston hyperx fury 1600mhz, mobo: asrock h97 mini-it, psu: thermaltake toughpowered 700W 3) αν αφήσω το φαν στο 60% για όλη την διάρκεια της ημέρας θα μειωθεί το life span του? Ποιες οι επιπτώσεις ?
~Palpatin~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κάνε απο το msi afterburner custom fan curve. Ναι, μην την αφήνεις να πάει 80+ είναι και μεγάλη σε ηλικία.
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τι προτιμας δηλαδη? Να μειωθει ο χρονος ζωης του ανεμιστηρα η΄ της καρτας?Ασε το με 60% για να εχεις την καρτουλα σου οσο περισσοτερο θες και μπορεις.. Overclock κανε την απο Οκτωβριο καλυτερα...
Gongor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τελικά και στους 70 βαθμούς μου βγάζει black screens . Τι άλλο μπορεί να φταίει ?
~Palpatin~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Παραδίδει πνεύμα λογικά. Με το 6950 bios τι συμπεριφορά έχει; 1
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Σωστος ο Palpatin, πριν κανεις το φλασαρισμα σου εκανε τετοια κολπα?Εμενα παντως εδω και κανα 2-3 χρονια καπου και που μου κανει κατι τετοια εκει που καθομαι σβηνει και αναβει στιγμιαια.Τωρα ειχε 2-3 μηνες να μου το ξανα κανει και σημερα το κανε 2 φορες αλλα απο καιρο ειμαι σιγουρος οτι ειναι η οθονη μου γιατι καθε χρονο αλλαζω 2-3 μητρικες, καρτες γραφικων κτλ και σχεδον παντα κατι θα μου κανει απλα ειναι πολυ σπανιο σαν φαινομενο και δεν με πειραζει.Και καλωδιο ειχα αλλαξει γιατι ειχα μαγαλυτερο θεμα με dvi που μου εσπαγε τα νευρα και τελικα απο οταν την συνδεσα με vga δεν μου το εκανε καθολου για πανω απο 1 χρονο απλα τωρα κατι αχνοφαινεται.. 1
Gongor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δεν την έχω δοκιμάσει μη φλασαρισμενη! με hdmi την έχω , ίσως ευθύνεται και το καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα