Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλαω για το γνωστο 8-ball στο android (και ios) με πολυ κοσμο...

εφτασα μετα απο πολυ κοπο (και ειμαι και πολυ καλος) στα 2.500.000 coins...

βλεπω οτι εχει πολυ πραμα και καποιοι παιζουν bilion... εγω δεν εδωσα real money για ΤΙΠΟΤΑ.

ολα με την αξια μου. Το θεμα ειναι πως καποιοι με μικρο Number εφτασαν να παιζουν

bilion αφου αν ρισκαρεις μεγαλο τραπεζι και χασεις τοτε χανεις...τους κοπους μιας ζωης!

Και μιλαμε εχει απειρα τουρνουα... εγω παιζω τωρα ανετα στην τζακαρτα.

Τελικα υπαρχει κλεψιμο-hack  στους ποντους η οχι?

και αν ναι τους παιρνει χαμπαρι η εταιρεια και σβηνει τα account η οχι?

γενικα τι γνωριζετε? η τελικα ολα ειναι καθαρα και εχω... Τσιπρο-αυταπατες?

Δημοσ.

Σόρι για να καταλάβω, το ερώτημα είναι βασικά αν η συλλογή που έχεις από fake internet points αποτελεί αξιόλογο επίτευγμα ή όχι;

• Like 3
Δημοσ.

Σόρι για να καταλάβω, το ερώτημα είναι βασικά αν η συλλογή που έχεις από fake internet points αποτελεί αξιόλογο επίτευγμα ή όχι;

Νομίζω θέλει να μάθει αν παίζουν όλοι με τους ίδιους όρους...:)

(το παιχνίδι δεν το ξέρω καν).

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω θέλει να μάθει αν παίζουν όλοι με τους ίδιους όρους... :)

...και μαθαίνοντάς το αυτό θα μπορέσει να καταλάβει αν.... :-)

• Like 3
Δημοσ.

ελα μου ντε, λες κι εχει κανα νοημα...

επαιζα κι εγω ενα διαστημα, της miniclip φανταζομαι θα λες, κι εγω καλος ημουνα, το παιχνιδι ετσι κι αλλιως το θεωρω γελοιο,

ο οποιοσδηποτε μπορει να κερδισει τον οποιονδηποτε, λιγο να σου κατσει το τραπεζι και το καθαριζεις για την πλακα σου,

αλλα δεν εχω παιξει και billions και παπαριες που λεει, ποιο το νοημα στην τελικη;

πραγματικα δεν βρισκω... απο τοτε που γιναν οι αλλαγες με κατι coins κλπ, του ριξα κατι ψιλα για να παρω καλη στεκα,

πηρα, πηγα να ξαναπαιξω λιγο, αλλα παλι δεν με κρατησε, καπου το βαρεθηκα

Δημοσ.

...και μαθαίνοντάς το αυτό θα μπορέσει να καταλάβει αν.... :-)

Δεν έχω ιδέα! Απλά κάποια πράγματα για κάποιους είναι τελείως αδιάφορα ενώ για κάποιους άλλους έχουν ενδιαφέρον :)

Το αμέσως επόμενο από το κανονικό τραπέζι είναι το virtual pool 4 πάντως και μετά το pure pool :)

Σε κινητό δεν ξέρω πόσο καλό παιχνίδι μπιλιάρδου μπορείς να βρεις!

Δημοσ.

ναι της miniclip λεω.

να ξεκαθαρισω για οσους ΔΕΝ καταλαβαν οτι τα 2,7 Μ τα απεκτησα ΝΟΜΙΜΑ με κοπο. Απλα θελω να ξερω αν

τελικα υπαρχει hacking και καποιοι παιζουν παιζουν bilion για χαβαλε και εμεις παιδευομαστε με τα ψιλα...

δεν εχω πληρωσει ουτε για στεκα... απλα αγορασα μια με χρηματα και κερδισα σε κουλοχερι και μια καταπληκτικη

αλλα εχει γεμισμα 77.000 !!!

Δημοσ.

77.000 γεμισμα; :o ελεοςςςςςςςςςςςς ::D :lol:

καλα μωρε, ξαναλεω: εχει σημασια αν παιζει χακερια ή αν κερδισες 2,7M ή 270000000000000000Μ;

ελα απ το σπιτι να σε κερασω ενα παστελι :P :D

Δημοσ.

ναι ρε συ, αμα παιζει χακερια απλα θελω να παρω και εγω απειρα και να παιξω στα κορυφαια τραπεζια.

Νομιμα θελω 100 χρονια να παιζω και να κερδιζω τους παντες. αυτοι αμα κλεβουν χανοντας δε χανουν κατι, εγω παω στο ΜΗΔΕΝ

Δημοσ.

Υπαρχει hack κοιτα το xmodegames εγω με αυτο έπαιζα σου λέει που καταλήγει η βολη σου

μονο απο τα δικαιωματα που ζηταει η εφαρμογή προσωπικα δεν θα την δοκιμαζα καν
Δημοσ.

Μονο για κινητά ειναι ναι.. Οτι και δικαιωματα να περνει δεν με ενοχλει σιγα τις υποκλοπές που μπορει να κανει απο το κινητο μου

Δημοσ.

παιδια δεν το βρισκω το χmodegames.

πως ακριβως λεγεται στο playstore ?

αν και δεν ακουγεται τελειο αφου αν σπασει ο αλλος και τις βαλει ολες πας αδιαβαστος, η αν δεν βαλεις εσυ μπαλλα στο σπασιμο

ωστε να τις καθαρισεις ολες!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...