PseudonimoEl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Οχι δεν υπαρχει στο store και απαιτεί να εισαι root για να λειτουργήσει.. Κανε μια αναζητηση στο google
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 α, καλα που δεν το βαλα, δεν ειμαι ρουτ, ασε που δεν βολευει απ το κιν μωρε
greeneye Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 με ενδιαφερει μονο κατι που να δινει coins...
redhotstef Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Απο χθες που ανοιξες το θεμα ειπα να δω τι παιχνιδι ειναι. Ειχα καιρο μπιλιαρδο στο κινητο και επεζα μονος. Κατεβασα την εφαρμογη και αρχισα να παιζω για πλακα με αλλους να δω πως παει. Εχανα και επιτηδες εξ αλλου για πλακα επαιζα. Αλλα ανακαλυψα πως αν σου τελειωσουν τα coins δεν μπορεις να παιξεις, και θα πρεπει να δεις τουλαχιστον 4 διαφημιστικα βιντεο για να μαζεψεις 50 περιπου ωστε να παιξεις εστω το απλο παιχνιδι. Και μετα μα κερδιζεις διπλασιαζονται τα coins κτλ κτλ. Κολλησα λιγο.. Λιγο ο πολυς ελευθερος χρονος, λιγο η αισθηση οτι παιζεις με αντιπαλους ανθρωπους και οχι την cpu, μου αρεσε. Υπαρχουν αλλα τετοια παιχνιδια; Με αυτοκινητα πχ; Οκ η μπαταρια κραταει κανα δυωρο μονο στο κινητο αμα παιζεις συνεχως, μειονεκτημα. 77κατι χιλιαδες ειναι τα coin σου ts? *ακυρο, μολις ειδα οτι εννουσες γεμισμα. Τι ειναι το γεμισμα?
defacer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 σιγα τις υποκλοπές που μπορει να κανει απο το κινητο μου λολ Ελπίζω μεγαλώνοντας να καταλάβεις ότι ξεκινώντας από το κινητό σου μπορεί κανείς να υποκλέψει τα πάντα όλα και ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να σου συμβεί όσον αφορά τις υποκλοπές. Βέβαια δεν πρόκειται να κάτσει κανείς να ασχοληθεί μαζί σου προσωπικά, είναι γεγονός. Συνήθως το αυτοματοποιούν αυτό. Για παράδειγμα, παίρνω όλες τις φωτό από το κινητό σου, όλα τα email σου και όλους τους contacts, και αν δεν πληρώσεις θα τα δημοσιεύσω σε όλους να τα δούνε κι αυτοί. Δεν πιστεύω να έχεις καμιά φωτό η email που θα σε πείραζε να τα δει οποιοσδήποτε έχεις σαν contact ε; ΥΓ καταβάλλω προσπάθεια να μην εκφέρω γνώμη για τα cheat σε online F2P μπιλιάρδα.
redhotstef Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καταβαλω προσπαθεια χαχα.. Οταν λιωνεις σε κατι χρειαζεσαι επιβραβευση απο το περιγυρω σου για τους κοπους σου, τι και αν δεν εχουν καμια πραγματικη αξια, πχ να βγαλει αληθινο χρημα απο ψευτικο χρημα. Οσον αφορα τον ts και την υποκλοπη, ισως θα μπορουσε καποιος να χακαρει τον λογαριασμο του, και οι κοποι της ζωης του στο μπιρλιαρδο να τις απολαμβανει ο χακερ. Ισως να παιζει και αυτο
defacer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Η λεπτή διάφορα είναι πως επιβράβευση μπορεί να πάρεις από βλάκες για βλακείες ή από το βασιλιά της Σουηδίας μαζί με το βραβείο νομπελ. Είναι ή ίδια λέξη, δεν είναι το ίδιο πράγμα. 1
khr1s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να κλεψεις? Ειναι σαν να παιζεις οποιοδηποτε παιχνιδι να το εχεις στο easy ή την AI στο amateur και να νικας συνεχεια...Ποιο ειναι το νοημα σε κατι τετοιο? Ουτε χαιρεσαι οταν νικας ουτε ανησυχεις μην χασεις. 1
PseudonimoEl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Παιδια ηρεμήστε λιγο το οτι εχω δοκιμασει και χω παιξει εστω μια φορα με αυτόν τον τροπο δεν σημαίνει οτι συνεχισα να παιζω ετσι γιατι χάνετε το ενδιαφερον μετα και αλλωστε το παιχνίδι το παρατησα το θεωρω βαρετο... Απο κει και περα δεν εχω καμια φωτογραφια ή κατι αλλο ωστε να αγχώνομαι αν θα με κλεψουν και να τρελενομαι με το τι θα κανω... αλλωστε το κινητο μου δεν ειναι ροοτ, ομως το χω δεδομενο οτι αν καποιος γουσταρει να υποκλεψει τα αρχεία μου μπορει να το κανει εχει τοσες τρυπες το Android που δεν θα δυσκολευτεί
greeneye Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Απο χθες που ανοιξες το θεμα ειπα να δω τι παιχνιδι ειναι. Ειχα καιρο μπιλιαρδο στο κινητο και επεζα μονος. Κατεβασα την εφαρμογη και αρχισα να παιζω για πλακα με αλλους να δω πως παει. Εχανα και επιτηδες εξ αλλου για πλακα επαιζα. Αλλα ανακαλυψα πως αν σου τελειωσουν τα coins δεν μπορεις να παιξεις, και θα πρεπει να δεις τουλαχιστον 4 διαφημιστικα βιντεο για να μαζεψεις 50 περιπου ωστε να παιξεις εστω το απλο παιχνιδι. Και μετα μα κερδιζεις διπλασιαζονται τα coins κτλ κτλ. Κολλησα λιγο.. Λιγο ο πολυς ελευθερος χρονος, λιγο η αισθηση οτι παιζεις με αντιπαλους ανθρωπους και οχι την cpu, μου αρεσε. Υπαρχουν αλλα τετοια παιχνιδια; Με αυτοκινητα πχ; Οκ η μπαταρια κραταει κανα δυωρο μονο στο κινητο αμα παιζεις συνεχως, μειονεκτημα. 77κατι χιλιαδες ειναι τα coin σου ts? *ακυρο, μολις ειδα οτι εννουσες γεμισμα. Τι ειναι το γεμισμα? οταν παιζεις ενοειται οτι το εχεις συνδεμενο στο ρευμα οποτε δεν σε νοιαζει η μπαταρια. Μενει οπως ηταν η φορτιζει 100%. Καθε στεκα εχει 50 στεκιες. οταν τελειωσουν θελει ενα ποσο σε coins για γεμισμα. Στο δειχνει. π.χ 77.000 που θελει η καλυτερη που εχω που την κερδισα ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΟΧΕΡΙ !!! EINAI πολλά!!! Αν αγορασεις στεκα με δολαρια θελει λιγα coins για γεμισμα. Το εχουν ετσι ωστε να σκας και αληθινα λεφτα. Οσο αφορα τα coins μου επειδη παω γαμι*ντας εχω 4.216.136 (η αλλιώς 4,2 Μ) αλλα δεν θεωρουνται πολλα! Αν αρχιζω να παιζω 500.000 entry και με παει στραβα η αν παιξω ενα 2.500.000 entry και χασω τοτε ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!! για αυτο απορω με καπιους που παιζουν με 25 Μ entry τουλαχιστον!!! Ποτε τα μαζεψαν και πως?! Αυτοι δεν παιζουν με Μ αλλα με Β δηλαδη με bilion!!!!!!!!!!!!!!!
j0hnn1e Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Φιλε, αν μένεις βόρεια δες για Λυράκου. Προσφέρει καλές υπηρεσίες για την περίπτωση που ψάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις