Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αφου ειδα και αποειδα που δεν φερνει κανενας στην ελλαδα την παρακατω καρτα ειπα να παραγγειλω την asus strix 1070 απτο Mindfactory.de αλλα επειδη ειμαι πρωταρης με τα εμβασματα εχω μερικες ερωτησεις.Λοιπον εκανα την παραγγελια και μου στειλαν το ΙΒΑΝ τους, εγω τωρα θα παω ας πουμε στη eurbank και θα τους πω καντε μου εμβασμα σε αυτο το ΙΒΑΝ, υστερα εγω τι ενεργειες πρεπει να κανω?Πρεπει να στειλω κατι σε email στο Mindfactory?Eκει που θα ειμαι στη τραπεζα πρεπει να γραψω καποιο σχολιο στην αποστολη των χρηματων πχ το ονομα του account που εκανα τη παραγγελια,αριθμο παραγγελιας? Η τραπεζα κανει αμεσως τη μεταφορα?Τα φωτα σας παρακαλω

Δημοσ.

Η μεταφορά παίρνει τουλάχιστον μια εργάσιμη. Στα σχόλια μπορείς να αναφέρεις τον αριθμό της παραγγελίας, αλλά καλύτερα να απαντήσει με σιγουριά κάποιος που έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα, ή ακόμα καλύτερα δες τις οδηγίες στο email που έλαβες και στο site.

Αυτό που θα ήθελα να σου επισημάνω εγώ ειναι, αν έχεις internet banking να προτιμήσεις να στείλεις το έμβασμα από εκεί, καθώς τα έξοδα για αποστολή από το κατάστημα είναι πολλαπλάσια του internet banking.

Δημοσ.

Δε γνωρίζω το κατάστημα, αλλά δύσκολα να έστελνα έμβασμα.

Θα πλήρωνα με paypal.

δεν εχει προβλημα με τις ελληνικες καρτες το paypal?

Δημοσ.

Φίλε μου μην στείλεις έμβασμα σε εξωτερικό μέσω καταστήματος! Σου κρατάνε τρελά λεφτά απόσο ξέρω!

Αν τελικά κάνεις έμβασμα κάνε το με ebanking που σου χρεώνει μονάχα 1 ευρώ!

Τέλος θα σου πω ότι πριν κάτι μήνες αγόρασα με paypal από mindfactory!

Δοκίμασέ το καλύτερα έτσι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

Δημοσ.

Φίλε μου μην στείλεις έμβασμα σε εξωτερικό μέσω καταστήματος! Σου κρατάνε τρελά λεφτά απόσο ξέρω!

Αν τελικά κάνεις έμβασμα κάνε το με ebanking που σου χρεώνει μονάχα 1 ευρώ!

Τέλος θα σου πω ότι πριν κάτι μήνες αγόρασα με paypal από mindfactory!

Δοκίμασέ το καλύτερα έτσι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

και πως φορτισες το paypal?

Δημοσ.

Δεν ξέρω εαν έτυχε, αλλά θα σου πω τι έγινε!\

Έχω κάρτα eurobank!

Στο λογαριασμό μ στην eurobank ειχα τα χρήματα.

Η κάρτα ήταν απλά linked με το paypal και την πέρασε κανονικά την αγορά!

Σε άλλα site δε με αφήνει να αγοράσω έτσι λόγω CC, αλλά στο mindfactory δεν είχα θέμα!!

Δοκίμασέ το και βλέπεις!

Αλλιώς κοίτα στο φόρουμ για την κάρτα REVOLUT!

Δημοσ.

Δεν ξέρω εαν έτυχε, αλλά θα σου πω τι έγινε!\

Έχω κάρτα eurobank!

Στο λογαριασμό μ στην eurobank ειχα τα χρήματα.

Η κάρτα ήταν απλά linked με το paypal και την πέρασε κανονικά την αγορά!

Σε άλλα site δε με αφήνει να αγοράσω έτσι λόγω CC, αλλά στο mindfactory δεν είχα θέμα!!

Δοκίμασέ το και βλέπεις!

Αλλιώς κοίτα στο φόρουμ για την κάρτα REVOLUT!

η vivawallter κανει που εχω ηδη?

Δημοσ.

λοιπον εκανα το εμβασμα απο ebanking μετα εστειλα μυνημα στο mindfactory και τωρα περιμενω να απαντησουν να δουμε τι χρειαζονται για διασταυρωση στοιχειων

Δημοσ.

Η μεταφορά παίρνει τουλάχιστον μια εργάσιμη. Στα σχόλια μπορείς να αναφέρεις τον αριθμό της παραγγελίας, αλλά καλύτερα να απαντήσει με σιγουριά κάποιος που έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα, ή ακόμα καλύτερα δες τις οδηγίες στο email που έλαβες και στο site.

Αυτό που θα ήθελα να σου επισημάνω εγώ ειναι, αν έχεις internet banking να προτιμήσεις να στείλεις το έμβασμα από εκεί, καθώς τα έξοδα για αποστολή από το κατάστημα είναι πολλαπλάσια του internet banking.

Εχω στείλει έμβασμα απο την πέμπτη μεσω winbanking σε γερμανική τράπεζα,και ο παραλήπτης δεν τα εχει λάβει.

Μεχρι πόσες μέρες ειναι λογικό να πάρει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...