Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται. Ελπίζω καταρχάς να γράφω στο σωστό μέρος. Λοιπόν, έψαχνα στο ιντερνετ για φθηνά αλλά καλά γυαλιά ηλίου που θέλω να αγοράσω και έπεσα σε αυτή τη σελίδα. Link.png Site: sensolatino

Απ ότι είδα έχει ωραία γυαλιά και φθηνά.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τη συγκεκριμένη σελιδα ή μήπως έχετε ακούσει κάτι γι αυτή τη μάρκα; αξίζουν; Εμένα μου φαίνονται καλής ποιότητας πάντως.

Επεξ/σία από Avajohn_15
Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι γυαλιά ηλίου των 29 ευρώ είναι καλής ποιότητας; και στο φινάλε θα μπεις στον κόπο να αγοράσεις από εξωτερικό σε αυτή την τιμή;

Δημοσ.

Θα σε συμβουλευα να μην παρεις απο εκει για τα ματια σου. Ακομα κ του ebay τα γυαλια με κοστος 2 ευρω ισχυριζονται οτι εχουν προστασια απο τις ακτινες UV.

30ε κοστιζει ο καλος φακος, οποτε αν ειναι χαλια πρεπει να τους αλλαξεις κ ααααν αλλαζουν.

Οποτε καλυτερα να πας σε φυσικο καταστημα κ αν μπορεις να βρεις καποιον με μηχανημα μετρησης UV, γιατι εγω την πατησα κ αγορασα γυαλια ηλιου 80ευρω  απο οπτικα κ δεικτη προστασιας μηδεν. Πηγα κ τα μετρησα αλλου μετα απο 1 χρονο..

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα, πριν κανένα δίμηνο, από οπτικό κατάστημα, γυαλιά μάρκας Polar Link.png Site: Polar , στα 80 ευρώ.

Ο πωλητής εκεί μου είχε πει ότι προσφέρουν 100% UV προστασία και έχουν πολωτικούς (polarized) φακους. Μου αρέσαν τα γυαλιά, οπότε ήθελα να τον πιστέψω και τα πήρα.

Τους φακούς τους λες πολωτικούς γιατί το καταλαβαίνεις εύκολα απο τις αντιλιές κτλ. Αν έχουν όντως UV προστασία, δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...