christano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλημερα, Γινεται να δωσω βιβιλιαριο που ειμαι συνδιακαιουχος για μισθοδοσια? Εχω συμβαση αοριστου. Ευχαριστω
e-tic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πρέπει το όνομά σου να εμφανίζεται πρώτο. Για επιβεβαίωση ρώτα στο γραφείο προσωπικού.
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλημερα, Γινεται να δωσω βιβιλιαριο που ειμαι συνδιακαιουχος για μισθοδοσια? Εχω συμβαση αοριστου. Ευχαριστω Χθες το ρώτησε αυτό μια φίλη μου και η λογίστρια της εταιρείας της είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα [της φίλης μου το όνομα όμως εμφανίζεται πρώτο στο βιβλιάριο, μάλλον παίζει ρόλο αυτό].
warlock9_0 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγω ειχα χωρις προβλημα λογαριασμο για μισθοδοσια που ημουνα δευτερος
kfyros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα να τον δηλώσεις ακατάσχετο μετά. Ρώτα την τράπεζα. Επίσης οι τόκοι επιβαρύνουν στη δήλωση εισοδήματος τον κύριο δικαιούχο του λογαριασμού, αν δεν έχουν δηλωθεί ποσοστά στην τράπεζα.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Οι τόκοι επιβαρύνουν αυτόν από του όποιου το εισόδημα προέκυψαν οι καταθέσεις, σύμφωνα με τα πραγματικά περιστατικά.
overpower Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Παντως μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο για μισθοδοσια απο οτι γνωριζω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Παντως μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο για μισθοδοσια απο οτι γνωριζω. Γινεται με ενα χαρτι απο τον εργοδοτη σε ποια τραπεζα θελει να σου βαζει την μισθοδοσια .
Menelaos83 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Λογικα δεν θα εχεις θεμα.Οι τοκοι βαρυνουν αυτον π ειναι πρωτο ονομα εξου και το τικαρισμενο κουτακι στην δηλωση φορολογιας εισοδηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα