dimitrakisgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλημερα σε όλη την παρέα! Δεν ξερω αν άνοιξα στο σωστό σημείο το θεμα. Εχω ενα γύρισμα την Κυριακή και ψάχνω ενα παλιό μοτέλ. Φυσικά να λειτουργεί. Ειχε πάρει το μάτι μου ενα λίγο έξω απο την Αττική στην Αθηνών Λαμίας αλλα δε θυμάμαι το που. Έχει κανεις καμια πρόταση η να ξερει κατι;
hliastsek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Άσε να μαντέψω σενάριο. Είναι η νοικοκυρά στο δωμάτιο και χαλάει η βρύση... Το θέμα είναι άλλο. Εσύ θα κανεις τον υδραυλικό ή την νοικοκυρά; 5
DDevil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλημερα σε όλη την παρέα! Δεν ξερω αν άνοιξα στο σωστό σημείο το θεμα. Εχω ενα γύρισμα την Κυριακή και ψάχνω ενα παλιό μοτέλ. Φυσικά να λειτουργεί. Ειχε πάρει το μάτι μου ενα λίγο έξω απο την Αττική στην Αθηνών Λαμίας αλλα δε θυμάμαι το που. Έχει κανεις καμια πρόταση η να ξερει κατι; Τι γυρισμα φιλε? εκπαιδευτικη θα ειναι η ταινια???
DDevil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 υπαρχει ρολος για εμενα?! Εσυ τι ρολο θελεις να πάρεις φιλε?
alxlightning Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εσυ τι ρολο θελεις να πάρεις φιλε? δεν ξερω τι είδους γυρισμα είναι αν είναι αστυνομικο η τρομου ΣΙΓΟΥΡΑ θελω να είμαι το πρωτο θυμα και να είμαι νεκρος χιχιχι αλλα μετα να κανουν flashbacks και κοντινα από όταν ημουν ζωντανος και ομορφος 2
hliastsek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ρολο κοτοπουλο και πολυ σου ειναι Μας άνοιξες την όρεξη μεσημεριάτικα 1
soteras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το μόνο στην εθνική εκεί είναι το Μιδας Σενάριο τι χάλασαν υδραυλικά/ηλεκτρολογικά ή φάση αρρωστος και η νοσοκόμα θα τον φροντήσει
alxlightning Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ρολο κοτοπουλο και πολυ σου είναι δεν τρωω ζωα :/ 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Και 'γω που νόμιζα πως είχε μπερδευτεί και ήθελε μοτέρ για γύρισμα (πχ σούβλας) Αλλά όχι, it's true 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις