alxlightning Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τι στρατηγικες χρησιμοποιείτε στα σοσιαλ? Ξεκινησα ξανα το Instagram και προσπαθω να εξοικειωθώ.Ημουν παντα της αποψης ότι οσο εχει συνοχή ο,τι κανεις σαν modus operandi δε μπορεις να κανεις λαθος αλλα το growth που βλεπω είναι πολύ μικρο.
Neg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τι στρατηγικες χρησιμοποιείτε στα σοσιαλ? Ξεκινησα ξανα το Instagram και προσπαθω να εξοικειωθώ. Ημουν παντα της αποψης ότι οσο εχει συνοχή ο,τι κανεις σαν modus operandi δε μπορεις να κανεις λαθος αλλα το growth που βλεπω είναι πολύ μικρο. Το instagram έχει καταντήσει πλατφόρμα για χαζοκόριτσα και ομοφυλόφιλους αφού κάθε δεύτερο ποστ είναι ένα Make up video, ένα Smoothie ή μία φωτογραφία σχεδόν ξέκωλη με 2 στρώσεις makeup με σχόλια από 15χρονα του τύπου: So Natural! Εγώ χρησιμοποιώ Twitter για να διαβάζω ειδήσεις που και που ή για posts χαβαλέ.
alxlightning Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το instagram έχει καταντήσει πλατφόρμα για χαζοκόριτσα και ομοφυλόφιλους αφού κάθε δεύτερο ποστ είναι ένα Make up video, ένα Smoothie ή μία φωτογραφία σχεδόν ξέκωλη με 2 στρώσεις makeup με σχόλια από 15χρονα του τύπου: So Natural! Εγώ χρησιμοποιώ Twitter για να διαβάζω ειδήσεις που και που ή για posts χαβαλέ. εφυγα από twitter όταν αποφασισαν να το κανουν γεματο κλικες για δουλεια το θελω ούτως η αλλως οποτε το κοινο που περιγραφεις με καλυπτει απολυτα σαν target audience, σε αυτους πουλαω ούτως η αλλως αλλα οσο ποιοτικη δουλεια και να κανω αν δεν εχω νουμερα για πλατες πως θα ζηταω τα affiliations?
Haldol Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ μόνο Facebook, κι αυτό για να μιλάω με φίλους / γνωστούς. Έχω Twitter & Instagram, αλλά στο πρώτο δε μπαίνω ποτέ (το βαρέθηκα πολύ σύντομα) ενώ στο 2ο τσεκάρω μια στο τόσο για χάζι, δεν έχει τίποτα σπουδαίο, μόνο ξεκωλάκια. Α κι ένα ξεχασμένο LinkedIn έχω... σ' αυτό κι αν δε μπαίνω ποτέ!
Neg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 εφυγα από twitter όταν αποφασισαν να το κανουν γεματο κλικες για δουλεια το θελω ούτως η αλλως οποτε το κοινο που περιγραφεις με καλυπτει απολυτα σαν target audience, σε αυτους πουλαω ούτως η αλλως αλλα οσο ποιοτικη δουλεια και να κανω αν δεν εχω νουμερα για πλατες πως θα ζηταω τα affiliations? Δεν έχεις άδικο, εξαρτάται το κοινό που στοχεύεις.
alxlightning Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ μόνο Facebook, κι αυτό για να μιλάω με φίλους / γνωστούς. Έχω Twitter & Instagram, αλλά στο πρώτο δε μπαίνω ποτέ (το βαρέθηκα πολύ σύντομα) ενώ στο 2ο τσεκάρω μια στο τόσο για χάζι, δεν έχει τίποτα σπουδαίο, μόνο ξεκωλάκια. Α κι ένα ξεχασμένο LinkedIn έχω... σ' αυτό κι αν δε μπαίνω ποτέ! ΣΗΜΕΡΑ παιδια δεχτηκα σοβαρο μηνυμα στο LinkedIn για μια συνεργασια. Ολο λεω είναι νεκρο σοσιαλ και δεν κινειται αλλα και την τωρινη δουλεια μου που είμαι 9 μηνες τωρα από κει τη βρηκα, και σημερα ελαβα αυτην την προταση συνεργασίας από Ελληνικη StartUp-ναι, υπαρχουν, δεν είναι αστικος μυθος. Δεν έχεις άδικο, εξαρτάται το κοινό που στοχεύεις. οποιος σκοπευει να με πληρωνει, ξεκάθαρα, βαρεθηκα να πρεπει να πληρωνω για αχρηστα πραγματα που μου αρεσουν
Haldol Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 για δουλεια το θελω ούτως η αλλως οποτε το κοινο που περιγραφεις με καλυπτει απολυτα σαν target audience, σε αυτους πουλαω ούτως η αλλως αλλα οσο ποιοτικη δουλεια και να κανω αν δεν εχω νουμερα για πλατες πως θα ζηταω τα affiliations? Εσύ μεταφραστής δεν ήσουνα; Πως γίνεται να είναι το target group σου κοπέλες και gay; Εκτός κι αν σε μπερδεύω με άλλον.
alxlightning Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εσύ μεταφραστής δεν ήσουνα; Πως γίνεται να είναι το target group σου κοπέλες και gay; Εκτός κι αν σε μπερδεύω με άλλον. freelance κανω μεταφρασεις. Κατά τα αλλα δουλευω για τη Microsoft και προσπαθω να επιστρεψω στο status του weblebrity αλλα εχω καμια διετια να ασχοληθώ σοβαρα με digital marketing και strategies κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα