Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Χθες ανοιξα το pc να του κανω ενα τακτικο καθαρισμα και να προσθεσω εναν ακομα σκληρο που ειχα spare και οταν το ανοιξα, τα led απο τους 2 μπροστινους ανεμιστηρες δε λειτουργουσαν.

Δεν εχω fan controller συνδεδεμενο και ουτε πειραξα κανα καλωδιο απο τους ανεμιστηρες. Υπαρχει περιπτωση να καηκαν τα led? Οχι οτι με πολυνοιαζει απλα εκαναν ωραιο φως μεσα στο κουτι και βοηθουσε αν ηθελα να δω κατι.

Δημοσ.

Να κάηκαν δύσκολο. Είσαι σίγουρος πως όπως άνοιξες να βάλεις το δίσκο δε τράβηξες κανένα καλώδιο καταλάθος από τους ανεμιστήρες και για αυτό να σταμάτησαν να λειτουργούν;

Δημοσ.

Να κάηκαν δύσκολο. Είσαι σίγουρος πως όπως άνοιξες να βάλεις το δίσκο δε τράβηξες κανένα καλώδιο καταλάθος από τους ανεμιστήρες και για αυτό να σταμάτησαν να λειτουργούν;

Κοιτα δε βαζω και το χερι  μου στη φωτια :P Θα το ανοιξω παλι να το δω τωρα, περιμενα να τελειωσει ενα download.

Παντως αν ειχα τραβηξει καλωδιο δε θα ειχαν παψει να λειτουργουν εντελως? Γιατι να σβησουν τα LED? Αφου ειναι ολα μαζι σε 1 καλωδιο

Δημοσ.

Το λοιπον

Ανοιξα το pc, ξεσυνδεσα ΟΛΑ τα καλωδια και τα εκανα καλυτερο cable-management, τα ξανασυνδεσα, συνδεσα και τα μπροστινα usb που τα ειχα σε αχρηστεια (καιρο ηθελα να το κανω αυτο) και εννοειται συνδεσα τα 3πινα απο τα φανακια μπροστα αλλα παλι τιποτα τα LED, ενω γυρνανε κανονικα.

Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο BIOS μου που τα σβηνει?

Δημοσ.

Δεν έχω δει τέτοια ρύθμιση στο BIOS πουθενά; Τα fan είναι κατευθείαν με molex στο τροφοδοτικό ή πατάνε πάνω στη μητρική;

Δημοσ.

Δεν έχω δει τέτοια ρύθμιση στο BIOS πουθενά; Τα fan είναι κατευθείαν με molex στο τροφοδοτικό ή πατάνε πάνω στη μητρική;

1zx74no.jpg

Συνδεονται αμεσως σε καλωδιο τροφοδοτικου αντιστοιχο και δεν τα ειχα πειραξει στο καθαρισμα, ενα τακτικο φυσημα εκανα.

Δημοσ.

Δεν εχουν οι ανεμιστηρες και ξεχωριστα καλωδια να δοκιμασεις με συνδεση πανω στην μητρικη? Γιατι αν εχουν μπορει να χαλασε το καλωδιο της φωτο που εβαλες και αν τα συνδεσεις κατευθειαν στην μητρικη,η παρεις αλλο καλωδιο να λειτουργουν κανονικα.

Δημοσ.

Δεν εχουν οι ανεμιστηρες και ξεχωριστα καλωδια να δοκιμασεις με συνδεση πανω στην μητρικη? Γιατι αν εχουν μπορει να χαλασε το καλωδιο της φωτο που εβαλες και αν τα συνδεσεις κατευθειαν στην μητρικη,η παρεις αλλο καλωδιο να λειτουργουν κανονικα.

Αυτα τα 2 τα καλωδια ειναι ξεχωριστα για τον καθε ανεμιστηρα.Δεν εχει αλλα.

Δημοσ.

Δοκιμασες ξεχωριστα τον καθε ανεμιστηρα σε πιν της μητρικης?

Οχι, θα το δοκιμασω οταν βγαλω τον σκληρο απο το pc αλλα πρεπει να βρω θηλυκες υποδοχες και να κουμπωνουν κιολας πανω.

Δημοσ.

Οχι, θα το δοκιμασω οταν βγαλω τον σκληρο απο το pc αλλα πρεπει να βρω θηλυκες υποδοχες και να κουμπωνουν κιολας πανω.

Συνηθως οι ανεμιστηρες του κουτιου εχουν ενα θηλυκο pin που κουμπωνει πανω στην μητρικη και ενα molex για συνδεση με τροφοδοτικο.. Περιεργο που εσενα ειναι διαφορετικο. Οπως στην φωτο.

post-73690-0-76880900-1467477095_thumb.jpg

Δημοσ.

Συνηθως οι ανεμιστηρες του κουτιου εχουν ενα θηλυκο pin που κουμπωνει πανω στην μητρικη και ενα molex για συνδεση με τροφοδοτικο.. Περιεργο που εσενα ειναι διαφορετικο.

Ναι και γω ετσι το ηξερα αλλα γενικα ειμαι γκαντεμης, οποτε δε μου κανει εκπληξη :P

Δημοσ.

Το κουμπί μπροστά το πάτησες μήπως έχει κολλήσει;

Χαχαχαχ, αυτο το κουμπι ουτε ηξερα οτι ειναι για το φως, νομιζα ειναι για fan control.Το παταω και αναβει αλλα οταν το αφηνω σβηνουν.

Μαλλον εχει κολλησει οπως το ειπες.Θα το κοιταξω το βραδυ που θα γυρισω.Να'σαι καλα ρε μαν! :P

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια παιδια :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...