Mikeasdf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλησπερα Χθες ανοιξα το pc να του κανω ενα τακτικο καθαρισμα και να προσθεσω εναν ακομα σκληρο που ειχα spare και οταν το ανοιξα, τα led απο τους 2 μπροστινους ανεμιστηρες δε λειτουργουσαν. Δεν εχω fan controller συνδεδεμενο και ουτε πειραξα κανα καλωδιο απο τους ανεμιστηρες. Υπαρχει περιπτωση να καηκαν τα led? Οχι οτι με πολυνοιαζει απλα εκαναν ωραιο φως μεσα στο κουτι και βοηθουσε αν ηθελα να δω κατι.
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Να κάηκαν δύσκολο. Είσαι σίγουρος πως όπως άνοιξες να βάλεις το δίσκο δε τράβηξες κανένα καλώδιο καταλάθος από τους ανεμιστήρες και για αυτό να σταμάτησαν να λειτουργούν;
Mikeasdf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Να κάηκαν δύσκολο. Είσαι σίγουρος πως όπως άνοιξες να βάλεις το δίσκο δε τράβηξες κανένα καλώδιο καταλάθος από τους ανεμιστήρες και για αυτό να σταμάτησαν να λειτουργούν; Κοιτα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια Θα το ανοιξω παλι να το δω τωρα, περιμενα να τελειωσει ενα download. Παντως αν ειχα τραβηξει καλωδιο δε θα ειχαν παψει να λειτουργουν εντελως? Γιατι να σβησουν τα LED? Αφου ειναι ολα μαζι σε 1 καλωδιο
Mikeasdf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το λοιπον Ανοιξα το pc, ξεσυνδεσα ΟΛΑ τα καλωδια και τα εκανα καλυτερο cable-management, τα ξανασυνδεσα, συνδεσα και τα μπροστινα usb που τα ειχα σε αχρηστεια (καιρο ηθελα να το κανω αυτο) και εννοειται συνδεσα τα 3πινα απο τα φανακια μπροστα αλλα παλι τιποτα τα LED, ενω γυρνανε κανονικα. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο BIOS μου που τα σβηνει?
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δεν έχω δει τέτοια ρύθμιση στο BIOS πουθενά; Τα fan είναι κατευθείαν με molex στο τροφοδοτικό ή πατάνε πάνω στη μητρική;
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν έχω δει τέτοια ρύθμιση στο BIOS πουθενά; Τα fan είναι κατευθείαν με molex στο τροφοδοτικό ή πατάνε πάνω στη μητρική; Συνδεονται αμεσως σε καλωδιο τροφοδοτικου αντιστοιχο και δεν τα ειχα πειραξει στο καθαρισμα, ενα τακτικο φυσημα εκανα.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν εχουν οι ανεμιστηρες και ξεχωριστα καλωδια να δοκιμασεις με συνδεση πανω στην μητρικη? Γιατι αν εχουν μπορει να χαλασε το καλωδιο της φωτο που εβαλες και αν τα συνδεσεις κατευθειαν στην μητρικη,η παρεις αλλο καλωδιο να λειτουργουν κανονικα.
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν εχουν οι ανεμιστηρες και ξεχωριστα καλωδια να δοκιμασεις με συνδεση πανω στην μητρικη? Γιατι αν εχουν μπορει να χαλασε το καλωδιο της φωτο που εβαλες και αν τα συνδεσεις κατευθειαν στην μητρικη,η παρεις αλλο καλωδιο να λειτουργουν κανονικα. Αυτα τα 2 τα καλωδια ειναι ξεχωριστα για τον καθε ανεμιστηρα.Δεν εχει αλλα.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δοκιμασες ξεχωριστα τον καθε ανεμιστηρα σε πιν της μητρικης?
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δοκιμασες ξεχωριστα τον καθε ανεμιστηρα σε πιν της μητρικης? Οχι, θα το δοκιμασω οταν βγαλω τον σκληρο απο το pc αλλα πρεπει να βρω θηλυκες υποδοχες και να κουμπωνουν κιολας πανω.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Οχι, θα το δοκιμασω οταν βγαλω τον σκληρο απο το pc αλλα πρεπει να βρω θηλυκες υποδοχες και να κουμπωνουν κιολας πανω. Συνηθως οι ανεμιστηρες του κουτιου εχουν ενα θηλυκο pin που κουμπωνει πανω στην μητρικη και ενα molex για συνδεση με τροφοδοτικο.. Περιεργο που εσενα ειναι διαφορετικο. Οπως στην φωτο.
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Συνηθως οι ανεμιστηρες του κουτιου εχουν ενα θηλυκο pin που κουμπωνει πανω στην μητρικη και ενα molex για συνδεση με τροφοδοτικο.. Περιεργο που εσενα ειναι διαφορετικο. Ναι και γω ετσι το ηξερα αλλα γενικα ειμαι γκαντεμης, οποτε δε μου κανει εκπληξη
Silverage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το κουμπί μπροστά το πάτησες μήπως έχει κολλήσει; 1
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το κουμπί μπροστά το πάτησες μήπως έχει κολλήσει; Χαχαχαχ, αυτο το κουμπι ουτε ηξερα οτι ειναι για το φως, νομιζα ειναι για fan control.Το παταω και αναβει αλλα οταν το αφηνω σβηνουν. Μαλλον εχει κολλησει οπως το ειπες.Θα το κοιταξω το βραδυ που θα γυρισω.Να'σαι καλα ρε μαν! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια παιδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα