Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,

Λογω μετακομισης στο νεο μου σπιτι το main pc που εχω τωρα θα μεινει στο δωματιο μου.. Με ενδιαφερει να αγορασω κατι για το σαλονι οπου να μπορω να βλεπω ταινιες και να παιζω και κανα παιχνιδιακι στον steam λογαριασμο μου. Σκεφτηκα να παρω κατι ετοιμο δηλαδη nuc , απο την αλλη γι αυτα που προσφερει δεν αξιζουν τα λεφτα για την αποκτηση του, επισης γλυκοκοιταω και το nvidia steam tv android 16gb, ακομη μια σκεψη που παιρνα απο το μυαλο μου ειναι να φτιαξω ενα mini pc διοτι εχω καποια κομματια που μου έχουν περισσέψει όπως psu(thermaltake 530) , 2 στικακια απο 4gb ddr3 hyper x και ενας corsair ssd 120αρης.

Κοιτάζω ειτε για 1150 -1151 με μια 750ti η και κάποιον apu όπου γλυτώνω την αγορά gpu. Η τηλεόραση είναι μια 55 άρα full hd.

Χρήματα μπορώ να διαθέσω μεχρι 200-250 ευρώ ταβάνι..

Με ενδιαφέρει το κουτί να είναι όσο ποιο μικρο και κομψό γίνεται διότι το βλέπω κάτω από το μπαλκόνι!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

αφου ηδη εχεις πραγματα φτιαξε pc:

για το budget σου ομως σε κατι μεταχειρισμενο σε ενδιαφερει?

Ναι δεν υπαρχει θεμα

Με απασχολει μονο το κουτι οπως αναφερω..

Ολα αυτα που θα αγορασω να χωρεσουν σε ενα ομορφο διακριτικο κουτι.

Δημοσ.

Έχω καλύτερη ιδέα.

Βρες το ομορφότερο κουτί της αγοράς (μικρό, χωρίς τρύπες απο σουρωτήρι, οθόνη lcd, να ανάβει με τηλεκοντρολ). Αλλά να είναι τόσο όμορφο που να το κοιτάς και να το καμαρώνεις.

Αφού το πάρεις, βάλε οτι χωράει μέσα.

Τα παιχνίδια ξεχνά τα. Δε χωράνε σοβαρές κάρτες σε όμορφα κουτιά. Είναι για δουλειά και ταινίες.

Αν θες παιχνίδια, Βρες τρόπο να το κρύψεις. Δε βλεπονται τα κουτιά με τα λαμπακια τις τρύπες και τα πλεξιγκλας.

Και το nvidia tv box είναι καλό. Καλά το σκέφτηκες.

Δημοσ.

Έχω καλύτερη ιδέα.

Βρες το ομορφότερο κουτί της αγοράς (μικρό, χωρίς τρύπες απο σουρωτήρι, οθόνη lcd, να ανάβει με τηλεκοντρολ). Αλλά να είναι τόσο όμορφο που να το κοιτάς και να το καμαρώνεις.

Αφού το πάρεις, βάλε οτι χωράει μέσα.

Τα παιχνίδια ξεχνά τα. Δε χωράνε σοβαρές κάρτες σε όμορφα κουτιά. Είναι για δουλειά και ταινίες.

Αν θες παιχνίδια, Βρες τρόπο να το κρύψεις. Δε βλεπονται τα κουτιά με τα λαμπακια τις τρύπες και τα πλεξιγκλας.

Και το nvidia tv box είναι καλό. Καλά το σκέφτηκες.

??? Η ομορφιά Φίλε μου για τον καθένα είναι διαφορετική.. Δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα.. Βάλε ότι χωράει μέσα;; Τι εννοείς; και γιατί όχι παιχνίδια;
Δημοσ.

Και εναλλακτικα με το Metis http://www.e-shop.gr/case-raijintek-metis-mini-itx-blue-p-PER.814339

Σπυρο καλη η προταση σου με apu και ωραια και τα κουτακια.αλλα δεν ξερω μηπως ο τσ θελει home theater κουτι για να το βαλει στο επιπλο τηλεορασης,κατω απο την τηλεοραση.

Δημοσ.

Σπυρο καλη η προταση σου με apu και ωραια και τα κουτακια.αλλα δεν ξερω μηπως ο τσ θελει home theater κουτι για να το βαλει στο επιπλο τηλεορασης,κατω απο την τηλεοραση.

Tα περισσοτερα απο αυτα παιρνουν τροφοδοτικα SFΧ/TFX (τουλαχιστον τα φτηνα) οποτε με home theater κουτι παει αχρηστο το τροφοδοτικο που ηδη εχει.

Η προταση μου ειναι γενικη καθ' οτι δεν γνωριζω πολλα απο AMD, η επιλογη εγινε με τρια κριτηρια, 1) οι FM2 APUs ειναι φτιαγμενοι ακριβως για αυτην την κατηγορια χρηστων και αυτο το μπατζετ, 2) βρισκεις τις πιο οικονομικες μητρικες σε mini ITX, 3) επιλογη APU απο τους τελευταιους με τον Low Noise fan (απαραιτητο).

Το μειονεκτημα της συνθεσης μου ειναι οτι θα συνδυαστει με μνημες που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι αργες (δεν μας αναφερει ποιες ειναι αλλα στην καλυτερη περιπτωση υπολογιζω οτι θα ειναι 1866).

Ιδανικα το σετ αυτο θα ειχε μητρικη Α88 και μνημες 2133.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...