Swimmer21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδες, εχω ενα θεμα με το σπιτι μου.. Οπως θα δειτε και στη παρακατω φωτογραφια, καθε βραδυ αναβει μονο του το φως της σοφιτας.. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, αλλα κλαιν εξακολουθω και μενω κανονικα σε αυτο το σπιτι.. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; 6
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Λέτε να είναι στοιχειωμένο το κάδρο; Ο τοίχος δεν γκρεμίζεται, παλιά είχε φέρει ο πατέρας μου έναν οικοδόμο να τον ρίξει αλλά του έσπασε το κομπρεσέρ όταν τον χτύπαγε, κόστιζε αρκετά φράγκα τότε, ο μάστορας έριξε κάτι χριστοπαναγίες έτσι από τα νεύρα του και έφυγε μετά χωρίς να κάνει κάτι. Καλησπερα παιδες, εχω ενα θεμα με το σπιτι μου.. Οπως θα δειτε και στη παρακατω φωτογραφια, καθε βραδυ αναβει μονο του το φως της σοφιτας.. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, αλλα κλαιν εξακολουθω και μενω κανονικα σε αυτο το σπιτι.. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Εσύ δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα, τους γκόουστμπάστερς χρειάζεσαι και καθάρισες, εμείς να δούμε τι θα κάνουμε, μάλλον θα το βγάλω το κάδρο να φαίνεται κενό.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εσύ δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα, τους γκόουστμπάστερς χρειάζεσαι και καθάρισες, εμείς να δούμε τι θα κάνουμε, μάλλον θα το βγάλω το κάδρο να φαίνεται κενό. μην αρχισει να γερνει ο τοιχος μετα και πεσει το σπιτι
ScorpioX777 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πεταξε τη και βαλε μια εικονα της παναγιας να ξεστοιχειωσει το σπιτι, και αν τη δεις και αυτη να γερνει η να δακρυζει φωναζεις παπα. 3
Vapir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Λέτε να είναι στοιχειωμένο το κάδρο; ίσως , εγώ έχω τον Billy , ένα παλιό στοιχιομένο ( ) κερί που μου είχε χαρίσει η γιαγιά μου. Το είχε απο μικρή (αυτή είχε χαράξει το πρόσωπο) και το βρήκαμε στο πατρικό της στο χωριό που πήγαμε για ξεσκαρτάρισμα. Το μπάνισα περίεργο και της το ζήτησα Α αυτός μου λέει είναι ο Βασίλης ... λολ ... τρελό τρολ η γιαγιά , μέχρι και ιστορία μου είπε πως τον χρησιμοποιούσε για να καλεί πνεύματα
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πεταξε το και βαλε μια εικονα της παναγιας να ξεστοιχειωσει το σπιτι, και αν το δεις και αυτο να γερνει η να δακρυζει φωναζεις παπα. Είναι τζάμπα να φωνάξεις παπά ή θα πληρώσω? ίσως , εγώ έχω τον Billy , ένα παλιό στοιχιομένο ( ) κερί που μου είχε χαρίσει η γιαγιά μου. Το είχε απο μικρή (αυτή είχε χαράξει το πρόσωπο) και το βρήκαμε στο πατρικό της στο χωριό που πήγαμε για ξεσκαρτάρισμα. Το μπάνισα περίεργο και της το ζήτησα Α αυτός μου λέει είναι ο Βασίλης ... λολ ... τρελό τρολ η γιαγιά , μέχρι και ιστορία μου είπε πως τον χρησιμοποιούσε για να καλεί πνεύματα C360_2016-07-01-19-17-36-146.jpgC360_2016-07-01-19-17-46-574.jpg Η δεύτερη εικόνα μου θυμίζει bob σφουγγαράκη.
Vapir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Είναι τζάμπα να φωνάξεις παπά ή θα πληρώσω? ζητάνε νομίζω ταρίφα 20ράκι σαν τους ηλεκτρολόγους Η δεύτερη εικόνα μου θυμίζει bob σφουγγαράκη. δεν είναι πολύ cute ? :3 είναι ο πάτος του
ScorpioX777 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Είναι τζάμπα να φωνάξεις παπά ή θα πληρώσω? Τσαμπα πραμα.Αν διωξει τα πνευματα του δινεις ενα δεκαρικακι για το καλο.
Swimmer21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πεταξε το και βαλε μια εικονα της παναγιας να ξεστοιχειωσει το σπιτι, και αν το δεις και αυτο να γερνει η να δακρυζει φωναζεις παπα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ Λέτε να είναι στοιχειωμένο το κάδρο; Ο τοίχος δεν γκρεμίζεται, παλιά είχε φέρει ο πατέρας μου έναν οικοδόμο να τον ρίξει αλλά του έσπασε το κομπρεσέρ όταν τον χτύπαγε, κόστιζε αρκετά φράγκα τότε, ο μάστορας έριξε κάτι χριστοπαναγίες έτσι από τα νεύρα του και έφυγε μετά χωρίς να κάνει κάτι. Εσύ δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα, τους γκόουστμπάστερς χρειάζεσαι και καθάρισες, εμείς να δούμε τι θα κάνουμε, μάλλον θα το βγάλω το κάδρο να φαίνεται κενό. Κλασσική περίπτωση δαίμονα παγιδευμένου στη 3η διάσταση ανάμεσα στο κοσμο των ζωντανων και των νεκρων.. Παιζει να προσπαθει να βγει εξω μεσω του καδρου.. Παρε αγιασμο εξτρα διαβασμενο και ριξε 777ml στον τοιχο διαβαζοντας ευχες κατα της μαγειας που θα βρεις εδω: http://www.agioskyprianos.org/files/pdf/Eyxh&Paraklhsis.pdf Δεν παιζουν με αυτα.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ΟΚ, έχουμε μπόλικη δουλειά, αγορά αγιασμού που θα τον ψεκάσω με ένα ψεκαστήρα στον τοίχο, αν δεν πιάσει και δω το κάδρο πάλι γερμένο, πηγαίνω στην ενορία της περιοχής να μιλήσω με τον παπά, θα κάνουμε και διαπραγμάτευση τιμής μήπως πέσει έκπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις