Lanike71 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ρακέτες (όχι ο θόρυβος, αλλά το να πέφτει πάνω σου το μπαλάκι...)
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ειναι σπαστικο αυτο το θεμα ειναι να μη σου πεσουν και τιποτα αλλα μπαλακια Οσο για τους γυμνιστες καλο ειναι να περιοριζονται στις πλαζ γυμνιστων 4
the other one Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μου τη δίνει όταν πάνε κάτι ελληναράδες μπιζνεσμεν και γεμίζουν τον τόπο ξαπλώστρες λες και η παραλία τους ανήκει. Και οι μόνες ελεύθερες θέσεις για να αφήσεις τη δικη σου πετσέτα/ομπρέλα είναι είτε μισό μέτρο απ'το κύμα είτε δίπλα στο πεζοδρόμιο. 2
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 και γιατι να μην πας στην ξαπλώστρα να πιεις ενα καφεδακι σαν ανθρωπος ? Δεν σε κατηγορώ αν δεν γουστάρεις καλα κανεις , απλα ετσι για την συζήτηση ρωτάω .. ==== στο θεμα μας ts εισαι σίγουρος οτι ηταν παραλία γυμνιστών ? γιατι και γω αν ημουν με την γυναίκα μου κ τα παιδια που δεν εχω σε παραλία που ήταν ολοι με το μαγιο τους εκτος απο σενα , θα σου ελεγα να την κανεις με ελαφρά και να πας σε παράλια γυμνιστών να κάνεις οτι θέλεις .. 2
Vapir Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 μου έχει τύχει καλοκαίρι να πάω σε παραλία κατα τις 4 τα ξημερώματα με παρέα , να αράξουμε να πιούμε μπύρες και να έρθει μια ομάδα γύφτοι να μας κάνουν φασαρία. Είχαμε κάτσει πάνω στην άμμο σε σημείο που είχαν χώσει μια σακούλα supermarket κ μετά στα καπάκια αφού παραλίγο να σφαχτούμε (ο ένας το έπαιζε ιστορία) σκάει ένας φίλος που τους ήξερε κ έτυχε να αργήσει να έρθει και το σπάειΜετά μας έλεγε για το συγκεκριμένο spot οτι χώνουν , μα ο μαλάκας εκεί μας είπε να αράξουμε κ να τον περιμένουμε, δεξιά απο το περίπτερο , αλλα δεν μας είπε ποιο περίπτερο 1
the other one Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 και γιατι να μην πας στην ξαπλώστρα να πιεις ενα καφεδακι σαν ανθρωπος ? Δεν σε κατηγορώ αν δεν γουστάρεις καλα κανεις , απλα ετσι για την συζήτηση ρωτάω .. Κάποιες φορές το κάνω ανάλογα τη περίσταση και τη παραλία αν ας πούμε ο άλλος θέλει να αισχροκερδίσει και σου βάζει μια ταρίφα λες και νοικιάζεις δίκλινο με τουαλέτα ε όχι ευχαριστώ. Αλλά γενικά πρωτα απ' όλα θα ήθελα να νιώθω πως μου δίνεται η επιλογή στη πράξη. 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Κάποιες φορές το κάνω ανάλογα τη περίσταση και τη παραλία αν ας πούμε ο άλλος θέλει να αισχροκερδίσει και σου βάζει μια ταρίφα λες και νοικιάζεις δίκλινο με τουαλέτα ε όχι ευχαριστώ. Αλλά γενικά πρωτα απ' όλα θα ήθελα να νιώθω πως μου δίνεται η επιλογή στη πράξη. Και γω αν ειναι να πληρώσω και εχτρα την ξαπλώστρα και εχτρα οτι πάρω μου την δινει, ειναι απάτη ! Αν όμως σου παρέχουν την ξαπλωστρα τοτε προτιμώ να κάτσω και να παραγγείλω παρα να την πέσω κατω στην άμμο η στα βότσαλα !
BritGreek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σε γνωστή παραλία της Αττικής, γεμάτη παιδάκια, οικογένειες κλπ, σκάει την προηγούμενη εβδομάδα κατά τις 5.00μμ αντροπαρέα νεαρών, τα βγάζουν όλα και αρχίζουν να παίζουν ρακέτες. Τους πήρε στο κυνήγι σχεδόν όλη η παραλία γιατί έκαναν μανούρα περί "δικαιώματός τους" και πήγαν να πλακωθούν με δύο μεγαλύτερους σε ηλικία επειδή τους είπαν να φορέσουν μαγιό. Παρατηρώ φέτος ότι έχουν αυξηθεί οι "προσπάθειες" κάποιων που θέλουν να κολυμπήσουν γυμνοί, σε παραλίες που πηγαίνουν κυρίως οικογένειες και ηλικιωμένοι. Έχουν γίνει αρκετοί καβγάδες με παρόμοια σκηνικά λίγο μετά από την Ανάβυσσο και στη Σαρωνίδα στα βραχάκια κάποιες ώρες. Για τα λιμανάκια, δεν γράφω καν. Έχει καταντήσει αηδία και σίχαμα το όλο σκηνικό. Και όχι, ρε φίλε, δεν είναι νορμάλ να σε βλέπουν τα πιτσιρίκια με τα κουβαδάκια και οι παππούδες να είσαι στην παραλία γυμνός. Βρες κάπου πιο ερημικά και πήγαινε για να μην ενοχλείς κανένα. Για τις ξαπλώστρες που έγραψε ένας φίλος, συμφωνώ. Όμως, τουλάχιστον στην Αττική, έχουν όλες μα όλες άδεια από το δήμο της περιοχής και πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά. Εδώ που είμαι εγώ, οι περισσότερες ξαπλώστρες είναι δωρεάν και απλά πρέπει να πάρεις κάτι, πχ ένα καφέ. 5
BritGreek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Τί γίνεται έχω γεράσει και δεν αφουγκράζομαι την νέα γενιά; είναι νέα τάση/μόδα να θέλουν να σκάνε γυμνοί στις παραλίες είναι κάνα κίνημα με χαςταγκσ απο πίσω που θέλουν να μιμηθούν; τι συμβαίνει; Τους αρέσει φαίνεται η ακτινοβολία του ήλιου στ' απαυτά τους... Γενικά αρκετές παραλίες τείνουν να παίρνουν τη μορφή γκέτο. Πχ στα λιμανάκια, όπου σε συγκεκριμένο σημείο τους πάνε μόνο γκέι. Και το πρόβλημα δεν είναι αν είναι γκέι ή όχι. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με στο κρεβάτι του. Το πρόβλημα είναι ότι συμπεριφέρονται σαν να είναι στην κρεβατοκάμαρά τους γιατί και καλά εκεί νιώθουν απελευθερωμένοι. Δηλαδή αν εγώ πάω εκεί για μπάνιο, στάνταρ θα νιώσω εντελώς άβολα, ακριβώς όπως θα ένιωθα αν γινόταν έντονο σκηνικό με στρέιτ ζευγάρι ακριβώς δίπλα μου. Είναι θέμα αισθητικής και σεβασμού των γύρω μας, πιστεύω. Μάλλον γερνάω. 1
ca6mio Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το μόνο πράγμα που επιτρέπεται να κουνιεται πέρα δώθε στις παραλίες είναι τα βυζγιά. Και αυτά μέχρι κάποιο όριο. 1
star12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 οταν βλεπω ζευγαρια να το κανουν στη θαλασσα.Ηρθα να κολυμπησω και οχι να δω σεξ 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 οταν βλεπω ζευγαρια να το κανουν στη θαλασσα.Ηρθα να κολυμπησω και οχι να δω σεξ Για πες , που σου τυχαίνουν τέτοιες αθλιότητες ; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις