adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτό μάλλον δεν το έχεις κάνει ξαναδεί κανείς σας. Πριν πολλά χρόνια στη Ρόδο βλέπω ένα τσοπανη με 10 πρόβατα να έρχεται στην πλαζ γδυνεται και τα βάζει μέσα στη θάλασσα και πλενεται μαζί τους με σαπούνι 6
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτό μάλλον δεν το έχεις κάνει ξαναδεί κανείς σας. Πριν πολλά χρόνια στη Ρόδο βλέπω ένα τσοπανη με 10 πρόβατα να έρχεται στην πλαζ γδυνεται και τα βάζει μέσα στη θάλασσα και πλενεται μαζί τους με σαπούνι Μήπως γυρίζανε καμιά ταινία ρε συ; 5
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είμαι σε μια παραλία τώρα γεμάτη παιδάκια μητέρες, πατέρες μωρά τα πάντα όλα! Ts τι λες, να τον πετάξω έξω και να πάω για μια βουτιά? Σιγά τι έγινε, ενοχλώ κανέναν? Δημόσια είναι η παραλία και όποιος δεν θέλει ας μην με κοιτάει.. 3
astrosunnefo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είναι προοδευτικος κ τέτοια, δε πειράζει να έρθει ντυμενος σεηλορμουν κι αυτά Ενώ να καυτηριάζει το γεγονός πως κάποιοι καταφέρνουν να τα φέρνουν στα μέτρα τους, δεν παίζει, ε;
DDevil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 E ρε φιλε σε παραλια μη γυμνιστων θα πας να κανεις τον γυμνιστή? ακυρο είναι αυτό. Άλλο αν καποιες κάνουν τοπλεσ που και αυτό μπορει να ενοχλησει (όχι εμενα προσωπικα χεχε) αλλα ξερεις καμια γιαγια κανεναν παππου κανεναν ή καμια πιο συντηρητικούς κτλπ μην προκαλεις και εσυ καλυτερα διαλεξε μια παραλια γυμνιστων. Εμενα να σου πω ουτε οι ρακετες με ενοχλουν μονο μη φαμε καμια μπαλα με δυναμη στη μουρη.
bluesattack Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σαν αγωνας της εθνικης Αγγλιας το θεμα.Ξενερωμα.Ουτε ενα δριμυ κατηγορω για τις κοινωνικες συμβασεις που εχει επιβαλλει το συστημα για να εξυπηρετησει τα συμφεροντα του ?
saxos55 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μήπως γυρίζανε καμιά ταινία ρε συ; Ναι, το "Η πλύση των (αχ)αμνών" 11
24LykoS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σιγά πια τον γυμνισμό ή μισες με Xs brazilian και οι αλλοι μίσοι όρθια χιιαιχιαιχιαιιχα Εγώ είμαι στο μπανιστηρι club οπότε πετάξτε τα όλα χαχα
defacer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είμαι σε μια παραλία τώρα γεμάτη παιδάκια μητέρες, πατέρες μωρά τα πάντα όλα! Ts τι λες, να τον πετάξω έξω και να πάω για μια βουτιά? Σιγά τι έγινε, ενοχλώ κανέναν? Δημόσια είναι η παραλία και όποιος δεν θέλει ας μην με κοιτάει.. Το κριτήριο είναι αν ενοχλείται κάποιος από αυτό που κάνεις εσύ; Γιατί μ' αυτό το κριτήριο δε θα επιτρεπόταν ποτέ τίποτα σε δημόσιο χώρο, πάντα κάποιος θα ήταν ενοχλημένος από κάποιον άλλο. Και δε χρειάζεται καν να βρούμε εξεζητημένα παραδείγματα, π.χ. μπορεί εμένα να με ενοχλεί το σκυλί σου που το θεωρώ βρώμικο. Όσον αφορά το φιλοσοφικό του θέματος δε σκοπεύω βέβαια να "επιβάλλω" απόψεις σε μια κοινωνία που είναι ακόμα πολύ πίσω για να τις δεχτεί, αλλά με οποιοδήποτε αντικειμενικό κριτήριο θα έπρεπε να μας ενοχλεί το ίδιο το βυζί της τουρίστριας με τη μαλαπέρδα του γείτονα, όπως γίνεται σε πιο... διαφορετικές κοινωνίες και όπως γινόταν και στην Ελλάδα παλιότερα. Αλλά δε συμβαίνει αυτό. Το τι συμπέρασμα βγαίνει, όποιος έχει μυαλό ας το βγάλει. Όσον αφορά το νομικό του θέματος δυστυχώς ο νόμος (ΠΚ άρθρο 353 απ όσο ξέρω) είναι τελείως ΓΤΠ και ανοικτός διάπλατα σε ερμηνεία, οπότε βρισκόμαστε και μεις τώρα εδώ να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ίσως αν κάποιος απο αυτούς που βλέπουν τον Αννίβα καβάλα πάνω σε κάθε ξένο πέος είχε αρχές και το έκανε (νομικά) θέμα με τις τόπλες τουρίστριες να βλέπαμε λίγο στον καθρέφτη πόσο γελοίο είναι αυτό σαν ιδέα.
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Φιλε ασε τις αμπελοφιλοσοφίες και ελα να πετάξουμε τις μαλαπερδες μας εξω , εδώ ανάμεσα στα μωρά και τις μητέρες το μωράκι να παιζει στην άμμο και η τσουτσου μας να περνάει ξυστά διπλα απο το κεφαλακι του καθως παίζουμε ρακετες αντε ελα 7
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εμενα με ενοχλει και το βυζι οταν ειμαι με την οικογενεια μου Οταν θελω να παω να την πεσω σε καμια για πονηρο σκοπο και ειμαι με τους φιλους μου μαλλον δε θα με χαλασει Οπως και το να παω σε καποιο στριπτιζαδικο δε θα με ενοχλησει οταν παω με τους φιλους μου Οταν παω σε καποιο μαγαζι με την οικογενεια μου και δω να εχει γυμνο σοου θα με πειραξει Καποια πραγματα πρεπει να τα διαχωριζουμε και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα και καλα για να το παιξουμε προοδευτικοι 3
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Και σε καθε περίπτωση , εδω σε αυτον τον πλανήτη και αυτήν την χρονική περίοδο που μας έλαχε να ζούμε είναι αλλο ενα βυζί και αλλο ενας πούτσος (είτε ξεκαυλωτος είτε κ@υλωμένος) δεν είναι το ίδιο πράγμα πως να το κάνουμε τώρα ? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Και σε καθε περίπτωση , εδω σε αυτον τον πλανήτη και αυτήν την χρονική περίοδο που μας έλαχε να ζούμε είναι αλλο ενα βυζί και αλλο ενας πούτσος (είτε ξεκαυλωτος είτε κ@υλωμένος) δεν ειναι το ιδιο πραγμα πως να το κανουμε τωρα ? Συμφωνώ. Το μόνο κοινό έδαφος είναι ότι δεν θα πρέπει να τα δείχουμε σε όλους.
defacer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Και σε καθε περίπτωση , εδω σε αυτον τον πλανήτη και αυτήν την χρονική περίοδο που μας έλαχε να ζούμε είναι αλλο ενα βυζί και αλλο ενας πούτσος (είτε ξεκαυλωτος είτε κ@υλωμένος) δεν είναι το ίδιο πράγμα πως να το κάνουμε τώρα ? Νταξει δεν περίμενα διαφορετική αντίδραση από τη φυλή του ο,τι με βολεύει εμένα, αλλά πες το κατευθείαν και μη χάνεις το χρόνο σου με πίπες του στυλ έλα να τις πετάξουμε έξω. Το μουνάκι by the way? Πάει με το βυζί ή με τον πούτσο; Ο κώλος; Με ποιό κριτήριο ομαδοποιούνται; Πολλές απορίες. ΥΓ το παράδειγμα με το σκυλί γαργάρα, ή θα πεις "έτσι λέει ο νόμος"; Πέστο, δεν κρατιέμαι. ΥΓ2 εννοείται παραλίες γυμνιστών κλπ μη λέμε τα αυτονόητα έτσι; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις