Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν στο Κριαρίτσι πρόπερσι, είχε λίγο κόσμο και ελεύθερο κάμπινγκ.(η πιο ωραία παραλία που έχω δει ποτέ μου).Και ξαφνικά βλέπω 2 Ιταλούς ολόγυμνους.Κάθομαι και κοιτάω σαν την ηλίθια...Δεν ένιωσα καθόλου προσβεβλημένη, απλά ντράπηκα λίγο.

Αν δουν τα παιδάκια έναν γυμνό άνθρωπο τι θα σκεφτούν δηλαδή; Εγώ θυμάμαι μικρή γύρω στα 8-9-10, δεν θυμάμαι, τον γείτονα να μου την δείχνει, αλλά δεν καταλάβαινα τι έβλεπα. Τον κοιτούσα με απορία.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Νταξει δεν περίμενα διαφορετική αντίδραση από τη φυλή του ο,τι με βολεύει εμένα, αλλά πες το κατευθείαν και μη χάνεις το χρόνο σου με πίπες του στυλ έλα να τις πετάξουμε έξω.

Το μουνάκι by the way? Πάει με το βυζί ή με τον πούτσο; Ο κώλος; Με ποιό κριτήριο ομαδοποιούνται; Πολλές απορίες.

ΥΓ το παράδειγμα με το σκυλί γαργάρα, ή θα πεις "έτσι λέει ο νόμος"; Πέστο, δεν κρατιέμαι.

ΥΓ2 εννοείται παραλίες γυμνιστών κλπ μη λέμε τα αυτονόητα έτσι;

Εσυ κανεις γαργαρα την προταση μου , θα ερθεις να τις πετάξουμε εξω διπλα στο κεφαλάκι του μωρου η οχι ?

υγ

μην γινεσαι ρεντικολο απο εγωισμό ,  δεν εισαι μικρο παιδι .. 

και εδω δεν μιλάμε για παραλία γυμνιστών , στις παραλιες γυμνιστών ειναι αυτονόητο οτι ο καθένας κανει οτι γουστάρει οπως ειναι και αυτονόητο  οτι σε αυτες δεν εχει μωρα και μικρα παιδιά, δεν το σώζεις αστο ..

• Like 1
Δημοσ.

οπως ειναι και αυτονόητο οτι σε αυτες δεν εχει μωρα και μικρα παιδιά, δεν το σώζεις αστο ..

Έλα τώρα πες αλήθεια, δεν έχεις περάσει ούτε καν απέξω έτσι; Στον κόσμο που ζεις οι γυμνιστές που είναι ταυτόχρονα και γονείς τι κάνουν;

Βάλτε μέσα τις μαλαπέρδες μάγκες. For the Wa.... εεεε the children.

Δημοσ.

Νταξει δεν περίμενα διαφορετική αντίδραση από τη φυλή του ο,τι με βολεύει εμένα, αλλά πες το κατευθείαν και μη χάνεις το χρόνο σου με πίπες του στυλ έλα να τις πετάξουμε έξω.

Το μουνάκι by the way? Πάει με το βυζί ή με τον πούτσο; Ο κώλος; Με ποιό κριτήριο ομαδοποιούνται; Πολλές απορίες.

ΥΓ το παράδειγμα με το σκυλί γαργάρα, ή θα πεις "έτσι λέει ο νόμος"; Πέστο, δεν κρατιέμαι.

ΥΓ2 εννοείται παραλίες γυμνιστών κλπ μη λέμε τα αυτονόητα έτσι;

Δηλαδη εσυ τα βλεπεις ολα αυτα με το ιδιο ματι.Εαν δεις ενα βυζι και ενα πουτσο θα τα κοιτας με την ιδια λαχταρα.?

• Like 1
Δημοσ.

Έλα τώρα πες αλήθεια, δεν έχεις περάσει ούτε καν απέξω έτσι;

Θα πρεπε ?

Ειμαι πολύ πιο προχώ απο οσο νομίζεις αλλά αυτό δεν ειναι το θέμα μας εδω, το θεμα μας εδω  ειναι να κατανοήσεις πως στον κοσμο που ζουμε ειναι αλλο το βυζί της τουρίστριας  και αλλο ο καυλωμενος πουτσος διπλα σε ενα μωράκι που παιζει στην άμμο!  σε αυτον τον πλανητη και σήμερα εννοω , σε 1000 χρόνια ουτε που ξερω ουτε που με νοιάζει για να σου πω την αληθεια..

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ τα βλεπεις ολα αυτα με το ιδιο ματι.Εαν δεις ενα βυζι και ενα πουτσο θα τα κοιτας με την ιδια λαχταρα.?

Πες το από την αρχή ντε ότι το κριτήριο είναι ή λαχτάρα που νιώθεις εσύ προσωπικά, μη κουραζόμαστε.

Εγώ βασικά θα ένιωθα μεγαλύτερη λαχτάρα για τον πούτσο επειδή είμαι γκέι, άρα τις πετάμε έξω ελεύθερα;

θα πρεπε ?

Αν θέλεις να το παίζεις ιστορία με χαριτωμένα του στυλ τους πετάμε έξω χωρίς να γίνεσαι καραγκιόζης ναι, θα έπρεπε. Γενικά θεωρείται καλό πράγμα να ξέρεις και να αναγνωρίζεις έστω τα βασικά για την "απέναντι πλευρά" σε οποιαδήποτε διαφωνία. Αλλά τι σου λέω τώρα.

το θέμα μας εδω ειναι να κατανοήσεις πως στον κοσμο που ζουμε ειναι αλλο το βυζι της τουριστιας που μπορεί να δεις στην παραλία και αλλο ο καυλωμενος πουτσος διπλα σε ενα μωράκι που παιζει στην αμμο!  σε αυτον τον πλανητη και σημερα εννοω , σε 1000 χρονια ουτε που ξερω ουτε που με νοιαζει για να σου πω την αληθειαα..

Ο καβλωμένος πούτσος δίπλα στο μωράκι ποιόν ενοχλεί; Το μωράκι; Ή τη φυλή του όπως μας βολεύει και σε 1000 χρόνια (και χιλιόμετρα επίσης) χεστήκαμε;

• Like 2
Δημοσ.

Αν θέλεις να το παίζεις ιστορία με χαριτωμένα του στυλ τους πετάμε έξω χωρίς να γίνεσαι καραγκιόζης ναι, θα έπρεπε.

Ο καβλωμένος πούτσος δίπλα στο μωράκι ποιόν ενοχλεί; Το μωράκι;

Καταρχήν καραγκιόζης γίνεσαι εσύ που βρίζεις, εκτός και εάν νομίζεις ότι αυτή σου η συμπεριφορά σε κάνει πιο δυνατό και γαματο! Λάθος κάνεις, περισσότερο ρεντίκολο σε κάνει και απλά ξεγυμνώνει τις πνευματικές σου αδυναμίες  ..

Κατά δεύτερον,  τον πατερα του και την μητέρα του ενοχλεί !

Εχεις μια κορούλα νομίζω, σωστα ? πως θα σου φαινοταν  ενω παίζει στην αμμο εγω να ειμαι με κ@%^o τον π$%τσο δίπλα στο κεφαλακι του και να παίζω ρακέτες ? Αδιάφορο θα σου ηταν ? θα σου άρεσε ?

με ενα ναι η με ενα οχι απάντα προοδευτικαρα μου, δεν χρειάζονται πολλά πολλά ..

Δημοσ.

Πες το από την αρχή ντε ότι το κριτήριο είναι ή λαχτάρα που νιώθεις εσύ προσωπικά, μη κουραζόμαστε.

Εγώ βασικά θα ένιωθα μεγαλύτερη λαχτάρα για τον πούτσο επειδή είμαι γκέι, άρα τις πετάμε έξω ελεύθερα;

Πες το ντε να τελειωνει η ιστορια.

• Like 2
Δημοσ.

Για τον πέο συζήτηση πιάσαμε πάλι;  :-D

Δηλαδη εσυ τα βλεπεις ολα αυτα με το ιδιο ματι.

Γυμνό δεν είναι όλα; Το ότι το ένα το λαχταράς αλλάζει την κατάσταση;

Δημοσ.

Πολύ προβληματική η συζήτηση όπως έχει εξελιχθεί... Κανείς δεν μιλάει με σταθερά επιχειρήματα.

Εγώ ιδανικά θα ήθελα να είμαι σε μια παραλία και γυμνές να είναι μόνο οι γυναίκες. Αλλά όχι όλες. Αν ήταν καμιά πατσαβούρα, ή πατσόκιλο, ή με βυζί σακούλα τότε μόνο ντυμένη. Ή καλύτερα να μην της επιτρεπόταν καθόλου να έρθει διότι δεν θέλω να βλέπω την φάτσα της. Και οι άντρες μόνο με μπλούζα άμα έχουν μπυροκοιλιά διότι μου χαλάνε πάλι την αισθητική.

Αλλά το τι θα ήθελα ιδανικά για την πάρτυ μου, και άμα είχα την εξουσία είναι λίγο άσχετο με μια σοβαρή συζήτηση.

Σε πρώτη φάση τα πράγματα είναι λίγο απλά. Σε παραλία γυμνιστών τα πετάς όλα έξω, και ακόμα και αν την ανεμίζεις σαν ελικόπτερο δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα. (εκτός ίσως από το ότι έγινες κάγκουρας attention whore).

Σε μη γυμνιστών τώρα, καμιά φορά παρατηρούνται κάποιες να κάνουν διακριτικό τοπλες. Εκεί τι κάνεις, τους την λες επειδή όταν καρφώθηκε πάνω το μάτι σου είδες τα βυζιά της άλλης? Ίσως να μην σε πείραζε άμα δεν κοίταγες γιατί δεν στα έφερε και στην μούρη σου. Το θέμα είναι λεπτό, γιατί η διπλανή φοράει ένα σπάγγο για κάτω μέρος και μια κορδέλα για πάνω που καλύπτει λίγο τις ρόγες. Αυτή είναι οκ, ενώ η άλλη όχι? Αφού είναι σχεδόν το ίδιο.

Επίσης άμα είναι άβυζη δε θα πειράξει αλλά άμα τα έχει μεγάλα θα χρειαστεί να τα κρύψει επειδή φαίνονται πολύ? Αν όχι τότε γιατί, αφού πολύ συχνά τα μικρά κορίτσια τα αφήνουν χωρίς τίποτα από πάνω αλλά κανείς δεν έχει φανεί να ενοχλείται παρόλο που εγώ μπορεί να το βρίσκω έως και ανόμαλο.

Σε τελική ανάλυση, σε παραλία γυμνιστών τα βγάζεις όλα, ενώ σε μη γυμνιστών θα πρέπει να συμμορφωθείς άμα σου κάνει κάποιος παρατήρηση

Δημοσ.

Σε μη γυμνιστών τώρα, καμιά φορά παρατηρούνται κάποιες να κάνουν διακριτικό τοπλες. Εκεί τι κάνεις, τους την λες επειδή όταν καρφώθηκε πάνω το μάτι σου είδες τα βυζιά της άλλης? Ίσως να μην σε πείραζε άμα δεν κοίταγες γιατί δεν στα έφερε και στην μούρη σου.

Δεν αξιζουν μια παρατηρηση για αυτο και μονο ?  :P

Δημοσ.

Καταρχήν καραγκιόζης γίνεσαι εσύ που βρίζεις, εκτός και εάν νομίζεις ότι αυτή σου η συμπεριφορά σε κάνει πιο δυνατό και γαματο! Λάθος κάνεις, περισσότερο ρεντίκολο σε κάνει και απλά ξεγυμνώνει τις πνευματικές σου αδυναμίες ..

Κατά δεύτερον, τον πατερα του και την μητέρα του ενοχλεί !

Εχεις μια κορούλα νομίζω, σωστα ? πως θα σου φαινοταν ενω παίζει στην αμμο εγω να ειμαι με κ@%^o τον π$%τσο δίπλα στο κεφαλακι του και να παίζω ρακέτες ? Αδιάφορο θα σου ηταν ? θα σου άρεσε ?

Μάλλον έχεις μπερδέψει την προσβολή που απευθύνεται σε πρόσωπο με αυτή που απευθύνεται σε συμπεριφορά.

Όταν μιλάς με βεβαιότητα ("δεν υπάρχουν παιδιά εννοείται") για κάτι που αποδεικνύεται αμέσως μετά ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, και το κανεις αυτό όχι εκ παραδρομής αλλά για να στήριξεις μία άλλη θέση σου, εκείνη τη στιγμή στα πλαίσια εκείνης της συζήτησης γίνεσαι καραγκιόζης. Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα. Το αν είσαι ομοίως και εκτός εκείνης της συζήτησης δεν το ξέρω και δε με απασχολεί γιατί δε γνωριζόμαστε.

Ναι, έχω κόρη. Ή οποία όταν μεγαλώσει θέλω να μην έχει κανένα κόμπλεξ ή άλλο ζόρι που θα τροφοδοτείται από το αν κάποιος αποφασίσει να πετάξει τη μαλαπέρδα του μπροστά της. Μάντεψε αν θα το καταφέρω διδάσκοντας την με τις πράξεις μου ότι η μαλαπέρδα είναι κάτι ακατονόμαστο ή κάνοντας αυτό που θα ήθελα να μάθει και η ίδια: να μη δίνει σημασία αν δεν την αφορά.

Αν δεν έγινα κατανοητός, ναι θα μου είναι αδιάφορο.

Δημοσ.

Λες λες λες και απο ουσία μηδέν, σε ρωτησα αν θα σε ενοχλούσε η θεα της μαλαπερδας δίπλα στο προσωπάκι της κόρης σου σήμερα που ειναι μικρή και μου απαντας τι θα ήθελες όταν θα μεγαλώσει, τρεις λαλουν και δυο χορεύουν δηλαδη, επίσης να σου πω πως αν μεγαλώσει με πούτσες διπλα απο το προσωπάκι της για να μην έχει κόμπλεξ , συγνώμη αλλα νομίζω πως όταν μεγαλώσει θα έχεις εσυ πολλά κομπλεξ γι αυτην ...

Λυπάμαι που εγώ θα σε στεναχωρήσω , αλλά ο καραγκιόζης και το ρεντίκολο για ακομη μια φορα εισαι εσύ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...