Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edit: No you didn't, αλλά θέλω να καθίσω να δω μέχρι που θα φτάσεις με επιχειρήματα. Γιατί για να φτάνεις στο "τούβλο" σημαίνει ότι πολύ στην γωνία είσαι. Χμμμ....

Φίλος, νομίζω είναι προφανές σε οποιονδήποτε διαβάζει το φόρουμ όσο ο Maus, εκτός ίσως από όσους ψάχνουν να βρουν από κάτι να πιαστούν, πως τυχαίνει να μην είμαι γκέι.

Είναι προφανές (τουλάχιστον εγώ έτσι νομίζω) ότι δε μπορεί να απαντάω νωρίτερα στο ασχολίαστο "εσένα το ίδιο σε καβλώνουν" με το σχόλιο "με καβλώνει παραπάνω επειδή είμαι γκέι" για κανέναν άλλο λόγο πέρα από το να υπογραμμίσω με την απάντησή μου τη γελοιότητα του επιχειρήματος.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Καλύτερα ας το αφήσουμε.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλος, νομίζω είναι προφανές σε οποιονδήποτε διαβάζει το φόρουμ όσο ο Maus, εκτός ίσως από όσους ψάχνουν να βρουν από κάτι να πιαστούν, πως τυχαίνει να μην είμαι γκέι.

Είναι προφανές (τουλάχιστον εγώ έτσι νομίζω) ότι δε μπορεί να απαντάω νωρίτερα στο ασχολίαστο "εσένα το ίδιο σε καβλώνουν" με το σχόλιο "με καβλώνει παραπάνω επειδή είμαι γκέι" για κανέναν άλλο λόγο πέρα από το να υπογραμμίσω με την απάντησή μου τη γελοιότητα του επιχειρήματος.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Καλύτερα ας το αφήσουμε.

Δεν είπα τίποτα ποτέ σε όλα μου τα ποστ περί γκέι και εσύ μου μιλάς για γκέι.

Είδες τι έλεγα πιο πάνω;

Δημοσ.

Δε μπορεί να είσαι τόσο τούβλο, μπορεί;

Γι αυτό φταις εσύ, ή μάλλον τα γραφόμενα σου φταίνε φίλος.

Τα άλλα που έγραψα γάργαρα? Το υπόλοιπο μήνυμα το προσπέρασαμε ε?

Μου θελες και επιχειρήματα κι όλας..

Άντε τα λέμε, έχει και μπαλίτσα

Δημοσ.

Δεν είπα τίποτα ποτέ σε όλα μου τα ποστ περί γκέι και εσύ μου μιλάς για γκέι.

Είδες τι έλεγα πιο πάνω;

Τελευταίο μου post στο συγκεκριμένο θέμα.

Ναι, το κατάλαβα ότι δεν είπες περι γκέι. Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά αυτά τα οποία σχολιάζεις, θα βρεις ποιά είναι η σύνδεση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελευταίο μου post στο συγκεκριμένο θέμα.

Ναι, το κατάλαβα ότι δεν είπες περι γκέι. Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά αυτά τα οποία σχολιάζεις, θα βρεις ποιά είναι η σύνδεση.

Όχι γιατί δεν υπάρχει καμία.

Αλλά οκ, θα παίξω το δικό σου παιχνίδι, γαργάρα τα πάντα μόνο να φανώ έξυπνος.οκ

Δημοσ.

Μερικοί εδώ μέσα πολύ ιστορία το παίζεται...

Όλο "εξυπνάδα" και η κουτοπονηρια στο φουλ...

Μόλις σας ζορισουν λίγο αλλάζετε θέμα.

Άντε δείτε λίγη μπαλιτσα και αφήστε το πολύ μπλα μπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες τα πραγματα ειναι πολυ απλα και οσο και να θελει να κανει κάποιος τα ασπρο μαυρο τα μηνύματα ειναι εδω ..

στέλνω αυτο το μήνυμα λοιπον που ειναι προφανές πως δεν μιλαω για παραλια γυμνιστών και χαζός το καταλαβαίνει

Είμαι σε μια παραλία τώρα γεμάτη παιδάκια μητέρες, πατέρες μωρά τα πάντα όλα!

Ts τι λες, να τον πετάξω έξω και να πάω για μια βουτιά? Σιγά τι έγινε, ενοχλώ κανέναν? Δημόσια είναι η παραλία και όποιος δεν θέλει ας μην με κοιτάει..

πετιέται απο κατω το φιλαρακι σαν την τσουτσου, κανει παράθεση το μήνυμα μου, λεει τα` δικά του να το παίξει πονηρός

και του απαντάω με αυτό το μήνυμα που γέμισε θετικές και ακομη γελάνε μαζι του

Φιλε ασε τις αμπελοφιλοσοφίες και ελα να πετάξουμε τις μαλαπερδες μας εξω , εδώ ανάμεσα στα μωρά και τις μητέρες

το μωράκι να παιζει στην άμμο και η τσουτσου μας να περνάει ξυστά διπλα απο το κεφαλακι του καθως παίζουμε ρακετες

αντε ελα

Μετα το παλικάρι έπαθε κοκομπλοκο και άρχισε να λεει οτι μιλάει για παραλία γυμνιστών και μπλα μπλα μπλα

(λες και εμειις ισχυριζόμαστε οτι στην παραλια γυμνιστών πρεπει να κάνουνε μπανιο ντυμένοι ΛΟΛ και καπάκι ΛΟΛ)

και αντί να την κανει με ελαφρά μιας και εγινε ρεντίκολο επιμένει και απο πανω!

Εγώ απλά θα του αφιερώσω αυτο..

'Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει'

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Είχα πάει μια φορά σε παραλία γυμνιστών φορώντας μαγιό και παρεξηγήθηκαν.

• Like 3
Δημοσ.

Η παραλία που δεν έχει χαρακτηριστεί ως γυμνιστών, δεν έχει καμία διαφορά από μία γειτονιά,δρόμο,πλατεία.

Αν ξεβρακωθείς, είσαι παράνομος. Τώρα αν πέταξες λίγο ή πολύ το πουλάκι ή το βυζάκι και αν το δικαιολογεί η παραλία, άσ' το να το κρίνουν άλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που με εξοργίζει είναι το δημοσιο σεξ σε παραλία, ειδικά όταν είναι κατάμεστη. μ έχει τύχει τρεις φορές να γίνω μάρτυρας τέτοιου περιστατικού. Τις δυο πρώτες οι φλογεροί εραστές νόμισαν ότι κρύβονταν καλά και δεν τους είχε παρει χαμπάρι όλη η παραλία, την τρίτη εγινε μπροστά σε όλο τον κόσμο, προφανώς με την πρόθεση να γίνουν θέαμα. Ε, τους κυνηγούσαν με τις ομπρέλες οι υπόλοιποι λουόμενοι

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απλά τα πράγματα

Όταν θες κοκο η να πετάξεις έξω ότι έχεις εσύ και η παρέα σου καλό είναι να πηγαίνεις σε ξενοδοχείο η όπου αλλού θέλεις και όχι μπροστά στα παιδάκια ή σε οικογένειες,η να πας σε παραλίες γυμνιστών.

Όποιος καραγκιόζης πηγαίνει σε παραλίες με οικογένειες και παιδιά και τα πετάει έξω εγώ προσωπικά θα τον κραζω άπειρα.

αν πετύχω κανέναν και δεν βάζει μυαλό στην αρχή με λόγια και μετά πάμε σε πράξεις,

οδυνηρές πράξεις μπας και βάλει μυαλο.

• Like 2
Δημοσ.

Και γω αν ειναι να πληρώσω και εχτρα την ξαπλώστρα και εχτρα οτι πάρω μου την δινει, ειναι απάτη !

Αν όμως σου παρέχουν την ξαπλωστρα τοτε προτιμώ να κάτσω και να παραγγείλω παρα να την πέσω κατω στην άμμο η στα βότσαλα !

Σε ομπρελοξαπλωστρες μονο αν παιζει και καμια καρεκλα. Θεωρω την ξαπλωστρα το ιδανικοτερο μερος για να κουραστω υπερβολικα ομως. Πως την παλευετε δεν μπορω να καταλαβω.

Λογικα το προβλημα το εχω εγω μαλλον γιατι ειναι πολλοι σε ξαπλωστρες. Πραγματικα με πιανει δυσφορια

Το κριτήριο είναι αν ενοχλείται κάποιος από αυτό που κάνεις εσύ; Γιατί μ' αυτό το κριτήριο δε θα επιτρεπόταν ποτέ τίποτα σε δημόσιο χώρο, πάντα κάποιος θα ήταν ενοχλημένος από κάποιον άλλο. Και δε χρειάζεται καν να βρούμε εξεζητημένα παραδείγματα, π.χ. μπορεί εμένα να με ενοχλεί το σκυλί σου που το θεωρώ βρώμικο.

Όσον αφορά το φιλοσοφικό του θέματος δε σκοπεύω βέβαια να "επιβάλλω" απόψεις σε μια κοινωνία που είναι ακόμα πολύ πίσω για να τις δεχτεί, αλλά με οποιοδήποτε αντικειμενικό κριτήριο θα έπρεπε να μας ενοχλεί το ίδιο το βυζί της τουρίστριας με τη μαλαπέρδα του γείτονα, όπως γίνεται σε πιο... διαφορετικές κοινωνίες και όπως γινόταν και στην Ελλάδα παλιότερα. Αλλά δε συμβαίνει αυτό. Το τι συμπέρασμα βγαίνει, όποιος έχει μυαλό ας το βγάλει.

Όσον αφορά το νομικό του θέματος δυστυχώς ο νόμος (ΠΚ άρθρο 353 απ όσο ξέρω) είναι τελείως ΓΤΠ και ανοικτός διάπλατα σε ερμηνεία, οπότε βρισκόμαστε και μεις τώρα εδώ να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ίσως αν κάποιος απο αυτούς που βλέπουν τον Αννίβα καβάλα πάνω σε κάθε ξένο πέος είχε αρχές και το έκανε (νομικά) θέμα με τις τόπλες τουρίστριες να βλέπαμε λίγο στον καθρέφτη πόσο γελοίο είναι αυτό σαν ιδέα.

Το να δουμε μαλαπερδες και τριχωτες κ0λ0τρυπιδες, ουτε η μυωπια θα μας ανεβει ουτε θα γινουν γκεη τα παιδια μας.

Το θεμα ειναι οτι θελεις να αποδεχτουμε σαν οπισθοδρομικη κοινωνια το δικαιωμα σου να μας την κουνας μεσα στη μουρη. Τα δικαιωματα ομως οπως πολυ καλα γνωριζεις δεν εχουν τελειωμο, κι αν θα πρεπει να τα αποδεχτουμε ολα για να μην ειμαστε οπισθοδρομικοι θα καταληξουμε να βλεπουμε κτηνοβασιες σε δημοσιους χωρους.

Οποτε φιλε μου πρεπει να μπει ενα οριο και σε οποιον δεν αρεσει, ξυδι. Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι το πραγματικο προβλημα δεν ειναι η θεα της λουτσας σου, εχουμε κι εμεις.

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω κάπου μπερδευτηκατε και οι δύο (@defacer && @maus)

Ο μαους κοροϊδεύει την λογική να κάνεις γυμνισμό σε παραλία που απαγορεύεται και ο defacer κατάλαβε ότι μιλάει για παραλία γυμνιστών. Μετά επειδή μιλαγατε σε διαφορετική βάση απλά λέγατε αντίθετα πράγματα ενώ στην ουσία συμφωνείτε.

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα σε τεχνολογικό forum εν έτη 2016 να γίνεται συζήτηση τόσο χαμηλού επιπέδου.

Καταρχάς, παραλίες γυμνιστών δεν υπάρχουν , δλδ όχι επίσημα. 

Υπάρχουν παραλίες που απλά υπάρχει ανοχή στο γυμνισμό, αλλά με άτυπη αποδοχή των λουόμενων. 

Ο νόμος ορίζει ρητά τη μη προσβολή της δημόσιας αιδούς. 

Με λίγα λόγια , αν πάω σε μια παραλία που είναι όλοι γυμνοί και καλέσω λιμενική αρχή/αστυνομία, θα προβούν σε συλλήψεις.

Για τον TS , φυσικά είναι troll, αλλά απλά είναι παράνομος. Τέλος. 

Όπως και όλοι δλδ. 

Υπάρχουν εξαιρέσεις πχ το ξενοδοχείο Βριτομάρτις αλλά είναι ιδιωτικός χώρος.

Προσωπικά, ως γυμνιστής, θα πάω μόνο σε παραλίες που υπάρχει ανοχή και είναι χαρακτηρισμένη (φυσικά άτυπα) ως γυμνιστών και είμαι 'έτοιμος να συμμορφωθώ σε οποιαδήποτε παρατήρηση. 

Υπόψιν ότι η Ν. Κρήτη είναι παράδεισος, όπου οι τοπικές κοινωνίες υποστηρίζουν τους γυμνιστές (πχ Λέντας, Σούγια κτλ), λόγω εσόδων, κυρίως από ξένους. 

Πολλές παραλίες και στην Αν. Εύβοια καθώς και 2-3 στην Αττική (και ευτυχώς μία στα 15χλμ από το σπίτι μου).

Τέλος να πω ότι εύχομαι σιγά σιγά η κοινωνία να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ανοχή και αποδοχή του naturalism. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...