ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 το bachelor με το ιεκ τι σχέση έχουν ; δε σε βοηθάει κα που το ιεκ στο να κάνεις μπατσελορ. για την ακρίβεια δεν έχεις καμία εξέλιξη μετά το ιεκ. αφου δεν θεωρειται τριτοβαθμια εκπαιδευση. δε σου επιτρέπεται να κάνεις μεταπτυχιακό ούτε τίποτα παρόμοιο. παρά πολύ σπάνια δίνονται υποτροφίες για να μπεις σε κάποιο ΤΕΙ αν υπάρχει παρεμφερές στην ειδικοτητα που τελειωσεις απ οσο ξερω ,αλλά μιλάμε για εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις και μετρημένες στα δάχτυλα. και φυσικά θα πρέπει να έχεις αριστευσει. τώρα για τα επαγγέλματα που λες ναι οκ μόνο για αυτά αξίζει να πας και κανα δύο άλλα όπως σεφ. Εφόσον έχεις την πιστοποίηση μια χαρά μπορείς μέσω Σουηδίας με απομακρισμενη φοιτηση για bachelor και ακόμη παραπέρα. Ψάξου και θα δεις. Το κλειδί είναι η πιστοποίηση, μόνο με το χαρτί του ΙΕΚ εννοείται ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
acid18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αν θέλεις να πας απλά επαγγέλματα όπως μάγειρας, ζαχαροπλάστης, μηχανικός αυτοκινήτων, ΙΕΚ μια χαρά είναι δουλειά θα βρεις κατευθείαν. Αν θες πληροφορική και να έχεις δουλειά, δεν πας ούτε ΤΕΙ ούτε ΙΕΚ.
NtinosShm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Είναι μαθητής ΕΠΑΛ δεν έχει πρόσβαση σε ΑΕΙ μόνο ΤΕΙΕπειδη ειμαι μαθητης ΕΠΑΛ και πάω Β, το ειχα ψαξει, και για ΑΕΙ γινεται να δωσεις.. Πρεπει να μαζευτουν ατομα στην Γ που να θελουν κι αυτοί ωστε να φτιαχτει τμημα γενικης παιδειας για να μπορουν να δωσουν ιδια μαθήματα με αυτους του ΓΕΛ
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Επειδη ειμαι μαθητης ΕΠΑΛ και πάω Β, το ειχα ψαξει, και για ΑΕΙ γινεται να δωσεις.. Πρεπει να μαζευτουν ατομα στην Γ που να θελουν κι αυτοί ωστε να φτιαχτει τμημα γενικης παιδειας για να μπορουν να δωσουν ιδια μαθήματα με αυτους του ΓΕΛ Ακριβώς. Αν είναι να δώσεις μαθήματα πανελληνίων όπως και στο ΓΕΛ, γιατί να διαλέξεις να πας ΕΠΑΛ;
NtinosShm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Γιατι απο τα επαλ παιρνεις και το χαρτι της ειδικότητας.. +Η διαφορα στους βαθμους (οσοι έχουν περασει και απο τα δυο, θα καταλαβουν) Βεβαια επειδη αρκετοι (αν οχι ολοι) ξερουμε τι ατομα πανε σε επαλ, δύσκολα μαζευονται ατομα για τετοιες περιπτωσεις..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Γιατι απο τα επαλ παιρνεις και το χαρτι της ειδικότητας.. +Η διαφορα στους βαθμους (οσοι έχουν περασει και απο τα δυο, θα καταλαβουν) Βεβαια επειδη αρκετοι (αν οχι ολοι) ξερουμε τι ατομα πανε σε επαλ, δύσκολα μαζευονται ατομα για τετοιες περιπτωσεις.. Ναι μόνο που είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεις από τα μαθήματα του επαλ στα μαθήματα των γελ για πανελλήνιες.
NtinosShm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι μόνο που είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεις από τα μαθήματα του επαλ στα μαθήματα των γελ για πανελλήνιες.Καλα ναι ρε συ, αν και θεωρω πως μονο ενα μαθητης που ειχε 17-18 σε ΓΕΛ (και αλλαξε σε επαλ) θα μπορουσε να ανταποκριθεί σωστα για τα μαθήματα των πανελληνίων
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Επειδη ειμαι μαθητης ΕΠΑΛ και πάω Β, το ειχα ψαξει, και για ΑΕΙ γινεται να δωσεις.. Πρεπει να μαζευτουν ατομα στην Γ που να θελουν κι αυτοί ωστε να φτιαχτει τμημα γενικης παιδειας για να μπορουν να δωσουν ιδια μαθήματα με αυτους του ΓΕΛ Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Στο είπε το ίδιο το σχολείο ή απλά από κανα Φορουμ το διάβασες; Μου ακούγεται τέρμα κουλό να δημιουργηθεί τμήμα στην Γ το οποίο θα έχει ύλη την οποία η μαθητές δεν έχουν διδαχθεί ποτέ στο παρελθόν... Μήπως οι καθηγητές στο σχολείο σου δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Εμένα πάντως όπως είπα μου ακούγεται κουλό... Απίστευτα κουλό.
NtinosShm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Κοιτα, και εμενα παραξενο μου φανηκε οταν το ακουσα, αλλα καθηγητης μου το ειπε.. Καλου κακου θα ρωτησω και τον λυκειαρχη μπας και ειναι "φόλα" η κατασταση αυτη..
Holism Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Σωστο κι αυτο,μπορει να κανει και στο ΑΠΚΥ ομως που ειναι το ιδιο για πιο πολλες πιθανοτητες. Aν και γινεται με κληρωση ομως,οποτε παιζει οντως ρολο η ηλικια? Αφου υποτιθεται γινεται τυχαια επιλογη. (αν κι αυτο για μενα απαραδεκτο,κατα την αποψη μου αυτο που θα επρεπε να παιζει ρολο θα επρεπε να ηταν ο βαθμος απολυτηριου,οπως γινεται στα περισσοτερα σοβαρα πανεπιστημια στο εξωτερικο) Nαι στο ΑΠΚΥ μάλλον θα μπει πιο εύκολα. Κι εγώ που είχα κάνει αίτηση 1 χρόνο μετά το Λύκειο με είχαν δεχτεί. Το θέμα είναι να αποφασίσει ο ts τι θέλει ανεξάρτητα από το τι του λένε οι γονείς του. Αυτη την στιγμή ψάχνεται γιατί ψάχνονται οι γονείς του, αυτός θέλει να ξαναδώσει. Η προτεραιότητα στην ηλικία υπήρχε τουλάχιστον το 2013- 2014 που το έψαχνα, ελπίζω να το άλλαξαν γιατί ήταν τέρμα ρατσιστικό Κοιτα, και εμενα παραξενο μου φανηκε οταν το ακουσα, αλλα καθηγητης μου το ειπε.. Καλου κακου θα ρωτησω και τον λυκειαρχη μπας και ειναι "φόλα" η κατασταση αυτη.. Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω. Στο υπουργείο παιδείας θα πάρεις να ρωτήσεις, ο λυκειάρχης και οι καθηγητές μπορεί να λένε οτι θέλουν.
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μα άμα ήταν έτσι δεν θα υπήρχε κανένας λόγος υπάρξης για τα ΕΠΑΛ.Β. Μάλλον κάπου μπερδεύτηκε ο καθηγητής σου. 1
livefreeordie Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Nαι στο ΑΠΚΥ μάλλον θα μπει πιο εύκολα. Κι εγώ που είχα κάνει αίτηση 1 χρόνο μετά το Λύκειο με είχαν δεχτεί. Το θέμα είναι να αποφασίσει ο ts τι θέλει ανεξάρτητα από το τι του λένε οι γονείς του. Αυτη την στιγμή ψάχνεται γιατί ψάχνονται οι γονείς του, αυτός θέλει να ξαναδώσει. Η προτεραιότητα στην ηλικία υπήρχε τουλάχιστον το 2013- 2014 που το έψαχνα, ελπίζω να το άλλαξαν γιατί ήταν τέρμα ρατσιστικό Kι εγω απαραδεκτο το βρισκω το κριτηριο της ηλικιας. Αλλα εχω 2 ατομα που μπηκαν στο ΕΑΠ κι ΑΠΚΥ αντιστοιχα και δε μου ειπαν κατι για κριτηρια ηλικιας (ειναι στα 25 κι οι 2)
Daenerys. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Προτινω να ξαναδωσεις οπως θα ελεγα κ σε δικο μου ανθρωπο! Το γιατι το χουν πει πολλα ποστ πανω. Τα ιεκ θελουν να τα αρπαξουν απο παντου. Το περσινο τραγικο, για να κανεις πρακτικη επρεπε να τους σκασεις μισο χιλιαρικο. Στο ακμη που ηταν φιλοι μου αντεδρασαν ολοι κ δεν πληρωσαν, στο Σβιε που ηταν φιλος μου πληρωσαν κανονικοτατα καποιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα