PETROS13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πέρσι ήμουν ΙΟ και προπερσι Σκιάθο. Ομολογώ οτι ή Ίος μου άρεσε πιο πολύ! Και φυσικά και όμορφες ιταλιδες ! Πρόταση (αν δεν πάτε παλι στην ιο ) Αν δεν έχετε πάει ρόδο να πάτε! Ειδικά στο bar street θα σας αρέσει!
Arzen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το μπάτζετ θα με γύρω στα 300-400 , αυτο με πειράζει , θέλω κάτι καλύτερο από Ίο, αν υπάρχει φυσικά χεχε
Pa0ki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Για πόσες μέρες? Μύκονος πάντως πιο φθηνά θα σας έρθει από Σκιάθο
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Κρητη Ναι καλά. Να σε κυνηγάνε οι κρητικοί με τα ούζι όχι ευχαριστώ
Arzen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Για πόσες μέρες? Μύκονος πάντως πιο φθηνά θα σας έρθει από Σκιάθο 4-5 μερες
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 4-5 μερες 3 ουσιαστικα αφου 2 χανονται απο το πηγαινε - ελα...
Kourkounatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι καλά. Να σε κυνηγάνε οι κρητικοί με τα ούζι όχι ευχαριστώ Αναλογως που θα πας .Πηγαινε Χανια και θα με θυμηθεις......
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εγώ φέτος λέω ν' αφήσω τις "διακοπές" και να ξεκουραστώ. Δηλαδή ξύπνημα στις 11-12, αραλίκι στο σπίτι, χάζεμα στον υπολογιστή, κάνα μπανάκι τ' απόγευμα αν υπάρχει όρεξη, κλπ. Ποιος μαμάει τα club και τα ξενύχτια, άραγμα ftw. Μάλλον μεγάλωσα. Ναι καλά. Να σε κυνηγάνε οι κρητικοί με τα ούζι όχι ευχαριστώ Γιάντα μρε να σε κυνηγούνε; Σκοπεύεις εσύ να κυνηγάς τσι κόρες τους; Στα 7 χρόνια που μένω εδώ έχω καταλάβει ότι η τηλεόραση τους παρουσιάζει (πολύ) αγριανθρώπους. Καμία σχέση. Οι μεγάλες πόλεις (Ηράκλειο, Χανιά) είναι το ίδιο πράγματα με τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας: όλοι σ' έχουν χεσμένο και κοιτάν τη δουλειά τους. Σε χωριά πάλι, μπορεί να σε κεράσουν και καμιά ρακή. Έλα να γουστάρεις τις διακοπές σου στο νησί και μη βοφάσαι πράμα, δε θα σε πυροβολήσει κανείς. 2
greekparot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εχει παει κανεις Λεπτοκαρυα Πιεριας να μου πει εντυπωσεις; Θελω να παω για 3 ημερες ισα ισα να γεμισουν οι μπαταριες. Τιμες απο φαγητο κλπ/ παραλια..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εγώ φέτος λέω ν' αφήσω τις "διακοπές" και να ξεκουραστώ. Δηλαδή ξύπνημα στις 11-12, αραλίκι στο σπίτι, χάζεμα στον υπολογιστή, κάνα μπανάκι τ' απόγευμα αν υπάρχει όρεξη, κλπ. Ποιος μαμάει τα club και τα ξενύχτια, άραγμα ftw. Μάλλον μεγάλωσα. Γιάντα μρε να σε κυνηγούνε; Σκοπεύεις εσύ να κυνηγάς τσι κόρες τους; Στα 7 χρόνια που μένω εδώ έχω καταλάβει ότι η τηλεόραση τους παρουσιάζει (πολύ) αγριανθρώπους. Καμία σχέση. Οι μεγάλες πόλεις (Ηράκλειο, Χανιά) είναι το ίδιο πράγματα με τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας: όλοι σ' έχουν χεσμένο και κοιτάν τη δουλειά τους. Σε χωριά πάλι, μπορεί να σε κεράσουν και καμιά ρακή. Έλα να γουστάρεις τις διακοπές σου στο νησί και μη βοφάσαι πράμα, δε θα σε πυροβολήσει κανείς. Φίλε εννοείται ότι το είπα για πλάκα. Έχω συγγενείς κρητικούς καλοί άνθρωποι είναι απλώς μου αρέσει να πετάω κανα στερεότυπο από δω και από εκεί.
papadimaf Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ήσυχο νησί, με ωραίες παραλίες και καλές τιμές για να πάω με το αγόρι μου? Ευχαριστώ
mclein Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ήσυχο νησί, με ωραίες παραλίες και καλές τιμές για να πάω με το αγόρι μου? Ευχαριστώ Ikaria 1
totem_lost Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ήσυχο νησί, με ωραίες παραλίες και καλές τιμές για να πάω με το αγόρι μου? Ευχαριστώ Μήλος, φανταστική!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ήσυχο νησί, με ωραίες παραλίες και καλές τιμές για να πάω με το αγόρι μου? Ευχαριστώ Όχι Λευκάδα για ζευγάρι. Να πάτε Ρόδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα