Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει καταφτάσει το δέμα μου απο κινα(επιτέλους) αλλά το θέμα είναι ότι δε βρισκομαι θεσσαλονίκη  άρα δε μπορώ να το παραλάβω κ για καμιά βδομάδα(μεχρι να επιστρέψω) θα πρέπει να περιμένει στα ελτα, επειδή δε τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη λέτε να τους πω να μου το στείλουν στη πόλη μου? θα γίνεται κατι τέτοιο? Ή έχω τζάμπα φοβίες κ να το αφήσω όπως είναι κ να το παραλάβω όποτε γυρίσω? 

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει καταφτάσει το δέμα μου απο κινα(επιτέλους) αλλά το θέμα είναι ότι δε βρισκομαι θεσσαλονίκη  άρα δε μπορώ να το παραλάβω κ για καμιά βδομάδα(μεχρι να επιστρέψω) θα πρέπει να περιμένει στα ελτα, επειδή δε τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη λέτε να τους πω να μου το στείλουν στη πόλη μου? θα γίνεται κατι τέτοιο? Ή έχω τζάμπα φοβίες κ να το αφήσω όπως είναι κ να το παραλάβω όποτε γυρίσω? 

Για μια βδομάδα δεν υπάρχει θέμα. Τα κρατάνε πιο πολύ. Αν θέλεις για σιγουριά πάρε και ένα τηλέφωνο ότι λείπεις αλλά θα παραλάβεις κανονικά όταν επιστρέψεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή ακριβώς σήμερα μου ήρθε χαρτάκι ειδοποίησης για δέμα, λέει ρητά οτι το κρατάνε 15 ημέρες στο τοπικό μαγαζί που εξυπηρετεί την πόλη/συνοικία/γειτονιά σου. Μετά από αυτές τις 15 μέρες το στέλνουν στα κεντρικά και ύστερα από 7 μέρες το στέλνουν πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...