Regulus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Όλα τα cracks απο τα games είναι ιοί. Αλλά και τι έγινε? Μια χαρά τρέχει το pc Αρκετά antivirus τα χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητα για ευνόητους λόγους. Ορισμένα μπορεί να περιέχουν και ιούς. Αλλά να λες όλα είναι λίγο τραβηγμένο. Και μιλάω εκ πείρας. Θέλει απλά λίγη προσοχή.
paparovic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλα. Τώρα είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Κενα ασφάλειας πάντα θα υπάρχουν. Αλλά το, ότι δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε το θεωρούμε σκάρτο, φοριέται πάρα πολύ... Έχεις ιδέα πόσο τραγικά είναι τα κενά που περιέγραψε ο ερευνητής; Ή απλά είσαι google hater βρέξει χιονίσει; 1
bazzil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Έχεις ιδέα πόσο τραγικά είναι τα κενά που περιέγραψε ο ερευνητής; Ή απλά είσαι google hater βρέξει χιονίσει; Οχι δεν είμαι google hater αλλα απο κενά όλοι πάσχουν και κατα καιρούς έχουν αναφερθεί, όμως η google δεν σχολίασε ανάλογα. Εκεί ανάγω τον γάιδαρο και πετεινό. Και οι υπηρεσίες της google έχουν κενά και της microsoft Σαφώς και είναι σημαντικά όπως και πολλά άλλα άλλων προϊόντων τα οποία διορθώνονται. Απλά η άποψη μου είναι μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λες
paparovic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Οχι δεν είμαι google hater αλλα απο κενά όλοι πάσχουν και κατα καιρούς έχουν αναφερθεί, όμως η google δεν σχολίασε ανάλογα. Εκεί ανάγω τον γάιδαρο και πετεινό. Και οι υπηρεσίες της google έχουν κενά και της microsoft Σαφώς και είναι σημαντικά όπως και πολλά άλλα άλλων προϊόντων τα οποία διορθώνονται. Απλά η άποψη μου είναι μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λες Καλύτερα να ακολουθείς την συμβουλή σου λοιπόν όταν δεν καταλαβαίνεις ένα αντικείμενο. Θα σου το κάνω λιανά μπας και. Σου στέλνει ο φίλος σου ένα email με ένα μολυσμένο αρχείο. Δεν έχεις Norton/ούτε καν antivirus, δεν ανοίγεις το αρχείο, όλα καλά. Σου στέλνει ο φίλος σου ένα email με ένα μολυσμένο αρχείο. Έχεις Norton, δεν ανοίγεις το αρχείο, το Norton σκανάρει το αρχείο, το αρχείο εκμεταλλεύεται την τρύπα του Norton, τρέχει με δυνατότητες ring 0 (πιο πολύ κι από διαχειριστής δλδ) γιατί ο unpacker του Norton τρέχει με αυτές της δυνατότητες χωρίς να υπάρχει λόγος, τον ήπιες, το αρχείο στέλνει email με τον εαυτό του σε όλους τους γνωστούς σου, όσοι έχουν Norton τον πίνουν παρεούλα, κτλ. Και λίγα είπε η Google. 2
Beerloah Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Avast Antivirus εδώ και 4 χρονάκια ... και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 1
bazzil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλύτερα να ακολουθείς την συμβουλή σου λοιπόν όταν δεν καταλαβαίνεις ένα αντικείμενο. Θα σου το κάνω λιανά μπας και. Σου στέλνει ο φίλος σου ένα email με ένα μολυσμένο αρχείο. Δεν έχεις Norton/ούτε καν antivirus, δεν ανοίγεις το αρχείο, όλα καλά. Σου στέλνει ο φίλος σου ένα email με ένα μολυσμένο αρχείο. Έχεις Norton, δεν ανοίγεις το αρχείο, το Norton σκανάρει το αρχείο, το αρχείο εκμεταλλεύεται την τρύπα του Norton, τρέχει με δυνατότητες ring 0 (πιο πολύ κι από διαχειριστής δλδ) γιατί ο unpacker του Norton τρέχει με αυτές της δυνατότητες χωρίς να υπάρχει λόγος, τον ήπιες, το αρχείο στέλνει email με τον εαυτό του σε όλους τους γνωστούς σου, όσοι έχουν Norton τον πίνουν παρεούλα, κτλ. Και λίγα είπε η Google. Άλλο εννοούσα εγώ αλλού το πας εσύ. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι οτι οι εταιρείες πρέπει να δίνουν την δέουσα προσοχή σε τέτοια θέματα πόσο μάλλον όταν πρόκειται για προϊόντα που σχετίζονται με την ασφάλεια.
Satanochio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εγώ έχω avast μαζί με malware bytes πάντως.Better safe than sorry που λένε και στο χωριό μου.
Satanochio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ΔΕΝ ΕΧΩ ANTIVIRUS ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝTIVIRUS ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ CLOUD AN ΜΟΛΥΝΘΩ, RESET ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Από τα πολλά reset το caps καπούτ? 1
kwstaskara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 windows 10, windows defender, cloud και ολά ειναι μια χαρά και φυσικά προσέχω τα websites και τα προγράμματα που κατεβάζω και μπαίνω.Είναι κρίμα κατα την αποψή μου να θυσιάσω κάποιο ποσοστό απο την cpu και την ράμ μου για ένα third-party antivirus.Εντάξει αμα έχεις windows xp βάλε antivirus.Και αν είναι επι πληρωμής δεν αξίζει γενικά.
thanosAIAS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δηλαδή όλα αυτά τα περιοδικά (και Ελληνικά) που τη βγάζουν πρώτη τη Symantec στα συγκριτικά τι είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα