Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

θέλω να κάνω για δώρο μια ξυριστική μηχανή για πρόσωπο

δεν έχω ιδέα τι μάρκα, τύπο, χαρακτηριστικά κλπ να κοιτάξω

το μόνο που ξέρω είναι πως αφήνει γένια "3ων ημερών"

όλο μου λέει πως η δικιά του έφαγε γρήγορα τα ψωμιά της και δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος

έχετε να προτείνετε κάτι;

μπατζετ μέχρι 80 ευρώ

ευχαριστώωωωωωωω

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ Γιάννη!

Η διαφορά της BRAUN CRUZER 6 και της Braun cruZer 6 clean shave ποια είναι ξέρουμε; και βασικά ποια απο τις δυο εννοεις;

Δημοσ.

satsok το θέμα μου είναι μην πάρω κάποια που θα χαλάσει μετά από λίγη χρήση
επίσης πολλές κομμώτριες επειδή τα γένια είναι πιο σκληρά από τα μαλλιά δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη μηχανή των μαλλιών στα γένια για να μην τους φθείρουν τα δοντάκια

γι αυτό το λόγο θα ήθελα κάποια εξειδικευμένη μηχανή για γένια

ευχαριστώ για την απάντηση πάντως :)

Δημοσ.

http://braun.braun.com/gr/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers.html

Κάποια στιγμή θα πάρω κάποιο. :P

Για την ώρα βολεύομαι με το Gillete Fusion ProGlide Styler μιας και η άλλη που έχω έχει χάλια μπαταρία.

Για τα 12€ που έδωσα στο Σκλαβενίτη μια χαρά είναι.

http://www.gillette.gr/el-gr/products/razors-trimmers-and-blades/fusion-proglide-flexball-razors/proglide-styler-beard-trimmer-power-razor

Δημοσ.

Λοιπόν, η μηχανή για αυτό που θες είναι αυτή http://www.e-shop.gr/koyreytiki-mixani-wahl-groomsman-3030-0471-rechargeable-p-HAP.331907

έχω αγοράσει 10άδες κουρευτικές για τα γένια και χάλαγαν αμέσως. Πήρα και braun και philips και πιο ακκριβές και πιο φτηνές. Έχουν περάσει 10άδες απο τα γένια μου.

Με την wahl λοιπόν, που είναι απο τις καλύτερες μάρκες, βρήκα την υγειά μου. Έχει 3 "καπάκια" που κουμπώνουν και 1 που ρυθμίζει για πιο μεγάλο. Θα τον βολέψει σίγουρα η σκάλα νούμερο 3. Το μεγάλο + της μηχανής είναι οτι είναι ΠΑΡΑ πολύ δυνατή και δεν χρειάζεται να περάσεις 10 φορές απο το ίδιο σημείο, η μπαταρία τρομερή και η κεφαλή της είναι μικρή όσο ακριβώς χρειάζεται για γένια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα, αν δεν ξετρελαθεί στείλει μου pm και στην αγοράζω για να έχω καβάτζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Logokrimene ψάχνω μια κουρευτική ρε παλικάρι να την χρησιμοποιώ και για σώμα γιατί όσες έχω πάρει μέχρι τώρα με έχουν απαγοητεύσει. Η διαφορά με τις πιο ακριβές ποια είναι; Έχω σκεφτεί για να καταλάβεις να πάρω μέχρι και μηχανή που ξυρίζουν τα πρόβατα αλλά φοβάμαι μην μου τις ξεριζώσει τις τρίχες. Το ξυρίζω γουλί μια φορά στους 2 μήνες και θέλω να έχει δύναμη η μηχανή.

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ.

Πέρυσι χτύπησα την Philips AquaTouch AT890. Στην αρχή με έσφαζε, αλλά μετά από λίγο καιρό τη συνήθισε το δέρμα. Όμως ήθελε κάνα 10-15 λεπτά ανά ξύρισμα. Και ήθελε οπωσδήποτε νερό + κρέμα, αλλιώς δεν έκανε τίποτα.

Προφανώς κατέληξε στο ράφι, και συνέχισα με το παραδοσιακό ξυράφι (Gillette Fusion ProGlide). Τσάμπα πόσα λεφτά...

Για σώμα χρησιμοποιώ την κουρευτική μου όπου θέλω trimάρισμα (π.χ. κοιλιά) και ξυράφι για όπου θέλω "γυάλισμα" (π.χ. @@).

Οπότε καταλήγοντας, λέω να του πάρεις ένα καλό ξυράφι. Απ' αυτά τα ατσάλινα τα ωραία. :P

Δημοσ.

Νομίζω περισσότερο αντοχής είναι οι ρεύματος, αυτές με μπαταρία μετά από κάποιο διάστημα γίνονται αδύναμες (λόγω μπαταρίας).

Δημοσ.

Logokrimene ψάχνω μια κουρευτική ρε παλικάρι να την χρησιμοποιώ και για σώμα γιατί όσες έχω πάρει μέχρι τώρα με έχουν απαγοητεύσει. Η διαφορά με τις πιο ακριβές ποια είναι; Έχω σκεφτεί για να καταλάβεις να πάρω μέχρι και μηχανή που ξυρίζουν τα πρόβατα αλλά φοβάμαι μην μοθ τις ξεριζώσει τις τρίχες. Το ξυρίζω γουλί μια φορά στους 2 μήνες και θέλω να έχει δύναμη η μηχανή.

Θα προτείνω και πάλι την ίδια. Κάνει πάρα πολύ κοντό κούρεμα χωρίς κεφαλή, καμία σχέση με τις philips και ίδιας κατηγορίας που είχα πάρει. Κουρεύω και εγώ την πλάτη με αυτή και είναι λάμπα. Βέβαια θα σε ενημερώσω οτι θα γρατζουνίσει περισσότερο, αλλά μετά απο 10 λεπτά θα φύγουν οι κοκκινίλες. 

Το υπέρ της είναι καθαρά και μόνο στο πολύ δυνατό μοτέρ και στην "κοντή" κι μικρή κεφαλή της, που σου δίνει την δυνατότητα να κουρέψεις με πολύ καλύτερη λεπτομέρεια και να μην χρειάζεται να περάσεις 10 φορές απο το ίδιο σημείο. Δες και αυτό το βιντεάκι θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις πως κουρεύει. 

Έχω και 2 με ρεύμα και μπορώ να πω οτι δεν τραβάει όσο περίμενα το μοτεράκι τους, το μόνο που σου εξασφαλίζει είναι σταθερή δύναμη όσο ξυρίζεσαι. Κατα τ'αλλα μαπα.... Την έχω και κουρεύω το σκυλί μου μια philipps που είχα πάρει 

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση σχετικα με τη Braun Cruzer 6 (και πασης φυσεως παρομοιες μηχανες):

Το trimming οκ, το περιγραμμα οκ. Αυτα γινονται με τη συγκεκριμενη Braun. Το ξυρισμα στα σημεια του προσωπου που παραμενει "γουλι" πώς γινεται;;;;; Με τη λεπιδα σκετη;

@vasioula1, εγω χρησιμοποιω εδω και δυομισι-τρια χρονια αυτην: https://www.amazon.co.uk/Philips-QG3362-23-5000-Waterproof/dp/B00AF4LLB8?ie=UTF8&keywords=QG3380&qid=1455841567&ref_=sr_1_1&s=drugstore&sr=1-1

Παρα πολυ ικανοποιημενος, αν σε ενδιαφερει καποια στιγμη η αγορα της θα σου πω τα 1-2 "μειον" που εβγαλε σε αυτο το διαστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...