Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , εχω ενα προβλημα με το νεο interface του hotmail. Χθες αναβαθμισαν το hotmail μου με το νεο interface κτλ. Στον υπολογιστη δεν εχω outlook , παω κανονικα απο τον browser και κανω log in. Το προβλημα ειναι οτι με το παλιοτερο ειχα ορισει τα email μου να ειναι ομαδοποιημενα σαν συνομιλια το ενα κατω απο το αλλο ανα συζητηση , δηλαδη να μην ειναι ενα-ενα τα email χυμα.
Παω σημερα να κανω log in και τι βλεπω? Στο νεο interface ktl διατηρουν ομαδοποιημενα τα εμαιλ αλλα οχι μαλλον ανα συζητηση αλλα ανα τιτλο συζητησης δηλαδη αν εγω ειχα μιλησει με 3 διαφορετικους ανθρωπους και ειχα βαλει τιτλο , <<εργασία >>, τα βαζει ολα τα εμαιλ αυτων των τριων , (ασχετα μεταξυ τους) στην ιδια συνομιλια. Πως θα το κανω να ειναι ομαδοποιημενα σαν συζητηση ανα συνομιλια με καθε  Ανθρωπο -εμαιλ και οχι ανα ιδιο θεμα εμαιλ.????? Εχω ψαξει και πουθενα δεν εχει τετοια επιλογη!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δε δοκιμάζεις ένα email client? Εγώ παίζω με thunderbird όπου φαίνονται όλοι οι λογαριασμοί email συγκεντρωμένοι. Έχω να μπω στο interface του hotmail... μήνες.

Δημοσ.

Δε δοκιμάζεις ένα email client? Εγώ παίζω με thunderbird όπου φαίνονται όλοι οι λογαριασμοί email συγκεντρωμένοι. Έχω να μπω στο interface του hotmail... μήνες.

Kαταρχην ευχαριστω! Εισαι ο μοναδικος που μου απαντησε χαχα  Το thunderbird ειναι κατι σαν add on πανω στον mozilla? 

Με βολευει ετσι οπως το κανω τωρα αλλα θα ηθελα να βρω απο που μπορω να βαλω τα μηνύματα να ειναι ομαδοποιημενα σαν συζητηση βαση χρηστη-εμαιλ κ οχι βαση θεματος εμαιλ.

Δημοσ.

Kαταρχην ευχαριστω! Εισαι ο μοναδικος που μου απαντησε χαχα  Το thunderbird ειναι κατι σαν add on πανω στον mozilla? 

Με βολευει ετσι οπως το κανω τωρα αλλα θα ηθελα να βρω απο που μπορω να βαλω τα μηνύματα να ειναι ομαδοποιημενα σαν συζητηση βαση χρηστη-εμαιλ κ οχι βαση θεματος εμαιλ.

Το thunderbird είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης λογαριασμών e-mail. Του περνάς όλους σου τους λογαριασμούς, και μετά σε ένα παράθυρο βλέπεις όλα τα μέιλ.

Για τα υπόλοιπα δε ξέρω να απαντήσω, δε χρειάστηκε να το ψάξω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...