tadeta Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Y.Γ: Μόνο μην κάνεις το λάθος και πάρεις την πρώτη σου επιλογή για τροφοδοτικό και μιλάω για την σειρά vs. επειδή και γω σκοπεύω να αλλάξω τροφοδοτικό και μάλιστα κατευθυνόμουν και προς αυτο της corsair, απο απορία, γιατί οχι το συγκεκριμένο ?
jimakos234 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 επειδή και γω σκοπεύω να αλλάξω τροφοδοτικό και μάλιστα κατευθυνόμουν και προς αυτο της corsair, απο απορία, γιατί οχι το συγκεκριμένο ? αρκετα κακη ποιότητα υλικών. Το ιδιο και για την σειρα CX
Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 επειδή και γω σκοπεύω να αλλάξω τροφοδοτικό και μάλιστα κατευθυνόμουν και προς αυτο της corsair, απο απορία, γιατί οχι το συγκεκριμένο ? Είναι η μικρή κατηγορία των τροφοδωτικών, τα entry level ας πούμε. Όπως μου έχει πει και ένας φίλος για υπολογιστές γραφείου (απλή χρήση ουσιαστικά) είναι μια χαρά, για gaming όχι και τόσο. Edit: με προλάβανε
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όπως τα είπαν τα παιδιά. XFX με πέντε χρονάκια εγγύηση και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Επίσης γιατί 650w; Πολύ καλή επιλογή το παρακάτω σε προσφορά και modular http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-g-550-gold-550w-p-PER.640369
Hommer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όπως τα είπαν τα παιδιά. XFX με πέντε χρονάκια εγγύηση και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Επίσης γιατί 650w; Πολύ καλή επιλογή το παρακάτω σε προσφορά και modular http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-g-550-gold-550w-p-PER.640369 Αυτό το έχω σκεφτεί πολύ είναι η αλήθεια κι εγώ. Αλλά άμα δεις, η gtx970 λέει θέλει Recommended System Power 500W. Προφανώς δε θα τρώει 500W αλλά και πάλι. Με 550 δεν είσαι κάπως οριακά; Ειδικά για το τροφοδοτικό που θες να σου μείνει, άμα αλλάξεις κανά επεξεργαστή ή SLI/Crossfire. Δίνεις από τώρα 10, 20 ευρώ παραπάνω για να μην το αλλάξεις μετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτό το έχω σκεφτεί πολύ είναι η αλήθεια κι εγώ. Αλλά άμα δεις, η gtx970 λέει θέλει Recommended System Power 500W. Προφανώς δε θα τρώει 500W αλλά και πάλι. Με 550 δεν είσαι κάπως οριακά; Ειδικά για το τροφοδοτικό που θες να σου μείνει, άμα αλλάξεις κανά επεξεργαστή ή SLI/Crossfire. Δίνεις από τώρα 10, 20 ευρώ παραπάνω για να μην το αλλάξεις μετά. Πάρ΄το. Για sli/crossfire μην το πάρεις. Να στο θέσω λεπτομερώς. Το σύστημα που παρέθεσες στην πρώτη σελίδα μαζί με έναν ssd κι έναν hdd καταναλώνει επιλέγοντας την gtx 970 350w max. Bάζοντας άλλη μία 970 (sli δηλαδή) τότε θα είσαι οριακά, οπότε σε αυτή την περίπτωση επίλεξε άνω των 550 κάποιο εξίσου ποιοτικό. Τώρα για το άν αξίζει το sli και το crossfire είναι άλλο θέμα. Σκέψου και αποφάσισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα