DimitrakiDim Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ΚαλησπέραΈδωσα πανελλήνιες από ΕΠΑ.Λ - ομάδα Α οικονομικό κύκλο. Φτιάχνω μηχανογραφικό. Πρώτες επιλογές μου είναι Διοίκηση επιχειρήσεων ΤΕΙ Αθήνας και μετά ΤΕΙ Πειραιά τα οποία παίζει να μην τα πιάνω για λίγα μόρια. Δυσκολεύομαι πολύ στο να αποφασίσω σχετικά με τι θα βάλω επόμενο. Είμαι ανάμεσα είτε σε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων Αθήνας ή Πειραιά, είτε Διοίκηση Επιχειρήσεων Λάρισας.Το θέμα μου είναι ότι ναι μεν θέλω να μείνω Αθήνα για να μην επιβαρύνω τους γονείς μου αλλά απ' την άλλη ανάμεσα σε Διοίκηση τουριστικών και απλή Διοίκηση τείνω περισσότερο στο 2ο γιατί το θεωρώ πιο ανοιχτό και ότι θα μπορούσα να το ειδικεύσω περισσότερο με ένα μεταπτυχιακό μετά που θα μου άνοιγε καλές πόρτες (πχ. Logistics, IT, Project Management). Το γνωρίζω γενικότερα ότι ο κλάδος που έχω επιλέξει δεν έχει ιδιαίτερες προοπτικές στην Ελλάδα και είμαι okay με την ιδέα του εξωτερικού.Εσείς τι λέτε?
mylo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλό το σκεπτικό σου. Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Απλά μη τα φορτωσεις στο κόκορα, προσπάθησε να βγαλεις όσο μεγαλύτερο βαθμό μπορείς 1
Glator Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλύτερα διοίκηση επιχειρήσεων πιστεύω ,διότι όπως είπες και εσυ σου ανοίγει περισσότερες πορτες,αμα σε ενδιαφέρουν οι τουριστικές μονάδες μπορεις να κανεις το μεταπτυχιακό σου πανω σε αυτο το αντικείμενο.
jennyV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι σωστός. Ψαξε να δεις αν δικαιούσαι επίδομα στέγασης ή διαμονή στην εστία ψάξε ίσως και συγκάτοικο, δες και τη λέσχη ως φθηνή λύση φαγητού για να εξοικονομήσεις χρήματα. Μ ε ένα καλό μεταπτυχιακό και πολύ θέληση όλα γίνονται
panosno1com Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μπορεις και απο διοικηση επιχειρησεων στο 5ο εξαμηνο να παρεις κατευθυνση τουριστικων επιχειρησεων. απ οτι καταλαβα με το σχεδιο αθηνα ετσι δεν εγινε ?
Kostas1344 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Διοικηση τουριστικων επιχειρησεων θελει ειδικο μαθημα μια ξενη γλωσσα, ετσι ισχυει στα Γενικα Λυκεια τουλαχιστον.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Διοικηση τουριστικων επιχειρησεων,σχεδον δεν προκειται να μεινεις απο δουλεια εαν το κυνηγησεις τουλαχιστον και μεινεις Ελλαδα.
mad-proffessor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Διοίκηση επιχειρήσεων οι γνώσεις που θα αποκτήσεις είναι καλές και γενικές σε όλα τα αντικείμενα του φάσματος, ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις τα πάντα απο μανατζμέντ, μάρκετινγκ,οικονομικά. Όλα αυτα που σου φαίνονται παράξενα στη t.v (δε ξέρω αν βλέπεις) σχετικά με Ε.Ε ή επιχειρήσεις, αγορες κτλ. Ουσιαστικά απο μέσα βγαίνεις ένας άρτιος...δημοσιογράφος ή ένας ικανοποιητικού τύπου υπάλληλος επιχειρήσεων για όλες τις δουλειές. Όμως απο τα τουριστικά αν τα συνδυάσεις με γνωση ξένων γλωσσών θα έχεις στάνταρ δουλειά τις θερινές περιόδους(6-8 μήνες) σε ρεσεψιον ξενοδοχείου και όσο περισσότερες ξένες γλώσσες και πληροφορική ξέρεις τόσο αναντικαταστατη θα γίνεσαι.
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγω απο την άλλη θα σκεφτόμουν ότι υπάρχουν τόσες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων / μεταπτυχιακά κλπ κλπ Με τα τουριστικά αν ασχοληθείς όμως, δεν θα μείνεις ποτέ απο δουλειά (με την προϋπόθεση πως σου κόβει και παράλληλα το αγαπάς και δεν το κάνεις απλά για να το κάνεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα