fysikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλησπερα. Εχω το samsung tab s2 με android 6 και θελω να μην ενεργοποιω την συνδεση στο δικτυο της κινητης ωστε να εχω περισσοτερη διαρκεια μπαταριας.στην προηγουμε εκδοση του android πατωντας το κεντρικο πλήκτρο μου εβγαζε στην οθονη με την εφαρμογες οπκτε μπορουσα να μην το ενεργοποιησω αλλα τωρα μου βγαζει την οθονη που μου ζητα το pin της καρτας sim και δεν με αφηνει να προχωρησω αν δεν βαλω το pin. Πως το απενεργοποιω αυτο λοιπον;
La_MoRt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Φίλε μόνο εσύ καταλαβαίνεις τι γράφεις που το έχεις στο μυαλό σου. Αυτό το μήνυμα δε βγάζει νόημα τι θέλεις να κάνεις;
fysikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Την sim την εχω για να βλεπω καμια φορα otetv οποτε αν την αφαιρεσω το πιο πιθανο ειναι να την χασω και να χρειαστω νεα. La_MoRt Θελω να μαθω αν γινεται να μην ενεργοποιω την λειτουργια κινητου στο ταμπλετ οταν δεν την χρειαζομαι.
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Στο manual δεν αναφέρει για προσωρινή ανενεργοποίηση του 3G/4G ?
oriok Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 δεν έχει air plane mode όπως στα τηλέφωνα ? Πατάς air plane mode οπότε κλείνουν όλες οι συνδέσεις και μετά απλά ανοίγεις μόνο το wifi
TheAccountant Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχω το samsung tab s2 με android 6 και θελω να μην ενεργοποιω την συνδεση στο δικτυο της κινητης ωστε να εχω περισσοτερη διαρκεια μπαταριας.στην προηγουμε εκδοση του android πατωντας το κεντρικο πλήκτρο μου εβγαζε στην οθονη με την εφαρμογες οπκτε μπορουσα να μην το ενεργοποιησω αλλα τωρα μου βγαζει την οθονη που μου ζητα το pin της καρτας sim και δεν με αφηνει να προχωρησω αν δεν βαλω το pin. Πως το απενεργοποιω αυτο λοιπον; Το προβλημα σου οπως το καταλαβαινω ειναι το PIN. Να το απενεργοποιησεις λοιπον. Πηγαινε settings --> Lock Screen and Security και στο other security settings εκει που λεει SIM CARD LOCK απενεργοποιησε το. Βεβαια για να το κανεις αυτο, πρεπει να ξερεις το PIN ουτως η αλλως. Αν δεν το βρισκεις, βαλε την SIM σε ενα κινητο τηλεφωνο και απο εκεινο κανε disable το κλειδωμα της. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2016 από TheAccountant
fysikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις.τελικα εκανα αυτο που πρότεινε ο oriok. Flight mode και ενεργοποιησα το wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα