NoiSy MaN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ότι τη πουλάει που το διάβασες ας πούμε; Στις αγγελίες ας πούμε.
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Στις αγγελίες ας πούμε. Καλά ντε μη βαράς θα έπρεπε να το ξέρω από κάπου ότι βρήκες την αγγελία και το συνδύασες ή ότι μπήκες στο προφίλ του και το είδες; Δεν είπες τίποτα απλά ρώτησα.
NoiSy MaN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλά ντε μη βαράς θα έπρεπε να το ξέρω από κάπου ότι βρήκες την αγγελία και το συνδύασες ή ότι μπήκες στο προφίλ του και το είδες; Δεν είπες τίποτα απλά ρώτησα. Δε βάρεσα ρε μαν, οικειοποιήθηκα τον τρόπο έκφρασής σου 4
euronmyous Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Tι σε χαλασε και την πουλας? Δεν με χαλασε κατι, απλα υπαρχει η πιθανοτητα να μου φερει φιλος ναυτικος 1080 και να γλιτωσω μεταφορικα. Αν δεν μπορεσει και τη νεχω δωσει θα μεινω με την 980 καλησπέρα καλορίζικη αν και βλέπω ότι την πουλάς! http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5916#kf εγώ παρήγγηλα την παραπάνω γιατί εμπιστεύομαι ποιο πολύ την gigabyte μαζι με το HTC VIVE VR ήδη έμαθα ότι έχει κάτι προβλήματα με την σύνδεση displayport οπότε μάλλον θα την συνδέσω με hdmi σε 1 εβδομάδα που θα τα βάλω στο νέο μηχάνημα (Ι7 6700 , 16GB RAM) που τώρα παίζει με την ενσωματωμένη θα σας πω εντυπώσεις και για την κάρτα και το VR γιατί μέχρι τώρα έχω δει μόνο της SAMSUNG το οποίο είναι εντυπωσιακό για τους άβγαλτους μόνο. ΥΓ Ποτέ δεν κλοκάρω και παίζω με default settings των κατασκευαστών. Εγω παλι απεφυγα gigabyte γιατι εχει κανει εμπαρκο στην Ελλαδα και το rma θα πρεπει να το παλεψεις Επισης αισθητικα ειναι απο τις καλυτερες που δα η Inno3d boostαρει μονη της 2012 ενω με τις αλλες πρεπει να το ανεβασεις software ικα και να τρεχεις το προγραμμα στο start up. Θα την δωσω με την ελπιδα οτι θα καταφερει ο φιλος να μου φερει την Inno3d παλι 1080 αν τον αφησουν να κατεβει απο καραβι. Αλλιως αν την δωσω και δεν μου την φερει θα ξαναβαλω την 980
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τι εννοεις εχει κανει εμπαρκο η Gigabyte στην Ελλαδα.Πρωτη φορα το ακουω αυτο.... Επισης δεν καταλαβα.Πουλας την 1070 επειδη υπαρχει ενδεχομενο να σου φερουν 1080 και αν δεν στην φερουν και την πουλησεις,θα μεινεις με την 980?Δηλαδη με λιγα λογια κατι σε χαλασε στην 1070 αλλιως δεν βγαινει ακρη απο τα λεγομενα σου(δηλαδη για ποιο λογο δεν κρατας την 1070 πρωτα μεχρι να βεβαιωθεις αν θα παρεις την 1080 ή οχι). 1
euronmyous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τι εννοεις εχει κανει εμπαρκο η Gigabyte στην Ελλαδα.Πρωτη φορα το ακουω αυτο.... Επισης δεν καταλαβα.Πουλας την 1070 επειδη υπαρχει ενδεχομενο να σου φερουν 1080 και αν δεν στην φερουν και την πουλησεις,θα μεινεις με την 980?Δηλαδη με λιγα λογια κατι σε χαλασε στην 1070 αλλιως δεν βγαινει ακρη απο τα λεγομενα σου(δηλαδη για ποιο λογο δεν κρατας την 1070 πρωτα μεχρι να βεβαιωθεις αν θα παρεις την 1080 ή οχι). 1.Αν παιζεις killer κανε με add να πεσει κανενα ακοντιο. 2.Ειναι πολλα που πρεπει να γινουν. Να την παρω μεσω εταιριας και να γλιτωσω το φπα και να παει ο δικος μου να την παρει απο το μαγαζι. Αλλα πρεπει πρωτα η εταιρια να σιγουρευτει οτι εχει ενδοκοινοτητικες συναλλαγες ενεργοποιημενες γιατι ο λογιστης λειπει και ο φιλος δεν θα κατσει πολυ παρα μονο 4 μερες.Anywayδικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες για το λογο που την δινω δεν στην εδωσα με το ζορι. Αν ειχα θεμα θα τη νεδινα φθηνοτερα να ξεφορτωθω το δηθεν προβλημα και οχι οσο την πηρα. Εξαλλου οποιος τη νπαρει μπορει να ρθει σπιτι μου και να την δει να δουλευει / ακουσει κτλ κλτ Λες μετα απο 17 χρονια + εδω μεσα ποσα ειμαι να χαλουσα την φημη μου για μια καρτα. Δεν νομιζω. Αυτα τα ολιγα. Οσο για την gigabyte στειλε δηθεν μνμ στο rma τμημα να σου ανοιξουν ticket και δες τι θα σου πουν.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν ειπα οτι την δινεις γιατι εχει θεμα η καρτα.Απλα οπως ειπα δεν εχει λογικη ενω εχεις την 1070 να την πουλησεις αν δεν σιγουρευτεις οτι θα παρεις την 1080 και να φτασεις σε σημειο να μεινεις με την 980 αυτο ειπα.
euronmyous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν ειπα οτι την δινεις γιατι εχει θεμα η καρτα.Απλα οπως ειπα δεν εχει λογικη ενω εχεις την 1070 να την πουλησεις αν δεν σιγουρευτεις οτι θα παρεις την 1080 και να φτασεις σε σημειο να μεινεις με την 980 αυτο ειπα. Οκ τοτε λυθηκε το θεμα. Δεν πους fulgore απο killer παιζεις στο pc? η το χεις στο xbox η μονο το ονομα χρησιμοποιεις?
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Killer ημουν οπαδος κυριως της Snes εκδοσης(αλλα και του N64 δεν ηταν κακο).Στο pc δεν το εχω παρει αν και εχω ακουσει καλα λογια κυριως λογω Windows Store
euronmyous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Killer ημουν οπαδος κυριως της Snes εκδοσης(αλλα και του N64 δεν ηταν κακο).Στο pc δεν το εχω παρει αν και εχω ακουσει καλα λογια κυριως λογω Windows Store Είναι το μόνο game που παίζω έχω φτάσει killer rank τα γραφικά απιστευτα
galanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Είναι το μόνο game που παίζω έχω φτάσει killer rank τα γραφικά απιστευταΚουβέντα να κάνουμε. Συμφωνώ απόλυτα.... Μα σοβαρά? Να την δώσεις για να Πας 1080? Σε 1080p είσαι?
mike299 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Οσο για την gigabyte στειλε δηθεν μνμ στο rma τμημα να σου ανοιξουν ticket και δες τι θα σου πουν. Αγορά από έξω? Γιατί να μιλήσεις με GB και όχι με το μαγαζί αγοράς και να βγάλουν αυτοί μετά άκρη?
euronmyous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αγορά από έξω? Γιατί να μιλήσεις με GB και όχι με το μαγαζί αγοράς και να βγάλουν αυτοί μετά άκρη? Σωστο και αυτο!!! Κουβέντα να κάνουμε. Συμφωνώ απόλυτα.... Μα σοβαρά? Να την δώσεις για να Πας 1080? Σε 1080p είσαι? 1440p Δεν μου χρειαζεται η 1080 Αν την επαιρνες χωρις φπα και μεταφορικα ερχεται +70 παραπανω απο την 1070 sthn opoia den katafera na glitvsv tipota apo ta 2. Ειδαλλως η καρτα (1070) ειναι overkill για 1080p και super για 1440p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα