Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο οτι ξερω το 4G δικτυο της ειναι διαφορετικο απο το 3G.
Αρα το 3G που χρησιμοποιουμε κατα κορον ολοι μας παραμενοι το ιδιο αθλιο και απαισια μαζικα σε ολη τη χωρα

• Like 1
Δημοσ.

Aπο οτι ξερω το 4G δικτυο της ειναι διαφορετικο απο το 3G.

Αρα το 3G που χρησιμοποιουμε κατα κορον ολοι μας παραμενοι το ιδιο αθλιο και απαισια μαζικα σε ολη τη χωρα

Δικιο εχεις το 3G  εχει αλλη κεραια απο το 4G αρα διαφορετικη καλυψη , το 4G της wind το εχω ευχαριστηθει, προσωπικα ειναι αυτο που λενε vfm, η Cosmote ειναι απλισιαστη για μενα. Το 3G ειναι χαλι ομως...

Δημοσ.

ΔΗΛΑΔΗ εάν το αγοράσω το πακέτο και μου βάλουν 15GB έως ποτε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω έχει όριο?

τα εχει ολα στο λινκ στο 2ο ποστ

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

F2G Lucky Summer πλέον, αφού η wind επέκτεινε το πρόγραμμα και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Δημοσ.

5+5gb δώρο (για 15 μέρες το δώρο) με 15€. Φυσικά και ισχύει αφού είναι ένα από τα πακέτα ανανέωσης (absolute surf)

Δημοσ.

για μένα δεν ήταν άσχημη προσφορά από τη στιγμή που είχα πάνω από 15€ υπόλοιπο στη κάρτα και απλά το πήρα, δεν πήγα να βάλω επί τούτου κάρτα για να το αγοράσω 

ελπίζω να έχω κάλυψη εκεί που θα είμαι διακοπές, σε ένα συγκεκριμένο μέρος που θα μείνω για λίγες μέρες πάντως ξερω ότι δε θα έχει (κανένας από τους 3 όμως δεν έχει κάτι παραπάνω από 2g εκεί) 

Δημοσ.

Δεν με συμφέρει τότε γιατι είναι μόνο 15 ημέρες το δώρο. Αν ήταν για ένα μήνα ίσως. Με το φοιτητικό έχω με 15 ευρώ 3000' προς όλους συν 3gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...