Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπαρχουν συμφορουμιτισες που το εχουν χρησιμοποιησει, ή αντρες που το χρησιμοποιησαν στις συντροφους τους, θα ηθελα να μας που την εμπειρια τους σχετικα με αυτο.

Παντως, η ελληνικη κριση φαινεται δεν αφησε ανεπηρεαστο ουτε αυτο το χαπι.

Μαλλον υπαρχουν προβληματα διαθεσιμοτητας, με οτι αυτο μπορει να σημαινει...

http://www.onmed.gr/farmako/item/343520-stamata-na-kykloforei-stin-elliniki-agora-to-xapi-tis-epomenis-meras

Δημοσ.

Αν υπαρχουν συμφορουμιτισες που το εχουν χρησιμοποιησει, ή αντρες που το χρησιμοποιησαν στις συντροφους τους, θα ηθελα να μας που την εμπειρια τους σχετικα με αυτο.

Παντως, η ελληνικη κριση φαινεται δεν αφησε ανεπηρεαστο ουτε αυτο το χαπι.

Μαλλον υπαρχουν προβληματα διαθεσιμοτητας, με οτι αυτο μπορει να σημαινει...

http://www.onmed.gr/farmako/item/343520-stamata-na-kykloforei-stin-elliniki-agora-to-xapi-tis-epomenis-meras

Πως επηρεάστηκε δηλαδή;

Δημοσ.

α μαλιστα επειδη λογω κρισης θα υπαρξει υπογεννητικοτητα στο μελλον σου λενε ε ας καταργουμε τα αντισυλληπτικα σιγα σιγα για να αντισταθμισουμε το ζητημα :P

Δημοσ.

ή αντρες που το χρησιμοποιησαν στις συντροφους τους, θα ηθελα να μας που την εμπειρια τους σχετικα με αυτο.

Ναι όπως βάζουν καρτελάκι στα αφτιά της κατσίκας τους έτσι βάζανε και ενα χαπάκι στην κοπέλα τους :P

"Πάρτο μωρή γιατί αν δεν το φας θα στο βάλω κλύσμα! " :P

Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο να βλέπω κάποιον που γεννήθηκε το 1999 να κάνει τέτοιες ερωτήσεις... :P

• Like 5
Δημοσ.

Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο να βλέπω κάποιον που γεννήθηκε το 1999 να κάνει τέτοιες ερωτήσεις... :P

Κάποιος ίσως γίνει πατέρας νωρίς. :P

• Like 3
Δημοσ.

Θα σταματησει να κυκλοφορει στην Ελλαδα. Ειναι μεχρι να εξαντληθουν ολα τα αποθεματα.

Και δε καταλαβαινω ,τι εννοεις; Ενα απλο χαπι ειναι. Το παιρνει η κοπελα και τελος. Δεν υπαρχει καποια αντιδραση.

Αλλα πρεπει να το παρει αμεσα μεσα στις επομενες ωρες (ενα 24ωρο το πολυ) αλλιως δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

8-10 euro ανάλογα ποια μάρκα θα βρεις , μπορεί να το πάρει μέσα σε τρεις μέρες max μετά την επαφή όμως καλό είναι να το πάρει το συντομότερο δυνατό για καλύτερη αποτελεσματικότητα(γιαυτό το λένε επόμενης μέρας, μέσα στις 24 ώρες έχει max αποτελεσματικότητα) κ είναι απολύτως ασφαλές.  Αλλα να ξέρεις πως είναι μόνο για περιπτώσεις που έγινε μια στραβή, όσο ποιο πολύ το χρησιμοποιεί τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να μην δουλέψει

τι θυμήθηκα τώρα..

πριν χρόνια 10 το βράδυ , ήταν καλοκαίρι κ έτρωγα σουβλάκια , με παίρνει στο κιν ένας φίλος "ε χρειάζομαι επειγόντως 10 euro , είναι ανάγκη!!!" έλα ρε μλκ του λέω θα σε φτιάξω εγώ , μη σκας , χέσε τα 10ρικα αλμπαν για τους πιτσιρικάδες ... "ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..........μπλαμπλαμπλα..... κλάμα/γέλιο .., πάρτα μ@λ@κ@ του λέω, ζήτα απ τη μάνα σου" 

χααχαχαχαχαχαχα

• Like 5
Δημοσ.

Ellaone (ακριβό, 25 ευρώ νομίζω) .

Norlevo (φθηνό 8 ευρώ ) .

Το Norlevo μπορει να ληφθει εντος 72 ωρων μετα την επαφη, ενώ το Ellaone εντος 120 ωρων. Οσο νωριτερα ληφθει τοσο πιο αποτελεματικο είναι, αν είναι δυνατον  το πρωτο 24ωρο και καλυτερα με το φαγητο.

Tο χαπι εχει επιτυχια 95% αν ληφθει σε 24 ωρες, 85% από 25-48 ωρες και 58% από 49-72 ωρες.

http://www.drpolyzos.gr/%CF%87%CE%AC%CF%80%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

Προσοχή δεν είναι καραμελίτσες ....

• Like 2
Δημοσ.

τι θυμήθηκα τώρα..

πριν χρόνια 10 το βράδυ , ήταν καλοκαίρι κ έτρωγα σουβλάκια , με παίρνει στο κιν ένας φίλος "ε χρειάζομαι επειγόντως 10 euro , είναι ανάγκη!!!" έλα ρε μλκ του λέω θα σε φτιάξω εγώ , μη σκας , χέσε τα 10ρικα αλμπαν για τους πιτσιρικάδες ... "ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..........μπλαμπλαμπλα..... κλάμα/γέλιο .., πάρτα μ@λ@κ@ του λέω, ζήτα απ τη μάνα σου" 

χααχαχαχαχαχαχα

tragic!

• Like 1
Δημοσ.

Ellaone (ακριβό, 25 ευρώ νομίζω) .

Norlevo (φθηνό 8 ευρώ ) .

Σε λεβονοργεστρέλη παίζει και το Postinor στην ίδια τιμή με Norlevo.

Δημοσ.

Σε λεβονοργεστρέλη παίζει και το Postinor στην ίδια τιμή με Norlevo.

άσχετο αλλά γιατι άλλαξες το avatar καλύτερο ήταν εκείνο που μετά απο λίγο έκλεινε στιγμιαία το μάτι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...