Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Προχθες έστησα ένα νέο PC. Τα specs είναι:

ASUS pro gaming motherboard

i5 6600 3.3Ghz

16Gb HyperX RAM DDR4

PSU CoolerMaster 550W

SSD Corsair 240Gb

MSI GeForce GTX750 2Gb

Αρχικά προσπάθησα να ανοίξω το PC με καλώδιο HDMI απο την GTX στην TV. Δεν έπαιρνα καθόλου σήμα. Μετά βγάζω την GTX απο την PCI και δοκιμάζω να συνδέσω το καλώδιο στην HDMI της motherboard. Τότε πήρα κανονικά σήμα στην TV. Προχωράω κανονικά την εγκατάσταση Windows 10 Pro. Βάζω drivers απο το cd της motherboard κάνω τiς επανεκκινήσεις μου όλα καλά. Μετά δοκιμάζω να βάλω πάλι την GTX στην PCI για να συνδεθώ μέσω αυτής στην TV. Πάλι δεν παίρνω σήμα. Την ξαναβγάζω παλι και συνδέω όπως πριν στην motherboard. Εγκαθηστώ τους drivers της GTX στο PC και δοκιμάζω μετά να βάλω ξανά την GTX στην motherboard. Επιτέλους πήρα εικόνα απο την GTX πλέον. Όταν πάω στις συσκευές συστήματος μου βγάζει σαν βασικό προσαρμογέα οθόνης την MIcrosoft που είναι της motherboard και δεν έχει καθόλου την GTX απο κάτω και γενικά καθόλου. Ανοίγω ένα πρόγραμμα της MSI για monitoring και δεν παίρνω data απο MSI ενώ το ίδιο το προγραμμα μου λέει οτι η default καρτα ειναι η Microsoft. Έχει κανεις ιδέα τι γίνεται??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...