paintballgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Βασικά έχω μια paysafe των 25€ αλλά δεν μου χρειάζεται... Υπάρχει κάποιος που να τη θέλει; Αν κάποιος έχει Neteller και μπορεί να πληρώσει εκεί θα με ενδιέφερε.. Αν δεν έπρεπε να ανοίξω εδώ αυτό το θέμα ζητώ συγνώμη αλλά δεν βρήκα αλλού...
Artemidoros282 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ποιος θα κάτσει τώρα να σου στείλει χρήματα online με όποιο ρίσκο ενέχει αυτό για να πάρει τον κωδικό σου (αν του το στείλεις αν δουλεύει -δεν σε κατηγορώ για κάτι απλά λέω τι θα σκεφτεί ο καθένας ) Αν θέλει να αγοράσει και (και μπορεί να στείλει χρήματα online) γιατι να μην το κάνει απευθείας και να περιμένει ποτε θα είσαι μέσα να συνενωθείτε και ΑΝ του στείλεις την κάρτα; Τέλος αν εσύ πρώτος του στείλεις την κάρτα πάλι διακινδυνεύεις αυτός να μην σου στείλει τίποτα πίσω (και μάλλον κάποιος τέτοιος θα είναι πιο πιθανό να προσποιηθεί πως ενδιαφέρεται) Αυτά που λες τα κάνουν μόνο φίλοι (έστω και διατακτικοί) μεταξύ τους που γνωρίζονται και αυτό για να εξυπηρετήσει ο ενας τον άλλον σαν χάρη όχι τώρα τυχαία σε αγγελίες
paintballgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ναι δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου αδερφέ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα