Προς το περιεχόμενο

PGS Labs: Gaming PC τσέπης με Intel Cherry Trail CPU και QHD οθόνη


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου δεν χρειάζεται να μάθω τιποτα , δοξα το θεό το Pc μου είναι μια χαρά για όλα τα AAA games, καποια και σε 4Κ. Απλά να λέμε τα πράγματα όπως έχουν χωρίς πόρωση. Το σημερινό mobile hardware και software (metal - Vulkan api's) και ειδικά το πως εξελίσσονται είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστο και παιχνίδια προηγ γενιάς όπως κάτι mirrors edge αν θέλει η EA μια χαρά τρέχουν σε αυτές τις πλατφόρμες .επαιζες φιδάκι πριν λίγα χρόνια στο κινητό σου και παίζεις τώρα oceanhorn ,bioshock και real racing 3.

 

Παιζαμε φιδακια στα κινητα μας ,πριν 10χρονια,οχι πριν 2-3 χρονια,για να μιλαμε για ραγδαια εξελιξη!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Ουφ, παιδιά κάθεστε και τσακώνεστε στο τόπικ μιας συσκευής που κατά 99% δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ:

 

1 - Το βίντεο είναι εντελώς ασόβαρο για να υποστηρίξει τέτοια συσκεύη. Εν τω μεταξύ, μας κοροιδεύει ο wannabe-Σάκης στο βίντεο; Δύο χρόνια development και δεν έχουν φτιάξει ένα working prototype ως τώρα; Τα 100k δολάρια τους έλειπαν;

 

2 - 100k είναι τραγικά λίγα για μαζική παραγωγή συσκευής τέτοιου επιπέδου. Και ο πιο τελειωμένος οικονομολόγος θα γέλαγε αν διάβαζε τη σύγκριση που κάνετε με την Nintendo.

 

3 - Ακόμα και να κάνουν deliver τη συσκευή, αν είναι αυτή η τελική της μορφή θα είναι τεράστιο flop για πάρα πολλούς λόγους που δεν έχω χρόνο να αναλύσω τώρα. Το πιο απλό: τα αναλογικά είναι σε εντελώς λάθος θέσεις, δεν πρόκειται να δουλέψουν εκεί που τα έχουν σχεδιάσει να είναι. Επειδή έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το φορητό gaming και με το πως θα κάνω το pc-gaming μου φορητό, σας λέω ότι harware-wise, δεν μπορεί να σταθεί η συσκευή. Επίσης, υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι φορητές συσκευές φοράνε ARM και όχι x86.

 

Γνώμη μου είναι να μην backάρετε, τουλάχιστον αν δεν σοβαρευτούν μέσα στις επόμενες μέρες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που είστε πολύ σίγουροι ότι δεν γίνεται σοβαρό φορητο gaming με τέτοιες συσκευές.

 

Πάρτε μία οποιαδήποτε 8" ταμπλέτα win 10 απο atom z37xxx και πάνω 80 ευρώ μτχ. Παρτε και ένα bluetooth ipega χειριστήριο και απόλαυσε φορητο gaming με παιχνιδαρες όπως RE 5, call of Duty, Half Life 2, Doom 3, κα. Ποιες φορητές κονσόλες και ποια κινητά;

 

 

 

Και εδώ ένα ψιλό σχετικό άρθρο από το digital foundry:

 

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-linx-8-review-the-sub-100-windows-tablet-experience

Επεξ/σία από Drag0n
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιζαμε φιδακια στα κινητα μας ,πριν 10χρονια,οχι πριν 2-3 χρονια,για να μιλαμε για ραγδαια εξελιξη!

Ναι και τώρα κάνεις emulate psp σε full speed με το ppsspp σε μεγαλύτερη  native ανάλυση και με καλούδια όπως AA,  PP shaders κλπ. Στην τελική ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει οτι θέλει για το αν υπάρχει ανάπτυξη η όχι. Μια φορά η επεξεργαστική ισχύ υπάρχει ,υπάρχουν papers, αριθμοί, μετρήσεις κλπ και σε κανα ενάμιση χρόνο θα μιλάς για κινητό με τίποτα SOC's ιπποδύναμης 800Gflops (σε κατώτερη λιθογραφία των σημερινών 14nm FF). Το αν αξιοποιηθεί βέβαια η όχι είναι άλλη συζήτηση αν και προσωπικά πιστεύω λίγο χλωμό. Τέσπα το μηχάνημα του thread αν βγεί ποτέ, θα δουμε τι ψάρια πιάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Η συγκεκριμένη συσκευή δεν ξέρω αν τελικά θα κυκλοφορήσει, αλλά όσοι ενδιαφέρονται για τέτοιες συσκευές ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω που είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία και φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει κανονικά!

 

https://www.indiegogo.com/projects/gpd-win-intel-z8700-orz8750-win-10-os-game-console#/

 

Και ενδεικτικά για προπαραγγελία:

 

http://www.geekbuying.com/item/GPD-Win-5-5-inch-Game-Console-Intel-Atom-X5-Z8500-Windows-10-OS-4GB-64GB-Gamepad-Quad-Core-2-24GHz-Gorilla-Glass-Screen-1280-720-Type-C---Black-367872.html

 

Προσωπικά μου αρέσει πολύ! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...