Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραλαβή σε εμένα τα έχουν παραλάβει και οι γονείς μου και τα αδέρφια μου, σε αυτό βέβαια μπορεί να παίζει ρόλο ο ταχυδρόμος και το ποσό(εγώ έχω πάρει μέχρι 40€)

Κι εγώ μικρό ποσό σκοπεύω να εισπράξω, κάτω από 40€. Η παραλαβή απ΄τους δικούς σου έγινε κατ' οίκον και με επίδειξη της ταυτότητάς σου ή δε χρειάστηκε;

Σου έχει τύχει να λάβεις ειδοποιητήριο ή να απορριφθεί παραλαβή απ΄ τους δικούς σου;

Μένω Αθήνα, οπότε πιο πιθανό δεν είναι να τα φέρει ο ταχυδρόμος;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ναι όλες οι παραλαβές έχουν γίνει κατ οίκον από τους δικούς μου, δεν ξέρω αν έδειξαν ταυτότητα(δικιά τους) πάντως την δικιά μου σίγουρα όχι.

ειδοποιητήριο για λεφτά δε μου χει τύχει. πάντα τα φέρνει ο ταχυδρόμος μαζί του. 

Δημοσ.

ναι όλες οι παραλαβές έχουν γίνει κατ οίκον από τους δικούς μου, δεν ξέρω αν έδειξαν ταυτότητα(δικιά τους) πάντως την δικιά μου σίγουρα όχι.

ειδοποιητήριο για λεφτά δε μου χει τύχει. πάντα τα φέρνει ο ταχυδρόμος μαζί του. 

Και να τα φέρνει μαζί του (που δεν το κάνουν όλοι), στην περίπτωση που δεν βρει κάποιον στο σπίτι, θα αφήσει ειδοποιητήριο (με τσεκαρισμένο επάνω την ένδειξη Ἑπιταγή").

Δημοσ.

Στη περίπτωση που έρθει ειδοποιητήριο, γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να πάει δικό μου άτομο, π.χ. πατέρας, αδερφή, για να παραλάβει το ποσό, επιδεικνύοντας τη ταυτότητά μου;

Απ' αυτά που μου 'χουν πει μέχρι τώρα εδώ στο forum, μάλλον δε γίνεται, αλλά θα ήθελα να μάθω στα σίγουρα.

Δημοσ.

Στη περίπτωση που έρθει ειδοποιητήριο, γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να πάει δικό μου άτομο, π.χ. πατέρας, αδερφή, για να παραλάβει το ποσό, επιδεικνύοντας τη ταυτότητά μου;

Απ' αυτά που μου 'χουν πει μέχρι τώρα εδώ στο forum, μάλλον δε γίνεται, αλλά θα ήθελα να μάθω στα σίγουρα.

Αυτό μπορεί να είναι θέμα καταστήματος. Στην περιοχή μου πχ για να παραλάβει άλλος πρέπει να πάει και με τις δύο ταυτότητες. Καλύτερα να ρωτήσεις και στο κατάστημα όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Στην περιοχή μου πχ για να παραλάβει άλλος πρέπει να πάει και με τις δύο ταυτότητες.

Πόλη ή επαρχία αν επιτρέπεις;

Καλύτερα να ρωτήσεις και στο κατάστημα όμως.

Δε μπορώ να πάω άμεσα, αλλά όταν ευκαιρήσω θα μάθω.

• Like 1
Δημοσ.

Πόλη ή επαρχία αν επιτρέπεις;

Δε μπορώ να πάω άμεσα, αλλά όταν ευκαιρήσω θα μάθω.

Σε επαρχιακή πόλη, από τις μεγάλες. Αλλά ίσως είναι και θέμα υπαλλήλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...